Relaxáló ARC-váll-dekoltázs masszázsa + KEZEK presszúrázása, tenyércsakrák gyertyázásával

Relaxáló ARC-váll-dekoltázs masszázsa + KEZEK presszúrázása, tenyércsakrák gyertyázásával 1 napos

Erre a foglalkozásra 4 személyt tudok egyszerre kényelmesen fogadni. Ahogy összejön a létszám, máris kezdünk.

Ki ne szeretné, a "birizgálják" az arcát vagy a fejét és a fülét. Egy arcmasszázs gyors segítség lehet a fejfájás megszüntetésére is, ezenkívül nagyon hatásos a fáradt szemekre a stressz oldására.

A nagyjából 30 perces masszázsban megtanuljuk, hogy hogyan tudunk ezen segíteni akár masszázságy nélkül. Elsősorban stresszoldás és fájdalomcsillapítás a cél, ám a finom aromaterápiás krémek és olajok által a bőrnek is igen jótékony tud lenni a kezelés.

A masszázs nyugtatja az idegrendszert, ezáltal csökkenti a stressz okozta problémákat, fáradtságot, fejfájást, szemégést, nyakfájdalmat, szédülést és nyugodt pihentető alvást biztosít.

Azok számára is nyújthat új ismereteket, akik tanultak már valamilyen masszázst és szeretnék egy relaxáló arckezeléssel bővíteni az ismereteiket.

A kezeléseidhez vásárolhatsz egy finom gyógynövényes olajat.

A foglalkozáson elsajátítható a tenyér és karmasszázs, amely bárki számára könnyedén megtanulható úgy, hogy bátran alkalmazhatja családja körében is.

Ismeri a kezét? Tudja, hogy mit jelent a körmök vagy a kézfej formája? A kézmasszázs több ezer éves tudomány és ősi megfigyeléseken alapszik. Ugyanúgy mint a lábon, a kézen is megtalálhatók a szerveink, amelyeknek masszírozásával oldhatjuk a fájdalmat, feszültséget, idegességet, stb.

A masszázs a legkülönfélébb panaszok elmulasztására képes, a gyomorfájástól a nyakmerevségen át a hátbántalmakig. Lehet akár az önmasszázs az egyik legjobb módszere az öngyógyításnak, amelyet ráadásul bárhol, bármikor alkalmazhat a Su-Jok gyűrűvel, amely a kezelés része.

Hallott már a meridiánokról? Ha nem, itt megtudhatja, hogy melyik pontot nyomja megfázás esetén. Megtanuljuk a méregtelenítés pontjait és még sok mindent, amivel gyorsan segíthet hirtelen fellépő fájdalmain.

A foglalkozásról rövid leírást is kapnak.

Vásárolhatsz magadnak SU-JOK (meridián) gyűrűt !

Azok számára is nyújthat új ismereteket, akik tanultak már valamilyen masszázst és szeretnék bővíteni tudásukat.

A foglalkozás ideje: 1 nap (igény szerint szerdán, vagy szombaton ill. vasárnap) 9 - 15 óráig

Jelentkezési díj : 6.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.) A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam napján, a foglalkozás megkezdése előtt fizetendő.

A foglalkozások jó hangulatban telnek korlátlan kávé, tea és ásványvíz fogyasztással.

Részvételi díj:

Egyéni és páros foglalkozás: 25 eFt/nap (a gyakorláshoz "alanyt" biztosítok) 9 és 16 óra között

(Itt a foglalkozás végén részesülsz általam egy olyan kezelésben, amelyet elsajátítottál, hogy megtapasztald amit majd alkalmazol.)

Csoportos foglalkozás: 20 eFt/nap (max. 4 fő, gyakorlás egymáson) 9 és 17 óra között

(Itt folyamatosan egymáson gyakoroltok, ezáltal tapasztalod meg a technika által nyújtott érzést.

Extra kedvezmények:

  • Amennyiben párban, ( családtaggal, barátnőddel, kollégáddal) együtt jelentkezel egyéni foglalkozásra, 10 %-oskedvezményben részesültök!
  • Ha párban két foglalkozásra is jelentkeztek együtt egyéniben, amit egy hónapon belül szeretnétek elvégezni, még 10 %kedvezményben részesültök.
  • Ha egymagad jelentkezel egyszerre két egyéni foglalkozásra, amit egy hónapon belül szeretnél elvégezni, 10 %kedvezményben részesítelek!

Foglalkozás helyszíne:
Az Egészség Stúdió a belvárosban a Plázától 3 perc sétára található az Alba Ház mögött. . Ingyenes parkolás, étkezési lehetőségek 3-5 percnyire elérhetők. Vonattal, autóbusszal is kényelmesen megközelíthető. Autóbusz pályaudvar 5 percnyire, helyijárat 3 percnyire áll meg mindkét irányból.

Képzés előfeltétele: Előzetes ismeretre, illetve iskolai végzettségre nincsen szükség!

A tanfolyamra hozni kell:
- toll, papír
- kényelmes ruha
- papucs