Stressz, szorongás, félelmek kezelésére technikák -  kifejezetten önmagunknak otthoni alkalmazásra 

 Kiscsoportos illetve egyéni tréning - Stressz, szorongás, félelmek oldása  önmagunknak otthoni használatra, önismereti módszerek és EFT alkalmazásával.

Erre a foglalkozásra minimum 4 és maximum 8 személyt tudok egyszerre kényelmesen fogadni. Ahogy összejön a létszám, máris kezdünk.

Ez a nap a stressz, szorongás  kezeléséről szól, különböző technikák segítségével valamint önismereti  módszerek és EFT alkalmazásával.

Mai rohanó és teljesítményorientált világunkban nehéz egyensúlyban maradni. Nap mint nap, sőt naponta többször is "felhúzzuk" magunkat, vagy számunkra kellemetlen eseményeket, híreket nem tudunk feldolgozni. A negatív gondolatok és a rossz energiák hosszútávon megbetegítenek bennünket, fizikai fájdalmakat élhetünk meg.

  • Ha állandó fáradtság gyötőr bennünket
  • ha félelmeink vannak vagy éppen másokat féltünk,
  • ha szeretnénk változtatni az életünkön de nem tudjuk merre induljunk,
  • ha már mindenki és minden idegesít bennünket,
  • ha párkapcsolatunkban problémák adódtak
  • ha érdektelenek, örömtelenek vagyunk

Megismerkedhetsz testünk 3 legfontosabb pontjával, melyet az "örök élet" pontjainak is neveznek!

Ha a fentiekből akár egy-két dolgot be tudunk azonosítani magunkra nézve, akkor bizony nemigazán tudjuk jól kezelni az érzelmeinket, vagyis stresszesek vagyunk.

A meridiánok kopogtatós technikájával csoportosan vagy egyénileg megtanuljuk, hogyan űzzük el napjaink megrontóját, a stresszt. A módszerrel könnyen és gyorsan segíthetünk magunkon. A szorongás, pánik oldására ugyanúgy alkalmazható, mint a repülőn való utazástól, vagy vizsgától való félelem esetén. Szinte játékos formája miatt diákoknak is nagy segítség lehet az iskolai felkészülésben.

Tanulunk ezenkívül nyugtató-pontokat, amiket bárhol és bármikor alkalmazhatunk, valamint az önszabályozás, öngyógyítás további módszereiről.


A résztvevők rövid leírást is kapnak a technikákról.


A foglalkozás ideje: 1 nap (igény szerint szerdán, vagy szombaton ill. vasárnap)


Jelentkezési díj : 6.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.) A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam napján, a foglalkozás megkezdése előtt fizetendő.


Részvételi díj:


Csoportos foglalkozás: 18.000.-Ft ( min. 4és max. 8 fő, 9 és 17 óra között


Egyéni és párban érkezők: 22.500.-Ft/fő, 9-15 óra között


Extra kedvezmények:

  • Amennyiben párban, ( családtaggal, barátnőddel, kollégáddal) együtt jelentkezel egyéni foglalkozásra, 10 %-os kedvezményben részesültök!
  • Ha párban két foglalkozásra is jelentkeztek együtt egyéniben, amit egy hónapon belül szeretnétek elvégezni, még 10 %kedvezményben részesültök.
  • Ha egymagad jelentkezel egyszerre két egyéni foglalkozásra, amit egy hónapon belül szeretnél elvégezni, 10 %kedvezményben részesítelek!


Mitől extra? Attól, hogy a kedvezmények összevonhatók!


Minden képzés elvégzésének az alapja, hogy jelentkezéseddel a képzés árának 30 %-át az egyeztetés után a megadott számlaszámra utalod, mivel csak azzal válik biztossá a jelentkezésed!

Amennyiben a megbeszélt időpont valamilyen oknál fogva időközben részedről mégsem megfelelő, annak jelzését a foglalkozás előtt 3 nappal kérem jelezni, egy újabb időpont kitűzése céljából. Sajnos ellenkező esetben az elutalt összeg elvesztésre kerül.

Tehát arra kérlek, hogy csak akkor jelentkezz, ha biztos vagy a döntésedben és nem gondolod meg magad, hisz a jó kapcsolatok egymás tiszteletén alapulnak.

info.egeszsegstudio@gmail.com


Helyszín:
Az Egészség Stúdió a belvárosban a Plázától 3 perc sétára található az Alba Ház mögött. . Ingyenes parkolás, étkezési lehetőségek 3-5 percnyire elérhetők. Vonattal, autóbusszal is kényelmesen megközelíthető. Autóbusz pályaudvar 5 percnyire, helyijárat 3 percnyire áll meg mindkét irányból.

A foglalkozások minimum 3 és maximum 6 fővel indulnak. Ez a kis létszám lehetővé teszi a személyes foglalkozást és családias környezetben, barátságos légkörben fejlesztheti magát.

Képzés előfeltétele: Előzetes ismeretre, illetve iskolai végzettségre nincsen szükség!

A tanfolyamra hozni kell:
- toll, papír
- kényelmes ruha
- papucs