Kórokozók és  a   nehézfémek hatásai  szervezetünkre,  F-Scan és Zapper biofrekvenciák


Kórokozók hatása  szervezetünkre

Nem is gondolnánk, hogy mennyi nemkívánatos parazita használja és zsigereli ki testünket. (penész, gomba, nyálka, élősködő, atka, vírus, baktérium).   Előbb-utóbb  gócok és hiányállapotok  alakulhatnak ki, ami betegségeink okozói lehetnek.  Egymást táplálva és  erősítve hosszú ideig vidáman szaporodnak, míg már fizikai tünetek is jelentkeznek.


F-SCAN-mérés

Azoknak ajánlott, akik meg szeretnék tudni, hogy milyen megbújó, más módszerrel  nem érzékelt kórokozók terhelik a szervezetüket, amik egészségük károsodásához vezettek.

A mérést és a kezelést együtt alkalmazzuk, hisz így nemcsak megtudja, hogy mi a probléma okozója, hanem már az első tisztítást is megkaphatja.


Nehézfémterhelés hatása a szervezetre

A nehézfémek a hosszú évek során lerakódhatnak a szervezetünkben, és egy idő után számos betegség katalizátorai lehetnek.

Magnetspace(MSP) - testelemzés a hiányállapotokról

Minden korosztály számára ajánlott. Kisgyerekeknél is, ha állandó visszatérő betegséggel, koncentrációs zavarral és emésztési zavarral küszködnek! 

  • vitaminok,

  • aminósavak,
  • nyomelemek,

  • ásványanyagok,
  • nehézfémek jelenléte


 Zapper tisztító  frekvenciák

Minden élő szervezet  - az embernek is megvan -   egy meghatározott sávszélességben és magasságban saját frekvenciákat bocsájt ki.

Dr. Hulda Clark  ennek megállapításához egy frekvenciagenerátort használt, amely tetszőleges, pontos elektromos frekvenciákat hozott létre és kijelezte az egyezéseket, így képes volt meghatározni, hogy a vizsgált organizmusok mely frekvenciatartományban rezonálnak. Fontos tudni, hogy a tisztítás során  csakis a kórokozóktól szabadulunk meg, mint egy erőteljes méregtelenítésné.