Kínai Gyógytechnikák

AURICULÓ terápia (FÜLakupresszúra)

MeriDim készülék alapján

első kezelés: 50 perc

5.000 Ft


minden további 3.500 Ft

Más kezeléssel együtt alkalmazva 

2.500 Ft

A fülakupunktúra/akupresszúra, a reflexológia egyik ága, mely Keletről jutott el Európába. A kínai rendszertől függetlenül Európában csupán néhány évtizede készültek el az első dokumentumok, az idegsebész-akupunktőr Dr. Paul Nogier munkásságának eredményeképpen.

TEST- és  FÜLgyertyázás

45 perc - 4.000 Ft

A FÜLgyertyázás összevonva más kezeléssel vehető igénybe 

15 % kedvezménnyel: - 3.500 Ft


TESTgyertyázás (a problémás, fájdalmas területen) has, térd, könyök, váll, csukló stb.

CSAK beépítve, egy kezelés végén:

15 perc - 1.500 Ft

Gyulladáscsökkentés és Fájdalomcsillapítás

A népi gyógyítás évszázadok óta alkalmaz különböző gyógyító technikákat, melyek bizonyos fizikai hatásokon (hideg-, vagy meleg hatás, nyomás, ütés, szívás) alapulnak.

Kinesio-tape ragasztás

20 perc és 40 perc között

 2.500 Ft - 4.500 Ft

A hagyományos kínai orvoslás (HKO) elveire építve továbbfejlesztették a 70-es években Japánban kidolgozott kinesio-tape módszer.

Köpölyözés

45 perc - 5.000 Ft

Moxázás  (kezelés végén)

15 perc - 1.500 Ft

A mozgásszervi panaszok mindig együtt járnak kötőszöveti és izom feszülésekkel, letapadásokkal, melyek fájdalmasak. Ezen területeken alkalmazva a köpölyöző masszázs segíti a szövetek regenerálódását, ami a fájdalom csökkenését és a funkció javulását eredményezi.

Kifejezetten megkönnyíti a munkánkat, mint például a csípőtáji panaszoknál, hát, váll, ahol előszeretettel alkalmazzuk kombinálva más terápiás módszerekkel.

Komplex kínai terápiás kezelések

30 perc - 4.000 Ft

45 perc - 5.000 Ft
60 perc - 6.000 Ft

(gerincfájdalom, görcsök, húzódás, lumbágó, isiász, nyak, kar, váll fájdalmak, lábzsibbadás, szédülés, fejfájás stb.)

Tui-Na masszázs, Shiatsu technika, akupresszúra, köpölyözés, moxázás, meridiánkezelés, , izületkimozgatások, nyújtások, kinesio-tape szalagozás, épp ami szükséges.

Minden kiegészítő ára benne foglaltatik a kezelésekben. 

Természetes Patika

Mint Energy tanácsadó, nagy örömömre szolgál, hogy hatékonyan működnek a hozzám fordulók egészségjavításában- és megőrzésében ezek a csodálatos természetes növényi készítmények. Összetételüket tekintve a jin és a jang, valamint a kínai 5 elem ősi elméletéből indulunk ki, és a készítményeket gyártásuk során a modern tudomány ismereteivel gazdagítjuk.