Kínai Gyógytechnikák


Mottóm:  "Nem betegséget gyógyítok, hanem az egészség helyreállításában segítek!"


  FÜLgyertyázás


45 perc - 4.500 Ft


Összevonva más kezeléssel vehető igénybe 

3.000 FtTESTgyertyázás (a problémás, fájdalmas területen) has, térd, könyök, váll, csukló stb. A gyertyázás speciális gyógykrémek alkalmazásával történik,  akupresszúrás pontok stimulálásával.


CSAK beépítve, egy kezelés végén:

15 perc - 1.000 Ft


Gyulladáscsökkentés és Fájdalomcsillapítás

A népi gyógyítás évszázadok óta alkalmaz különböző gyógyító technikákat, melyek bizonyos fizikai hatásokon (hideg-, vagy meleg hatás, nyomás, ütés, szívás) alapulnak.

Komplex kínai terápiás kezelések


50  perc -  5.500 Ft
60 perc  -  6.500 Ft


KIEGÉSZÍTÉSEK:


  • Moxázás     - csak beépítve -                     20 perc        1.500.-

(meridiánok energetizálása, blokktalanítás)


  • Fülkezelés (magvak és  mágnesgolyók      20 perc     1.500

MeriDim mérés alapján    - csak beépítve -


(gerincfájdalom, görcsök, húzódás, lumbágó, isiász, nyak, kar, váll fájdalmak, kar-lábzsibbadás, szédülés,  fülzúgás,  gyomorproblémák, fejfájás, álmatlanság stb.)

Tui-Na és a  Shiatsu keleti  technika alkalmazása  (fülakupresszúra)  köpöly, moxa, meridiánkezelés, , izületkimozgatások, nyújtások, kinesio-tape szalagozás, épp ami szükséges.


Minden alkalmazott technika  benne foglaltatik a kezelésekben.


A mozgásszervi panaszok mindig együtt járnak kötőszöveti és izomfeszülésekkel, letapadásokkal, melyek fájdalmasak. Ezen területeken alkalmazva a köpölyöző masszázs segíti a szövetek regenerálódását, ami a fájdalom csökkenését és a funkció javulását eredményezi.


Kinesio-tape terápia


A kinesio-tape módszerről már sokan hallottak, sokaknak ragasztott már sportorvos, ortopéd szakorvos színes szalagokat a térdére, derekára, nyakára, karjára, épp oda, ahol fájt.

20 perc és 40 perc között                    2.500 Ft - 4.500 Ft


Természetes Patika -  kínai gyógyászat


Mint Energy tanácsadó, nagy örömömre szolgál, hogy hatékonyan működnek a hozzám fordulók egészségjavításában- és megőrzésében ezek a csodálatos természetes növényi készítmények. 

Minden szervnek, tünetnek megvan a gyógynövénye, cseppje és krémje. Egy műszeres állapotfelméréssel könnyedén megállapítható, hogy milyen gyógynövényeket  érdemes szednünk.

Kineziológiai teszteléssel illetve  bioindikátorral pedig  gyorsan kitesztelhetők az opcionális készítmények - mindkettővel a biómezőt mérjük - így  célirányosan és egyénre szabottan lehet a problémánkat kezelni.


A módszerek  lényege,  mint ahogy nincs két egyforma ember, így a kezelés és a gyógyulás sem sablonok alapján működik, hanem  az egyén saját energetikájának  megfelelően,  mely  a  legspecifikusabb  készítmények alkalmazásával   történik.