Bankkártya és SZÉP-kártya  elfogadóhely!

Időpont lemondása:

Kezelésének előre lefoglalt időpontja legkésőbb 2 nappal  annak megkezdése előtt mondható le díjmentesen sms-ben, emailben, viberen, messengeren illetve telefonon.

.A nem időbeni lemondás vagy le sem mondott időpont kompenzálása  miatt , a következő kezelésnél 50 %-os felár fizetendő.

Abban az esetben, ha bérlete van, egy alkalom lehúzásra kerül.

Ám lehetősége van átadni Ön helyett valaki másnak  a későn lemondott  időpontját, (családtag, kolléga, barátnő)  így elkerülhető a feláras következő kezelés!

Amennyiben nem tud életvitele  miatt előre tervezni, válassza inkább az ad-hoc jellegű bejelentkezést - így elkerülhető a feláras kezelés - tehát amikor már látja a hetének alakulását, akkor hívjon!


A fentiek azért kerülnek alkalmazásra, mert a lefoglalt időben  a kezelés meghiúsult és már nem tudok mást fogadni!  Egy időpontra csak egy Kliens érkezik ,  mivel egyéni kezelések zajlanak.

Itt nincs várakozási idő sem ,  ez nem  orvosi rendelő! Kérem, hogy  azt is vegyék figyelembe, hogy meg nem jelenésével  egy másik Embertársunktól veszi el a gyógyulás lehetőségét.!


Kérem Önöket, hogy tiszteljük egymás idejét és a megbeszélt időpontra pontosan, 5-10 perccel a kezelés előtt  érkezzenek, mert késés esetén a kezelés időtartama lerövidül, mivel a következő Vendéget nem áll módomban megvárakoztatni.

Köszönöm együttműködésüket!

Amennyiben hívásakor nem veszem fel a telefont, - épp dolgozom - a számkijelzés alapján ahogy van időm, visszahívom!Amennyiben innen, a weboldalon keresztül ír nekem és 24 órán belül nem kap választ, kérem, hogy írjon direktben ide, vagy hívjon és visszahívom:

info.egeszsegstudio@gmail.com

70-774-3089

Bertalan MáRia

alternatív terapeuta-grafológus-kineziológiai konzulens


Székesfehérvár, Szömörce u. 10.(Alba Ház mögött)


Kapcsolat

Jöjjön el, hogy különböző természetes gyógymódok közül az Ön számára a leginkább megfelelő kezelésben részesülhessen:

  • Szeretné tudni, milyen egészségi állapotban van?
  • Konkrét problémákat kezeltetne, megelőzne?
  • Nem tudja mi a baj, de érzi, valami nincs rendben?
  • A leletei alapján egészséges, de mégsem érzi jól magát!?

Nyugodt, kellemes környezetben várom Önt és kedves családját, ha fontosnak tartja egészségének megőrzését illetve visszaállításátNyitvatartás:

Előzetes bejelentkezés alapján a fenti elérhetőségeken:

Hétfő :          14:00 - 19:00

Kedd:           08:00 - 19:00

Szerda:        08.00 - 12.00

Csütörtök:   08:00 - 19:00

Péntek :       14:00 - 19:00

Szombat:    08:00 - 11.:00 (havi egy alkalommal )