Csakra talpmasszázs gyertyázással

Ehhez a képzéshez nem szükséges előképzettség, sőt ismerje meg a család apraja-nagyja!

Magáncéllal is megtanulható, hogy otthonában családját kényeztethesse ezzel a testi-lelki regeneráló masszázzsal.

A kezelés fekvő helyzetben történik, így nincs szükség semmiféle speciális felszereléshez az alkalmazása során!

Viszont ez a technika JOKER a munkánkban, hisz önmagában is alkalmazható, de beépíthető vagy hozzátehető mindenfajta masszázstechnika befejezéséhez vagy két kezelés egyidőbeni igénybevételehez!

Csakra talpmasszázs

Egy remek lazító, stresszoldó technika a láb energiapontjainak aktívizálása révén! Egy hihetetlenül kellemes, nyugtató kezelés talpunkon a 7 fő csakránk stimulálásával.

A technika "megálmodója" Marianne Uhl (könyvet írt róla) egy terapeuta és egy orvos segítségével, illetve ősi kínai alapokon foglalja össze mindazokat az ismereteket, amelyeket egyfelől a hagyományos masszázs, másfelől a csakra masszázs alkalmazásáról tudni szükséges. A módszer alapja az a fölismerés, hogy a reflexzónák valójában a tudatalattiban lévő fejlődés pontjai.

A talpunk csatorna a test különböző szervei és a csakrák (energiaközpontok) között. Talpunk testi és lelki létünk hű tükre. A csakra-talpmasszázs egy olyan gyógymód, mely nélkülözi a kellemetlen mellékhatásokat, alkalmazásával semmi helytelent nem okozunk, s a kezelt egyénnek nem ártunk, mert a test saját maga orvosolja működését minden szinten. A páciens kezébe adjuk a kulcsot saját testéhez, saját tudatalattijához nyitjuk meg az ajtót.

A csakra-talpmasszázst nem a csakrák sorrendjében végezzük. Például sohasem a gyökér csakra területét kezeljük először, hanem a szív csakra területét, amely támogatja az egyensúly kialakítását és így tovább.... Merőben más a gondolatmenet, nembeszélve arról, hogy különböző "programokat" is kidolgozott azokra a szervekre, amelyek épp a leggyengébbek.

Miről szól?

Mit üzen a lábad? Az elváltozások okai.

 • A láb feltérképezése
 • Csakrák és feladatuk
 • Színek
 • Illóolajok
 • Hangok
 • Kristályok
 • Csontprogram
 • Emésztőszervek program
 • Nyirokprogram
 • Kezelési terv készítése
 • Csakrameditáció

A csakra talpmasszázs célja

A csakrák nem csak spirituális szerepük miatt fontosak az életünkben, hanem az egészség szempontjából is. A csakrák a belső elválasztású mirigyeken keresztül hatnak a belső szerveink működésére.

Ideális módszer a bajok megelőzésére, de hatásos gyógymód különösen pszicho-szomatikus és krónikussá vált betegségeknél -ahol a hagyományos orvostudomány csődöt mond.
A masszázson kívül foglalkozunk a kövek, a színek, az illatok és a hangok gyógyító erejével is.

A csakra talpmasszázs a mélyen a tudatalattiba eltemetett testi és lelki érzeteket felhozza, hogy az energiák segítségével egyensúlyba kerüljön.

A csakrák, mint energiaközpontok a kínai gyógyászat szerint a belső elválasztású mirigyeken keresztül a belső szervek működésére is erőteljes hatást gyakorolnak. Például a torokcsakra területe a pajzsmiriggyel van összefüggésben, melynek kezelése a pajzsmirigy működésére is hatással van.

A hét kezelendő csakránk

 1. gyökércsakra
 2. szex-vagy lépcsakra
 3. napfonat csakra
 4. szívcsakra
 5. torokcsakra
 6. homlokcsakra
 7. koronacsakra

A gyógyító csakra talpmasszás

Egy kezelés 50 percig tart, melyet ráhangolódással kezdünk és egy lazító programmal fejezünk be. Ezalatt a vendég "felébred" és feltöltődve képes folytatni a napját.

