Kínai Gyógytechnikák

AURICULÓ terápia (FÜLakupresszúra)

MeriDim készülék alapján


5.000 Ft                                       minden további 3.500 Ft


Más kezeléssel együtt alkalmazva 

2.500 Ft


A fülakupunktúra/akupresszúra, a reflexológia egyik ága, mely Keletről jutott el Európába. A kínai rendszertől függetlenül Európában csupán néhány évtizede készültek el az első dokumentumok, az idegsebész-akupunktőr Dr. Paul Nogier munkásságának eredményeképpen.

  FÜLgyertyázás


45 perc - 4.000 Ft


Összevonva más kezeléssel vehető igénybe 

3.000 FtTESTgyertyázás (a problémás, fájdalmas területen) has, térd, könyök, váll, csukló stb.

CSAK beépítve, egy kezelés végén:

15 perc - 1.500 Ft


Gyulladáscsökkentés és Fájdalomcsillapítás

A népi gyógyítás évszázadok óta alkalmaz különböző gyógyító technikákat, melyek bizonyos fizikai hatásokon (hideg-, vagy meleg hatás, nyomás, ütés, szívás) alapulnak.


Köpölyözés

45 perc - 5.000 Ft


Moxázás  (kezelés végén)

15 perc - 1.000 Ft


A mozgásszervi panaszok mindig együtt járnak kötőszöveti és izom feszülésekkel, letapadásokkal, melyek fájdalmasak. Ezen területeken alkalmazva a köpölyöző masszázs segíti a szövetek regenerálódását, ami a fájdalom csökkenését és a funkció javulását eredményezi.

Kifejezetten megkönnyíti a munkánkat, mint például a csípőtáji panaszoknál, hát, váll, ahol előszeretettel alkalmazzuk kombinálva más terápiás módszerekkel.

Komplex kínai terápiás kezelések


45 perc - 4.500 Ft
60 perc - 6.000 Ft


(gerincfájdalom, görcsök, húzódás, lumbágó, isiász, nyak, kar, váll fájdalmak, lábzsibbadás, szédülés, fejfájás stb.)

Tui-Na masszázs, Shiatsu technika, akupresszúra, köpölyözés, moxázás, meridiánkezelés, , izületkimozgatások, nyújtások, kinesio-tape szalagozás, épp ami szükséges.

Minden kiegészítő ára benne foglaltatik a kezelésekben. 

Kinesio-tape terápia

A kinesio-tape módszerről már sokan hallottak, sokaknak ragasztott már sportorvos, ortopéd szakorvos színes szalagokat a térdére, derekára, nyakára, karjára, épp oda, ahol fájt.

20 perc és 40 perc között                    2.500 Ft - 4.500 Ft

Természetes Patika    a kínai filozófia alapján

Mint Energy tanácsadó, nagy örömömre szolgál, hogy hatékonyan működnek a hozzám fordulók egészségjavításában- és megőrzésében ezek a csodálatos természetes növényi készítmények. Összetételüket tekintve a jin és a jang, valamint a kínai 5 elem ősi elméletéből indulunk ki, és a készítményeket gyártásuk során a modern tudomány ismereteivel gazdagítjuk.