Keleti technikák


Mottóm:  Segítek  egészségének  helyreállításában, hogy jobban érezze magát a bőrében!


  Test- és Fülgyertyázás


50 perc - 5.500 Ft


 A gyertyázás speciális gyógykrémek alkalmazásával történik,  energetikai pontok stimulálásával.


A népi gyógyítás évszázadok óta alkalmaz különböző gyógyító technikákat, melyek bizonyos fizikai hatásokon (hideg-, vagy meleg hatás, nyomás, ütés, szívás) alapulnak.

Komplex keleti technikák


50 perc  -  5.500 Ft


Bármilyen fizikai tünet megjelenésekor (gerincfájdalom, görcsök, húzódás, lumbágó, isiász, nyak, kar, váll fájdalmai, kar-lábzsibbadás, szédülés,  fülzúgás,  gyomorproblémák, fejfájás,  stb.)

Tui-Na és a  Shiatsu keleti  technika alkalmazása, meridiánok egyensúlyozása, ,  izületkimozgatások, nyújtások, kinesio-tape szalagozás, épp ami szükséges.


Minden alkalmazott technika  benne foglaltatik a kezelésekben.


A mozgásszervi panaszok mindig együtt járnak kötőszöveti és izomfeszülésekkel, letapadásokkal, melyek fájdalmasak. Ezen területeken alkalmazva a masszázs segíti a szövetek regenerálódását, ami a fájdalom csökkenését és a funkció javulását eredményezi.


Kinesio-tape szalagozás


A kinesio-tape módszerről már sokan hallottak, sokaknak ragasztott már sportorvos, ortopéd szakorvos színes szalagokat a térdére, derekára, nyakára, karjára, épp oda, ahol fájt.

20 perc és 40 perc között                    2.500 Ft - 4.500 FtA természet ajándékai avagy ételtől a lélekig


Mint Energy tanácsadó, nagy örömömre szolgál, hogy hatékonyan működnek a hozzám fordulók egészségjavításában- és megőrzésében ezek a csodálatos természetes növényi készítmények. 

Minden szervnek, tünetnek megvan a gyógynövénye, cseppje és krémje. Egy beszélgetéssel, méréssel könnyedén megtudhatjuk,  hogy milyen gyógynövényeket  érdemes alkalmaznunk.A módszerek  lényege,  mint ahogy nincs két egyforma ember, így a kezelés és a gyógyulás sem sablonok alapján működik, hanem  az egyén saját energetikájának, aurájának  megfelelően,  mely  a  legspecifikusabb  készítmények alkalmazásával   történik.