Az első találkozásunk:

Komplex  műszeres  Állapotfelmérés és szűrés  egy keleti és egy nyugati szemléletmóddal

               

"Az igazán bőlcs ember nem az, aki a betegség idején akar gyógyulni, hanem az, aki a betegség melegágyát megszünteti. Hazánkban az emberek csak az első szívinfarktus után kapnak észbe."

                                                                                                                                    Dr. Czeizel Endre


Ön melyiket választja?

 Megelőzés - gyógyulás - utókezelés! 


Jöjjön el, hogy különböző természetes gyógymódok és alternatív technikák közül az Ön számára a leginkább megfelelő kezelésben részesüljön.Az alábbi lehetőségekkel segíthetek egészségének feltérképezésében és megtartásában.

Hatékonyan alkalmazhatók, méghozzá mellékhatásoktól mentesen!

Kezdhetjük?!

Fontosak Önnek  azok az információk, amik rávilágítanak jelenlegi egészségi állapotára?!

Ha igen, erre legalább évente egyszer adjon esélyt magának! 

Az egyik lehetőség a MAGNETSPACE kvantumrezonanciás testelemző, a másik megközelítés pedig a MeriDim meridián-diagnosztikai készülék.

A kétfajta méréssel egyszerre kapunk tényszerű és energetikai jellegű információt a keleti és a nyugati megközelítés alapján, az Önben zajló folyamatokról.

A MeriDim készülékkel a kínai gyógyászat szerinti megközelítést alkalmazzuk, meridiánok, ÖT-elem és akupresszúrás pontok alapján. A MAGNETSPACE testelemzővel pedig a nyugati adatszerű információhoz juthatunk, miszerint van-e valamilyen ásványi anyag, vitamin és nyomelem hiánya.

Amennyiben már vannak meglévő problémái és még nem sikerült megoldást találnia rá, akkor mindenképp ajánlom ezt  a komplett mérést , ami közel 1,5 órát vesz igénybe az átbeszéléssel együtt.

Így egy összetett kép alapján terápiás javaslatot is kap betegségének, vagy a szervezet díszharmóniájának megoldására.

Lehetőség van a MeriDim készülék által felajánlott terápiát már az állapotfelmérés végén alkalmazni, majd pedig megbeszélhetjük a következő kezelési időpontot.


  • Szeretné tudni, hogy milyen egészségi állapotban van?
  • Konkrét problémákat szeretne kezeltetni?
  • Orvosi leletei alapján minden rendben, de mégse érzi jól magát?

A mérés menete:

Semmi más nem kell hozzá, mint a kéz- és lábujjak, melyeket csupán megérintek a keresővel és a képernyőn azonnal megjelenik diagramként a mért adat.


Végigpásztázom a szervek és a meridiánok (energiacsatornák) jelenlegi állapotát, így azonnal fény derül a túl- vagy alúlműködésre .
Tájékoztatom a terápiához ajánlott kiegészítő készítmények hatásmechanizmusáról, adagolásáról. A kezelések mindíg személyre szabottan történnek, sűrűségük és időtartamuk függ az egyéni reakcióitól, az adott betegségtől és a betegség fennállásától.

Kezelési módszereim többnyire  szelíd gyógymódok, alternatív technikák, melyek tapasztalati tényeken alapulnak.

Az egyensúly helyreállítására  és a fájdalom csillapítására semmilyen káros anyagot nem használok, valamint mellékhatásoktól mentesek.

A szelíd gyógymódok egyaránt  hatnak a lélekre, valamint a  testi tünetekre! Na és mint ismeretes, a lelki problémák okozhatják hosszútávon a testi elváltozásokat.


Szeretettel várom Önt is, ha orvosilag "minden rendben", viszont problémája nem szűnik!