Természetes módszerek és alternatív technikák panaszainkra


Mottóm:  Segíteni az  egészség  helyreállításában, hogy jól érezzük magunkat  a bőrünkben!


  Test- és Fülgyertyázás

45 perc - 4.500 Ft


 A gyertyázás speciális gyógykrémek alkalmazásával történik, energetikai pontok stimulálásának kiegészítésével.


Főként fül- és szemproblémák, arcüreg- és torok-, mandulagyulladás, fejfájások, váll-, könyök csuklófájdalmak esetén ajánlott.


A népi gyógyítás évszázadok óta alkalmaz különböző gyógyító technikákat, melyek beállt, blokkolt, gyulladásban lévő területek mozgását indítják be, ezáltal eltávolítva a lerakódásokat. Alternatív technikák és  természetes módszerek fájdalmakra


50 perc  -   6.000 Ft


Bármilyen fizikai tünet megjelenésekor (gerinc és derékfájdalom, görcsök, húzódás, lumbágó, isiász, nyak, kar, váll fájdalmai, kar-láb és ujjak zsibbadása, szédülés, torokfájdalom, fejfájás,  stb.)

Tui-Na és a  Shiatsu keleti  masszázstechnika alkalmazása, meridiánok egyensúlyozása, ,  izületkimozgatások, nyújtások, kinesio-tape szalagozás, cross-tape, moxa, köpöly,  testmágnes   épp ami szükséges.


Minden alkalmazott anyag  benne foglaltatik az összetett kezelésben.


A mozgásszervi panaszok mindig együtt járnak kötőszöveti és izomfeszülésekkel, letapadásokkal, melyek fájdalmasak. Ezen területeken alkalmazva a masszázs és a köpölyözés   segíti a szövetek tisztulását, ami a fájdalom csökkenését és a funkció javulását eredményezi.

A modern módszerekhez tartozó ultrahangos kezeléssel kerülnek be a gyógynövénykrémek, hogy minél mélyebbre jussanak a szövetekbe és Bioptron színterápia segítségével a gyulladásokra is hathatunk.


Külön csak Kinesio-tape szalagozás


A kinesio-tape módszerről már sokan hallottak, talán néhányuknak  ragasztott már sportorvos, ortopéd szakorvos színes szalagokat a térdére, derekára, nyakára, karjára, épp oda, ahol fájt. A legjobb alkalmazásukban, hogy hatóanyag mentesek, a felragasztás technikájában és a színválasztásban rejlik a hatékonyságuk.

20  -  30   perc                                2.000 Ft - 4.500 Ft


Vitalizáló mágnesterápia, gépi talpmasszázs  és Bioptron


45 perc     5.000 Ft


Mai világunkban nemcsak a krónikus panaszokkal küszködő idősebb korosztály számára ajánlott, hanem a felgyorsult tempójú stresszes életvitelt űző aktív dolgozóknak is nagy segítséget nyújt ez az összetett kezelés teljesítményük fokozásában. 


A természet ajándékai avagy ételtől a lélekig


Mint Energy tanácsadó, nagy örömömre szolgál, hogy hatékonyan működnek a hozzám fordulók egészségjavításában- és megőrzésében ezek a csodálatos természetes növényi készítmények. 

Minden szervnek, tünetnek megvan a gyógynövénye, cseppje és krémje. Egy beszélgetéssel, méréssel könnyedén megtudhatjuk,  hogy milyen gyógynövényeket  érdemes alkalmaznunk.A módszerek  lényege,  mint ahogy nincs két egyforma ember, így a kezelés és a gyógyulás sem sablonok alapján működik, hanem  az egyén saját energetikájának, aurájának  megfelelően,  mely  a  legspecifikusabb  készítmények alkalmazásával   történik.