Aromaterápiás relax-masszázs + meridiánok harmonizálása rózsakvarccal

Aromaterápiás relax-masszázs + meridiánok harmonizálása rózsakvarccal 1 napos 2018. tavasz

Erre a foglalkozásra 4 személyt tudok egyszerre kényelmesen fogadni. Ahogy összejön a létszám, máris kezdünk.

A foglalkozáson elsajátítható egy kb 60 perces relaxáló kezelés, amely bárki számára könnyedén megtanulható úgy, hogy bátran alkalmazhatja családja körében is.

Akit mélyebben is érdekelnek a kristályok hatásai és érdeklődik a keleti filozófia iránt is, annak sok új ismeretet nyújthat e különleges kezelés elsajátítása.

A lassú simító, kőrkörös mozdulatok könnyedén elsajátíthatók. Egy kis elméleti tudás után kezdődik a masszázs gyakorlása, melyet a hallgatók egymáson végeznek.

Részletesen megismerkedünk néhány illóolaj és növényi olaj gyakorlati alkalmazásával is. (Például melyik illóolaj emeli és melyik csökkenti a vérnyomást.)

A résztvevők rövid leírást is kapnak az ajánlott illóolajokról, bázisolajokról és a masszázs menetéről.

Azok számára is nyújthat új ismereteket, akik tanultak már valamilyen masszázst és érdekli őket az illóolajok világa.

A foglalkozás ideje: 1 nap (igény szerint szerdán, vagy szombaton ill. vasárnap)

Jelentkezési díj : 5.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.) A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam napján, a foglalkozás megkezdése előtt fizetendő.

A foglalkozások jó hangulatban telnek korlátlan kávé, tea és ásványvíz fogyasztással.

Részvételi díj:

Egyéni és páros foglalkozás: 25 eFt/nap (a gyakorláshoz "alanyt" biztosítok) 9 és 16 óra között

(Itt a foglalkozás végén részesülsz általam egy olyan kezelésben, amelyet elsajátítottál, hogy megtapasztald amit majd alkalmazol.)

Csoportos foglalkozás: 20 eFt/nap (max. 4 fő, gyakorlás egymáson) 9 és 17 óra között

(Itt folyamatosan egymáson gyakoroltok, ezáltal tapasztalod meg a technika által nyújtott érzést.)

Extra kedvezmények:

  • Amennyiben párban, ( családtaggal, barátnőddel, kollégáddal) együtt jelentkezel egyéni foglalkozásra, 10 %-oskedvezményben részesültök!
  • Ha párban két foglalkozásra is jelentkeztek együtt egyéniben, amit egy hónapon belül szeretnétek elvégezni, még 10 %kedvezményben részesültök.
  • Ha egymagad jelentkezel egyszerre két egyéni foglalkozásra, amit egy hónapon belül szeretnél elvégezni, 10 %kedvezményben részesítelek!


Foglalkozás helyszíne:
Az Egészség Stúdió a belvárosban a Plázától 3 perc sétára található az Alba Ház mögött. . Ingyenes parkolás, étkezési lehetőségek 3-5 percnyire elérhetők. Vonattal, autóbusszal is kényelmesen megközelíthető. Autóbusz pályaudvar 5 percnyire, helyijárat 3 percnyire áll meg mindkét irányból.


Képzés előfeltétele: Iskolai végzettségre nincsen szükség!


Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók magyar, ill. angol vagy német nyelven. (Az idegen nyelvű Tanúsítvány igényét kérem a jelentkezéskor jelezni! Ára 1.000.-Ft és átvételkor fizetendő. )