Stressz, szorongás, félelmek kezelésére technikák -  kifejezetten önmagunknak otthoni alkalmazásra 

 Stressz, szorongás, félelmek kezelésére technikák, önmagunknak otthoni alkalmazásra

Erre a foglalkozásra 6 személyt tudok egyszerre kényelmesen fogadni. Ahogy összejön a létszám, máris kezdünk.

Mai rohanó és teljesítményorientált világunkban nehéz egyensúlyban maradni. Nap mint nap, sőt naponta többször is "felhúzzuk" magunkat, vagy számunkra kellemetlen eseményeket, híreket nem tudunk feldolgozni. A negatív gondolatok és a rossz energiák hosszútávon megbetegítenek bennünket, fizikai fájdalmakat élhetünk meg.

  • Ha állandó fáradtság gyötőr bennünket
  • ha félelmeink vannak vagy éppen másokat féltünk,
  • ha szeretnénk változtatni az életünkön de nem tudjuk merre induljunk,
  • ha már mindenki és minden idegesít bennünket,
  • ha párkapcsolatunkban problémák adódtak
  • ha érdektelenek, örömtelenek vagyunk

Megismerkedhetsz testünk 3 legfontosabb pontjával, melyet az "örök élet" pontjainak is neveznek!

Ha a fentiekből akár egy-két dolgot be tudunk azonosítani magunkra nézve, akkor bizony nemigazán tudjuk jól kezelni az érzelmeinket, vagyis stresszesek vagyunk.

A meridiánok kopogtatós technikájával csoportosan vagy egyénileg megtanuljuk, hogyan űzzük el napjaink megrontóját, a stresszt. A módszerrel könnyen és gyorsan segíthetünk magunkon. A szorongás, pánik oldására ugyanúgy alkalmazható, mint a repülőn való utazástól, vagy vizsgától való félelem esetén. Szinte játékos formája miatt diákoknak is nagy segítség lehet az iskolai felkészülésben.

Tanulunk ezenkívül nyugtató-pontokat, amiket bárhol és bármikor alkalmazhatunk, valamint az önszabályozás, öngyógyítás további módszereiről.


A résztvevők rövid leírást is kapnak a technikákról.


A foglalkozás ideje: 1 nap (igény szerint szerdán, vagy szombaton ill. vasárnap)


Jelentkezési díj : 6.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.) A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam napján, a foglalkozás megkezdése előtt fizetendő.


Részvételi díj:

Egyéni és páros foglalkozás: 25 eFt/nap 9 és 16 óra között

Csoportos foglalkozás: 20 eFt/nap (max. 6 fő, 9 és 17 óra között


Extra kedvezmények:

  • Amennyiben párban, ( családtaggal, barátnőddel, kollégáddal) együtt jelentkezel egyéni foglalkozásra, 10 %-os kedvezményben részesültök!
  • Ha párban két foglalkozásra is jelentkeztek együtt egyéniben, amit egy hónapon belül szeretnétek elvégezni, még 10 %kedvezményben részesültök.
  • Ha egymagad jelentkezel egyszerre két egyéni foglalkozásra, amit egy hónapon belül szeretnél elvégezni, 10 %kedvezményben részesítelek!


Mitől extra? Attól, hogy a kedvezmények összevonhatók!


Akár csoportos időpontra, akár általad választott időpontban szeretnéd bármelyik kis kurzust elvégezni, vedd fel velem a kapcsolatot és megbeszéljük!

Minden képzés elvégzésének az alapja, hogy jelentkezéseddel a képzés árának 30 %-át az egyeztetés után a megadott számlaszámra utalod, mivel csak azzal válik biztossá a jelentkezésed!

Amennyiben a megbeszélt időpont valamilyen oknál fogva időközben részedről mégsem megfelelő, annak jelzését a foglalkozás előtt 3 nappal kérem jelezni, egy újabb időpont kitűzése céljából. Sajnos ellenkező esetben az elutalt összeg elvesztésre kerül.

Tehát arra kérlek, hogy csak akkor jelentkezz, ha biztos vagy a döntésedben és nem gondolod meg magad, hisz a jó kapcsolatok egymás tiszteletén alapulnak.

info.egeszsegstudio@gmail.com


Helyszín:
Az Egészség Stúdió a belvárosban a Plázától 3 perc sétára található az Alba Ház mögött. . Ingyenes parkolás, étkezési lehetőségek 3-5 percnyire elérhetők. Vonattal, autóbusszal is kényelmesen megközelíthető. Autóbusz pályaudvar 5 percnyire, helyijárat 3 percnyire áll meg mindkét irányból.

A foglalkozások minimum 3 és maximum 6 fővel indulnak. Ez a kis létszám lehetővé teszi a személyes foglalkozást és családias környezetben, barátságos légkörben fejlesztheti magát.

Képzés előfeltétele: Előzetes ismeretre, illetve iskolai végzettségre nincsen szükség!

A tanfolyamra hozni kell:
- toll, papír
- kényelmes ruha

- egy kis elemózsia
- papucs