A talpmasszázst azoknak ajánlom, akik szeretnék megtapasztalni az ellazulást, a belső békét mint egy meditatív élményt, mely során az ásványok gyógyító ereje, az illóolajok és a zene gyógyító és harmonizáló ereje veszi körül.

A gyógyító talpmasszázs kezelések hatására oldódik a bennünk felgyülemlett stressz és feszültség, amellett az energiáink áramlása is aktivizálódik. A csakrák harmonizálódnak és ezáltal visszanyerjük egészségünket.

Talpcsakrák gyertyázása

Miért érdemes elsajátítani ezt a kezelést?

 • ha szeretnél egy szelíd lélekápoló terápiát elsajátítani
 • ha a vendégeidet egy újabb kezeléssel szeretnéd kényeztetni
 • ha a barátaid, a családod körében szeretnél gyors segítséget nyújtani
 • ha fontos számodra, hogy azok az emberek is megtaláljanak, akik nem szeretnek beszélni, de vágynak az érintésre

Megtanuljuk, hogy kell a talpmasszázs után egy aktiváló csakragyertyázással befejezni a kezelést. A gyertyázás el is maradhat, vagy önmagában is alkalmazható.

A gyertyázás lényege, hogy hassunk a csakrákban lévő blokkokra, lerakódásokra. A gyertya szabaddá teszi a blokkokat, ezáltal a csakrák közti áramlást. Ezzel helyreáll az egyensúly.

Csoportos foglalkozás évi két alkalommal:

2018. tavasz és ősz

Egyéniben és párban bármikor:

Itt a foglalkozás utolsó órájában megtapasztalhatod az általam nyújtott kezelést.

Extra kedvezmények:

 • Amennyiben párban, ( családtaggal, barátnőddel, kollégáddal) együtt jelentkezel egyéni foglalkozásra, 10 %-oskedvezményben részesültök!
 • Ha párban két foglalkozásra is jelentkeztek együtt egyéniben, amit egy hónapon belül szeretnétek elvégezni, még 10 %kedvezményben részesültök.
 • Ha egymagad jelentkezel egyszerre két egyéni foglalkozásra, amit egy hónapon belül szeretnél elvégezni, 10 %kedvezményben részesítelek!

A foglalkozás ideje: 1 nap (szerda, szombat vagy vasárnap) 9 - 17 óráig

Jelentkezési díj : 6.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.) A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam első napján, a tanítás megkezdése előtt fizetendő.

Részvételi díj: 20.000,- Ft , mely a jegyzetet, a magyar nyelvű Tanúsítványt és a tanfolyam során felhasznált anyagokat tartalmazza.

Amennyiben egyéniben és párban szívesebben tanulnál, van rá lehetőség, 25.000.-Ft a díja és máris hívhatsz az időpont megbeszélése végett!

A foglalkozás helyszíne:

Az Egészség Stúdió a belvárosban a Plázától 3 perc sétára található az Alba Ház mögött. . Ingyenes parkolás, étkezési lehetőségek 3-5 percnyire elérhetők. Vonattal, autóbusszal is kényelmesen megközelíthető. Autóbusz pályaudvar 5 percnyire, helyijárat 3 percnyire áll meg mindkét irányból.

Képzés előfeltétele: Előzetes ismeretre, illetve iskolai végzettségre nincsen szükség!

Képzés összetétele: A képzés 3/4 részét a gyakorlat teszi ki, ahol egymáson gyakorolhatnak a hallgatók.

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók magyar, ill. angol vagy német nyelven. (Az idegen nyelvű Tanúsítvány igényét kérem a jelentkezéskor jelezni! Ára 1.000.-Ft és átvételkor fizetendő.)

A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészségmegőrző céllal. frissítő-, svéd vagy gyógymasszőrök, kozmetikusok, természetgyógyászok és gyógytornászok is bővíthetik már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét.

A foglalkozásra hozni kell:

Kényelmes ruházatot, papucsot, egy kicsi törülközőt, valamint tollat a jegyzeteléshez.