Menedzser stresszoldó masszázs 

Ajánlott szakmabelieknek és otthoni alkalmazásra egyaránt!

Ezen a foglalkozáson egyszerre két technikát sajátíthatsz el és mindegyik a felsőtestre vonatkozik!

Az általam kifejlesztett menedzser masszázs egyszerre oldja a stresszt, szorongást  valamint a fizikai fájdalmakat. A kezelés végére beépített akupresszúrás arcmasszázst pedig még sok kezelésünkhöz hozzátehetjük!

Ehhez a masszázshoz nincs szükség a speciális székre, mivel FEKVŐ helyzetben történik a masszázságyon, ahol felső testrészen olajjal dolgozunk, először a hátat kezelve, majd átfordulva folytatódik az arc kezelésével.

Aki a szalonjában kívánja fogadni a klienseket nyugodt körülmények között, azoknak ezt a technikát meleg szívvel ajánlom.  Imádni fogják!

A hosszú évek alatt alakult ki - a tapasztalataim alapján - a mai formájára, ötvözve a nyugati és a keleti technikát. A végére beépített kis arcmasszázs mintegy megkoronázza a kezelést.

Menedzser masszázs:


A menedzser masszázs alapja a svédmasszázs technikája, akupresszúrával, nyújtásokkal, izületmobilizációval és relaxáló arcmasszázzsal ötvözve.


A nyakon, a fejen, a vállakon, a háton és a karokon végzett kezelés célja kifejezetten a feszültségoldás és fájdalomcsillapítás rövid időn belül, nagy hatásfokkal .
A hát, váll és nyakizmok átgyúrása után következik egy kis fejmasszázs a hajas fejbőrön. . Majd a Vendég megfordul és a karok lelazítása és kimozgatása után, a mellkas, dekoltázs stresszmentesítése következik. A masszázs egy teljes testre és pszichére kiható stresszoldó pontnyomásos arcmasszázzsal fejeződik be.


Feladata:
A mai rohanó világban nélkülözhetetlen a stresszoldó hatása, mindemellett fizikailag és pszichésen erősíti a testet és a lelket. Túlterheltségre, feszült munkatempóban élőknek, fejfájósoknak, irodai munkát végzőknek kiváló segítség a mindennapokban.


Célja:
Az idegrendszer megnyugtatása, az izmok ellazítása és ezáltal tehermentesítése. Gondolataink kikapcsolása, lelkünk harmonizálása.A kezelés az egész szervezetre hat, harmonizálja a vérnyomást, fokozza a kiválasztást, áthangolja az akaratunktól független, vegetatív idegrendszer működését.


A tanfolyam felépítés
• Rövid bevezető után a masszázs hatásainak ismertetése
• Ellenjavallatok
• A masszázs technikái
• Közvetítő anyagok
• Majd pedig intenzív gyakorlás egymáson, ahol a hallgatók elsajátíthatják a masszázs fogásait, technikáit felépítését.


Mire jó a menedzser masszázs?
• Irodai dolgozók, menedzserek, számítógépes munkát végzők részére.
• Kényszeres tartás, egyoldalú terhelés okozta problémák javítására,
• Mozgásszervi panaszok megelőzésére, hátizmok lazítására
• Feszült munkatempóban élőknek
• Fejfájósoknak
• Nyak- és vállfájdalmakra
• Teljesítőképesség növelésére
• Hosszantartó stressz, állandósult fáradtság oldására
• Kiegészítő terápiaként lehet alkalmazni migrén vagy depresszió esetén is.
• Szemfáradtság kezelésére
• Álmatlanságra

ARCMASSZÁZS:

Már az ősi gyógyítók is tisztában voltak azzal, hogy az agynak a jó vérkeringés a legfontosabb, hogy jól dolgozhasson, normalizálja az idegrendszer működését, és ennek következtében a belső szervek és szervrendszerek is hatékonyabban látják el munkájukat. Ez az egyik leghatékonyabb és legbiztonságosabb módszere az agy működésének serkentésére valamint szerveink stimulálása.

Ez a technika JOKER a munkánkban, illetve otthoni használatra,  hisz önmagában is alkalmazható, de beépíthető vagy hozzátehető mindenfajta masszázstechnika befejezéséhez!

Ez a hagyományos keleti fejmasszázs a modern európai eljárásoktól abban különbözik, hogy javítja az agy és a fejbőr vérkeringését és bizonyos pontok és területek stimulációjával a test konkrét részein érhetünk el pozitív változást.

A fej- és nyak-váll fájdalmak a leggyakoribb probléma. Szeretnénk a lehető leggyorsabban megszabadulni a kellemetlen érzéstől. Ilyenkor legelőször az ismert "megoldásokhoz" nyúlunk: fájdalomcsillapítók, tapaszok vagy kenőcsök. A legtöbb hagyományos módszer csak átmenetileg szünteti meg a fájdalmat, majd újra jelentkezik a fejfájás, ami aztán rossz hangulattal, fásultsággal társul. Nem lenne szükség a pirulákra, hiszen létezik egy mellékhatásoktól mentes megoldás, a fejmasszázs.

Finoman, de határozottan nyomkodjuk a pontokat, amivel nem csupán a szervekre hatunk jótékonyan, hanem mély ellazulásban is lesz része kezeltünknek. Pozitív energiával tölt fel, javítja a memóriát, csökkenti a stressz tüneteit, és javítja a hangulatot.

Nők, férfiak és gyerekek egyaránt kedvelik ezt a kellemes technikát.


Egyéniben  vagy párban bármikor!

Az egyéni foglalkozás utolsó órájában megtapasztalhatod általam, a teljes kezelést, melyet már másnap alkalmazhatsz is környezetedben.


Egyéni foglalkozásnál kérlek, hogy hozz magaddal "alanyt", akin gyakorolhat!


A tanfolyam ideje: 1 nap ( szerdán, szombaton vagy vasárnap)

Jelentkezési díj : 6.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.) A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam első napján, a tanítás megkezdése előtt fizetendő.


Egyéni 22.000 Ft páros foglalkozás: 19.000.-Ft (egyénihez a gyakorláshoz kérek "alanyt" hozni) 9 és 15 óra között.


Foglalkozás helyszíne:
Az Egészség Stúdió a belvárosban a Plázától 3 perc sétára található az Alba Ház mögött. . Ingyenes parkolás, étkezési lehetőségek 3-5 percnyire elérhetők. Vonattal, autóbusszal is kényelmesen megközelíthető. Autóbusz pályaudvar 5 percnyire, helyijárat 3 percnyire áll meg mindkét irányból.


Képzés előfeltétele: Előzetes ismeretre, illetve iskolai végzettségre nincsen szükség!
Képzés összetétele: A foglalkozás 3/4 részét a gyakorlat teszi ki, ahol egymáson gyakorolhatnak a hallgatók.


Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók magyar, ill. angol vagy német nyelven. (Az idegen nyelvű Tanúsítvány igényét kérem a jelentkezéskor jelezni! Ára 1.000.-Ft és átvételkor fizetendő. )


A Tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészségmegőrző céllal, masszőrök,  kozmetikusok és  pedikűrösök  is bővíthetik már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét.
Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum, hajón, szállodában ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, másodállást és egészséges emberek masszírozására vállalkozni.


A foglalkozásra hozni kell:
Kényelmes ruházatot, papucsot, egy kicsi és egy nagy törülközőt, vagy lepedőt, hajcsatot, valamint tollat a jegyzeteléshez.