F-SCAN Compact biofrekveniás mérő


(a vírusok, gombák, baktériumok és  paraziták, valamint  környezeti szennyeződés  bemérése)

F-SCAN COMPACT műszer nagymértékben hozzájárul a pontos rezonáns frekvenciák megállapításához.

A DIRP funkciónak köszönhetően egy automatikus rezonáns analízist lehet mérni. /pontos frekvencia mérést./

A mérő egy gyors frekvencia skennelést tud csinálni, miközben monitorozza a rezonáns visszhangot. Hasonlóképpen mint a radar. Az eredmények ezért minden személy esetében egyediek és felhasználhatóak különböző aplikációk használatához.

A készülékkel való mérés folyamata:

A mért személynek 5 percig kell teljes nyugalomban ülnie, beszéd és mozgás nélkül. Ez egy nagyon fontos tényező a mérés hitelessége végett, mert a mozdulatok torzíthatják a mérés végeredményét.

Ám  az izgő-mozgó kisgyermekek részére kifejlesztett gyors funkcióval már egy-két  perc alatt is feltérképezhető a szervezet állapota.

Kifejezetten csak kismamáknak és pacemakert  használóknak NEM  ajánlott ez a fajta mérés.

A mérés befejeztével a kijelzőn egy grafikon jelenik meg, amiről  kiírjuk a szükséges értékeket és kielemezzük.

Utána ezeket az   adatokat beprogramozzuk a Zapper készülékbe . Ezek a frekvenciák minden egyes személy számára egyediek és terápia közben is és a végén ingyenesen visszamérhetők.

A végleges frekvenciákat, mellyel a Zapper kezelés történik, összehasonlítjuk Dr.Hulda Clark frekvenciáival, és ennek köszönhetően a beazonosítás után a betegséget okozók Zapperrel kiiktathatók.


 A Magnetspace  testelemző készülékkel pedig megnézzük, hogy milyen vitaminok, ásványanyagok, nyomelemek és aminósavak mutatnak hiányt, valamint milyen nehézfémekkel terhelt a szervezetünk.


Paraziták jelenlétére utaló tünetek:


Allergia: A paraziták nem csupán irritálhatják, hanem esetenként át is fúrják a bélfal belső védőrétegét. Ezen aztán megemésztetlen molekulák juthatnak át, amire az immunrendszer fokozott eosinophilt termeléssel válaszol, amitől gyulladásos, allergiás tünetek jelentkezhetnek.

Alvászavarok és csikorgó fogak: Sokan panaszkodnak arra, hogy éjszaka, hajnali 2-3 óra között rendszeresen felriadnak. Ennek egyik oka az lehet, hogy a máj ilyenkor próbálja megtisztítani a szervezetet a paraziták miatt termelődő méreganyagoktól. Szintén alvászavart okozhat a végbél viszketése, ami a végbélen kívül éjszaka lepetéző giliszták számlájára írható. A vakarózás miatt a paraziták petéi az ágyba, majd a levegőbe kerülnek, innen jutnak vissza a szájon át a szervezetbe, ahol kifejlődnek. Nem éppen gusztusos folyamat... A paraziták jelenlétének másik jellemző tünete a fogcsikorgatás, ami különösen az alvó gyerekeknél figyelhető meg.

Bélgyulladás: A paraziták irritálhatják a bél belső falát, ami gyulladáshoz vezethet. A gyulladás miatt elégtelenné válik a tápanyagok, különösen a zsiradékok felszívódása, amik ezért megjelennek a székletben.

Bőrbetegségek: Csalánkiütés, ekcéma, valamint más típusú allergiás bőrbajok, nem ritkán kelések és sebek is kialakulhatnak a paraziták miatt.

Fájó izmok és ízületek: A paraziták az ízületekbe és az izmokba is beágyazódhatnak. Az okozott fájdalmat az orvosok általában ízületi gyulladásként diagnosztizálják.

Granulomák: Az elhalt paraziták lárváit vagy petéit körbefogó daganatszerű csomókat granulomának nevezzük. Általában a vastagbél és a végbél falán, esetleg a tüdőben, májban, hashártyában és a méhben alakulnak ki.

Hasmenés: A paraziták egyes fajtái prostaglandint termelnek, emiatt a széklet vizessé, hasmenésszerűvé válhat.

Idegesség: Az ok nélküli ingerültség, idegesség sokszor paraziták jelenlétére vezethető vissza, ezek toxikus ürüléke ugyanis ingerelheti az idegrendszert. (Jó példa erre Maria Callas esete: sokáig nem is gondolták, hogy a világhírű operaénekesnő szervezetében paraziták lehetnek, de miután eltávolították a testében élősködő galandférget, egycsapásra lefogyott, bőre megszépült, addig szeszélyes természete megszelídült.)

Immunrendszer zavarai: A paraziták gátolják az immonuglobulin elválasztását ezzel megzavarják az immunrendszert, amelyet folyamatos védekezésre ösztönöznek. A felfokozott készenléti állapot miatt a szervezet kimerül és védtelenné válik a fertőzésekkel szemben.

Krónikus kimerültség: Fáradtság, influenzaszerű panaszok, koncentrációs- és memóriazavarok: mindezt könnyen lehet, hogy a szervezet normális működéséhez szükséges tápanyagokat elvonó paraziták okozzák.

Nehéz emésztés: Bizonyos paraziták jelentősen csökkentik a belek keresztmetszetét, ezzel székrekedést okoznak.

Szelek és hascsikarás: A felső vékonybélben élő férgek miatt kialakuló gyulladás felfúvódást és bélszelet okoz. A gyakori felpuffadás az egyik legbiztosabb jele a paraziták jelenlétének.

Vérszegénység: Léteznek olyan paraziták, amelyek a belek belső falán keresztül szívják magukba a táplálékot. Ha ezek túlságosan elszaporodnak, akár vészes vérszegénység is kialakulhat.


1. kép: Ascaris lumbricoides: hörghurutot, asztmát és más légzőszervi betegségeket okozhat

2. kép: A hátsó-indiai májmétely az emberi szervezet által termelt toxinokkal táplálkozik.


Tájékoztatom, hogy ez a vizsgálat nem egy általános állapotfelmérés, hanem egy olyan  szűrés, mellyel kimutatható a szemmel nem látható patogén flóra.


Azoknak ajánlom, akik  meg  szeretnék tudni, hogy milyen megbújó, más módszerrel ki nem mutatott kórokozók terhelik a szervezetüket, amik egészségük károsodásához vezettek.


A mérést és a kezelést együtt  alkalmazzuk, hisz így  nemcsak megtudja, hogy mi a probléma okozója, hanem már az első kezelést is megkaphatja.