Holistic Pulsing (Lélekmasszázs), blokkoldás rezegtetéssel


 Ez egy manuál terápia, amely tágabb értelemben véve a masszázsformákhoz tartozik, egy gyengéd, mégis intenzív testorientált lazítási technika. Valójában a test rezegtetésén, pulzálásán keresztül oldjuk a blokkokat., beszélgetés nélkül.


Az Ausztráliából származó, Holistic Pulsing elnevezésű módszer, a testben áramló energiák blokádjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít.

Célja az energetikai egyensúly elérése. A ringató és vibráló mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. Néhány pillanat múlva a kezelt kellemes, mély ellazulást él át. A ritmussal - ami hasonló a szívveréshez - a sejtemlékezet aktiválódik, így a sejtek visszatalálnak saját ősi rendeltetésükhöz.

A lélekmasszázs az egész lényünkre hat, a teljes egységet, testet- lelket- szellemet stimulálja, beindul a gyógyulási folyamat a fizikai testben, kialakul a hármas egység közötti egyensúly.


A Holistic Pulsing kezelés azoknak ajánlott, akik:

  • túlterheltek,
  • mindennapi erős stressznek vannak kitéve,
  • testi-lelki egyensúlytalanságtól szenvednek,
  • nem lokalizálható, pszichoszomatikus eredetű panaszaik vannak,
  • vagy egyszerűen nem tudják, miért érzik rosszul magukat.

Jó eredménnyel alkalmazható:

  • a félelmek oldásában,
  • csalódások feldolgozásában
  • a pánikbetegség kezelésében
  • a depresszió gyógyításában, mint kisegítő terápia.

A kezelés lényege:

A kezelés során a kezelt személy egy kezelőágyon fekszik, a kezelő pedig a teste különböző részein folyamatos ringató, rezegtető mozgásokat végez. A ringatás sebessége megközelíti a magzati szívverés ritmusát, ami percenként kb. 120-160 összehúzódást jelent, 


Serkenti a csontvelő vér és globulin termelését, melynek hatására erősödik az immunrendszer. Továbbá beindítja a méregtelenítést, hisz aktiválja a nyirokkeringést.

A sok stressz, a felgyülemlett feszültség, az elfojtott érzések kivezetésére is kiválóan alkalmas. Segíti a mélyen "eltemetett" fájdalmas érzések, csalódások, félelmek elengedését. A feloldott blokkok által segít a megbocsátás, az elfogadás, az adás-kapás megélésében.

Felszabadítja az érzéseket, sírást és nevetést is okozhat egy-egy testrész kezelése. Az eltemetett öröm és mélyreásott bánat képes kitörni a lélek szorításából.


A Holistic Pulsing kezelés azoknak ajánlott, akik túlterheltek, mindennapi erős stressznek vannak kitéve, testi-lelki egyensúlytalanságtól szenvednek, szorongás, trauma, nem lokalizálható pszichoszomatikus eredetű panaszaik vannak, vagy egyszerűen nem tudják, miért érzik rosszul magukat.


A Holistic Pulsing nem tudja, és nem is kívánja az orvoslást helyettesíteni, de mint kiegészítő és támogató terápia, meglepő sikereket képes elérni.A Holistic Pulsing erőteljes eszköz azok számára is, akik az önismeret és önfejlesztés útján járnak.

A lelki egyensúly és tisztulás mielőbbi helyreállításához pedig a két kezelés közötti időszakban alkalmazunk Bach virágeszenciákat, Schüssler sókat, vagy  gyógynövény koncentrátumokat is, hogy segítsük a lélek gyógyulását. 

A kezelés alatt a kezelt személyt szeretet, gondoskodás, melegség övezi, mint ahogy annak idején az anyaméhben volt, most újra körülölelve a magzati ritmus által. És ez az a gyengédség, amely elősegíti a gyógyulási folyamatot akár lelki akár fizikai síkon.


                           Hallgassunk hát belső énünkre, halljuk meg Lelkünk üzenetét!