Az első találkozásunk:

Komplex, 3 komponensű  műszeres  mérés és szűrés   keleti és  nyugati szemléletmóddal

               

A bölcs embernek fel kell ismernie, hogy legdrágább kincse az egészsége.

                                                                                                                                       Hippokratész

Ön melyiket választja?


 Megelőzés - gyógyulás - utógondozás


Jöjjön el, hogy különböző természetes módszerek és alternatív technikák közül az Ön számára a leginkább megfelelő kezelésben részesüljön.Az alábbi lehetőségekkel segíthetek egészségének feltérképezésében és megtartásában.

Hatékonyan alkalmazhatók, méghozzá mellékhatásoktól mentesen!


Kezdhetjük?!

Fontosak Önnek  azok az információk, amik rávilágítanak jelenlegi egészségi állapotára?!

Ha igen, akkor  évente egyszer adjon esélyt magának a betegségek kialakulásának megelőzésére.! 

A feltérképezés a 3 komponensű mérésen kívül magában foglalja az első kezelést is:

Az egyik mérés a MAGNETSPACE kvantumrezonanciás testelemző, a másik megközelítés pedig a MeriDim biorezonanciás meridián-diagnosztikai készülék, valamint a F-SCAN  frekvencia-mérés (vírusok, baktériumok, gombák, élősködők) ,majd pedig ezt követi a  Zapperrel történő  első frekvencia-kezelés.


A mérések ártalmatlanok az emberi szervezetre, hisz a mágnesterápiát az orvoslás is alkalmazza, valamint az ultrahang és az MR is ezen az alapon működik!


A három fajta méréssel egyszerre kapunk tényszerű és energetikai jellegű információt a keleti és a nyugati megközelítés alapján, az Önben zajló folyamatokról.

  • A MeriDim készülékkel a kínai gyógyászat szerinti megközelítést alkalmazzuk, meridiánok, ÖT-elem és akupresszúrás pontok alapján.
  • A MAGNETSPACE testelemzővel pedig a nyugati adatszerű információhoz juthatunk, miszerint van-e valamilyen ásványi anyag, vitamin és nyomelem hiánya.
  • Az F-SCAN méréssel pedig  bemérhetők a testünkben megbújó kórokozók. Ez egy újszerű frekvencia-mérés, mely után azonnal csinálhatunk egy frekvencia-kezelést is, mely már az első kezelésnek számít.

Amennyiben már vannak meglévő problémái és még nem sikerült megoldást találnia rá, akkor mindenképp ajánlom ezt  a komplett mérést , ami kb.. 2 órát vesz igénybe az átbeszéléssel és az első kezeléssel együtt.

Így egy összetett kép alapján terápiás javaslatot is kap betegségének, vagy a szervezet díszharmóniájának megoldására.


Lehetőség van a MeriDim készülék által felajánlott terápiás modulokat is  már az állapotfelmérés végén alkalmazni, (Bach cseppek, testakupresszúra, Schüssler sók, fülkezelés)  majd pedig megbeszélhetjük a következő kezelési időpontot.  • Szeretné tudni, hogy milyen egészségi állapotban van?
  • Konkrét problémákat szeretne kezeltetni?
  • Orvosi leletei alapján minden rendben, de mégse érzi jól magát?

A mérés menete:

Semmi más nem kell hozzá, mint a kéz- és lábujjak, melyeket csupán megérintek a keresővel és a képernyőn azonnal megjelenik diagramként a mért adat.


Végigpásztázom a szervek és a meridiánok (energiacsatornák) jelenlegi állapotát, így azonnal fény derül a túl- vagy alúlműködésre .
Tájékoztatom a terápiához ajánlott kiegészítő készítmények hatásmechanizmusáról, adagolásáról. A kezelések mindíg személyre szabottan történnek, sűrűségük és időtartamuk függ az egyéni reakcióitól, az adott betegségtől és a betegség fennállásától.


Kezelési módszereim többnyire  szelíd módszerek, alternatív technikák, melyek tapasztalatai tényeken alapulnak.


Az egyensúly helyreállítására  és a fájdalom csillapítására semmilyen káros anyagot nem használok, valamint mellékhatásoktól mentesek.


A szelíd gyógymódok egyaránt  hatnak a lélekre, valamint a  testi tünetekre! Na és mint ismeretes, a lelki problémák okozhatják hosszútávon a testi elváltozásokat.


Szeretettel várom Önt is, ha orvosilag "minden rendben", viszont problémája nem szűnik!