Energetizáló Csakra-talpmasszázs 

Ez a talpmasszázs energetizáló, méregtelenítő, stresszűző kezelés, otthoni alkalmazásra is.

Szakmabelieknek és családi alkalmazásra egyaránt ajánlott!


Ehhez a képzéshez nem szükséges előképzettség.

A csakra talpmasszázs során a talpon lévő energiaközpontokat, vagyis a 7 csakrának megfelelő területet masszírozással aktivizáljuk.

A lábunk a szervezet reflexes kivetülése révén hű tükre az egész testünknek. A csakrák pontjainak stimulálásával beindítja az energia áramlását, oldja az ebben lévő blokkokat. Ezzel beindítva a szervezet öngyógyító mechanizmusát.

A csakrák, mint energiaközpontok a kínai gyógyászat szerint a belső elválasztású mirigyeken keresztül a belső szervek működésére is erőteljes hatást gyakorolnak.

Például a torokcsakra területe a pajzsmiriggyel van összefüggésben, melynek kezelése a pajzsmirigy működésére is hatással van. A szívcsakra a csecsemőmiriggyel van összefüggésben, mely a test immunrendszerét szabályozza.

Amennyiben a csakrák "eltömődnek" energiablokkok keletkeznek, ami betegségek megjelenését okozza.

A hét kezelendő csakránk: a gyökércsakra, a szex-vagy lépcsakra, a napfonat csakra, a szívcsakra, a torokcsakra, a homlokcsakra és a koronacsakra.


Csoportos foglalkozásként évi három  alkalommal:

                                                                                                2018. tavasz, ősz és tél


Egyéniben és párban  (barátnő, kolléganő stb.) bármikor.


A tanfolyam ideje: 1 nap ( szerda, szombat vagy vasárnap)


Egyéniben és párban ha szívesebben tanulnál, van rá lehetőség, 22.500.-Ft/fő a díja   (9-15)  és máris hívhatsz az időpont megbeszélése végett!


Csoportos foglalkozás részvételi díja : 18.000,- Ft ,  (4-8 fő)  9-17 óra között, mely a jegyzetet, a magyar nyelvű Tanúsítványt és a tanfolyam során felhasznált anyagokat tartalmazza.

Jelentkezési díj : 6.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.) A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam első napján, a tanítás megkezdése előtt fizetendő.


Extra kedvezmények:

  • Amennyiben párban, ( családtaggal, barátnőddel, kollégáddal) együtt jelentkezel egyéni foglalkozásra, 10 %-os kedvezményben részesültök!
  • Ha párban két foglalkozásra is jelentkeztek együtt egyéniben, amit egy hónapon belül szeretnétek elvégezni, még 10 %kedvezményben részesültök.
  • Ha egymagad jelentkezel egyszerre két egyéni foglalkozásra, amit egy hónapon belül szeretnél elvégezni, 10 %kedvezményben részesítelek!


Foglalkozás helyszíne:
Az Egészség Stúdió a belvárosban a Plázától 3 perc sétára található az Alba Ház mögött. . Ingyenes parkolás, étkezési lehetőségek 3-5 percnyire elérhetők. Vonattal, autóbusszal is kényelmesen megközelíthető. Autóbusz pályaudvar 5 percnyire, helyijárat 3 percnyire áll meg mindkét irányból.


Képzés előfeltétele: Előzetes ismeretre, illetve iskolai végzettségre nincsen szükség!
Képzés összetétele: A képzés 3/4 részét a gyakorlat teszi ki, ahol egymáson gyakorolhatnak a hallgatók.
Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók magyar, ill. angol vagy német nyelven. (Az idegen nyelvű Tanúsítvány igényét kérem a jelentkezéskor jelezni! Ára 1.000.-Ft és átvételkor fizetendő. )


A Tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészségmegőrző céllal. kozmetikusok, pedikűrösök,  is bővíthetik már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét.
Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum, szállodában ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek masszírozására vállalkozni.


A tanfolyamra hozni kell:
Kényelmes ruházatot, papucsot, egy kicsi  törülközőt, valamint tollat a jegyzeteléshez.