Akut és krónikus fájdalmak kezelése természetesen,  Shiatsu technikával


Mottóm:  Segíteni az  egészség  helyreállításában, hogy jól érezzük magunkat  a bőrünkben!


  Test- és Fülgyertyázás

45 perc - 4.500 Ft


 A gyertyázás speciális gyógykrémek alkalmazásával történik, energetikai pontok stimulálásának kiegészítésével.


Főként fül- és szemproblémák, arcüreg- és torok-, mandulagyulladás, köhögés, szemproblémák, fejfájások, váll-, könyök csuklófájdalmak esetén ajánlott.


A népi gyógyítás évszázadok óta alkalmaz különböző gyógyító technikákat, melyek beállt, blokkolt, gyulladásban lévő területek mozgását indítják be, ezáltal eltávolítva a lerakódásokat. Akut és krónikus fájdalmaink kezelése természetesen, Shiatsu technikával


kb. 60 perc  -   6.500 Ft


Bármilyen fizikai tünet megjelenésekor

 gerinc és derékfájdalom, görcsök, húzódás, lumbágó, isiász,  sarokfájdalom, nyak, kar, váll fájdalmai, kar-láb és ujjak zsibbadása, szédülés, ödéma, emésztési problémák, mandula és torokfájdalom, fáradékonyság, herpesz, köhögés,  puffadás, rossz alvás, idegesség, fejfájás,  stb.


  • KoroKan és a  Shiatsu keleti  masszázstechnika alkalmazása, meridiánok egyensúlyozása, akupresszúrás pontok serkentése
  •   izületkimozgatások, izmok nyújtások,
  • kinesio-tape szalagozás, cross-tape és  tisztító  köpölyözés  


Amennyiben a kezelést szükséges KIEGÉSZÍTENI további technikákkal is, az alábbiak kerülnek  alkalmazásra:


kb. 90 perc  -  9.500 Ft


  • ultrahang alkalmazása a  gyógynövénykrémek bevitelére
  • színterápia kezelés Bioptron lámpával
  • test- és/vagy fülgyertyázás (letapadások feloldására)
  • köpölyözés és moxázás (blokkok tisztítására, fájdalomcsillapításra)
  • auriculó-terápia (fülkezelés növényi magvak és mágneses golyók beragasztásával)


Mindkét kezelésfajta minden felhasznált anyagot magában foglal és otthonra napi szinten alkalmazandó "házi feladattal" is ellátom!


Külön csak Kinesio-tape szalagozás


A kinesio-tape módszerről már sokan hallottak, talán néhányuknak  ragasztott már sportorvos, ortopéd szakorvos színes szalagokat a térdére, derekára, nyakára, karjára, épp oda, ahol fájt. A legjobb alkalmazásukban, hogy hatóanyag mentesek, a felragasztás technikájában és a színválasztásban rejlik a hatékonyságuk.

20  -  30   perc                                2.500 Ft - 5.000 Ft


Vitalizáló mágnesterápia, gépi talpmasszázs  és Bioptron


45 perc     5.000 Ft


Mai világunkban nemcsak a krónikus panaszokkal küszködő idősebb korosztály számára ajánlott, hanem a felgyorsult tempójú stresszes életvitelt űző aktív dolgozóknak is nagy segítséget nyújt ez az összetett kezelés teljesítményük fokozásában. 


A természet ajándékai avagy ételtől a lélekig


Mint Energy tanácsadó, nagy örömömre szolgál, hogy hatékonyan működnek a hozzám fordulók egészségjavításában- és megőrzésében ezek a csodálatos természetes növényi készítmények. 

Minden szervnek, tünetnek megvan a gyógynövénye, cseppje és krémje. Egy beszélgetéssel, méréssel könnyedén megtudhatjuk,  hogy milyen gyógynövényeket  érdemes alkalmaznunk.A módszerek  lényege,  mint ahogy nincs két egyforma ember, így a kezelés és a gyógyulás sem sablonok alapján működik, hanem  az egyén saját energetikájának, aurájának  megfelelően,  mely  a  legspecifikusabb  készítmények alkalmazásával   történik.