Svédmasszás tanfolyam alternatívan

Mindenfajta nyugati masszázstechnika alapjának tekinthető!

Ez a technika jelenleg kizárólag egyéniben illetve párban tanulható meg, "egyedi időterv" alapján!

Azoknak, akik még soha nem tanultak semmilyen masszázst, vagy eddig csak a keleti technikákat ismerték, ám szeretnének ezzel az iránnyal is foglalkozni. Minden más nyugati technika ebbe már könnyedén beépíthető és „rátanulható”.

Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag sajátítható el, mely segítségével a masszőr egy teljes testet átdolgozó kb. egyórás svédmasszázst képes adni. Fontos szerepe van a prevencióban.

Extra lehetőségként a képzésen elsajátíthatod, hogy hogyan tudod a talp és az arc masszírozásával az 1 órás kezelést kibővíteni 1,5 illetve 2 órás holisztikus kezeléssé!


Feladata:
Az egészség megőrzése (mozgásrendszer), betegségek megelőzése, a szervezet karbantartása. A bőr, az izmok megdolgozása, izomcsomók, letapadások, izomfájdalmak enyhítése, vagy megszüntetése, frissítésre, fájdalomcsökkentésre és lazításra alkalmazható.
A svédmasszázs passzív mozgásterápia, a gyógymasszázs részét képezi, annak alapfogásait adja.
A svédmasszázs egy tudatosan és célzottan alkalmazott fogásrendszer, mely az öt alapfogásból és a kimozgatásból áll. Alkalmazása nem minden esetben megengedett és javallt, csak általános állapotfelmérés után végezhető.


Mire jó a svédmasszázs?
• Görcsoldás
• Fájdalomcsillapítás
• A bőr, a keringés, a nyirokrendszer állapotának javítása
• Általános közérzetjavítás
• Krónikus fáradtság ellen
• A teljesítőképesség fokozása, az izmok állapotának javítása
• A mozgásbeszűkülések kezelése
• Egyes fejfájások kezelése
• Stresszoldás, lazítás

IDŐPONT :

Kizárólag egyénileg vagy párban tanulni vágyóknak, saját időbeosztással!

Nem tudsz egy intenzív hosszú hétvégét teremteni magadnak? Szimpatikusabb lenne ha heti 1-2 alkalommal sajátíthatnád el a masszázs fogásait?

Lehetőség van 3 illetve 6 hetes időintervallumban elsajátítanod a technikát, ami 6 alkalommal történik, alkalmanként 4 órában.

EGY FELTÉTELE VAN CSUPÁN AZ EGYÉNI TANULÁSNAK: Neked kell hozni hozzá az alanyt, akin gyakorolhatsz. (Néha én is tudok valakit hívni.)

A páros jelentkezésnél lehet hétvégén is a foglalkozás!

Ha párban jönnétek, az alábbi kedvezményekben lehet részetek:

Extra kedvezmények:

  • Amennyiben párban, ( családtaggal, barátnőddel, kollégáddal) együtt jelentkezel egyéni foglalkozásra, 10 %-oskedvezményben részesültök!
  • Ha párban két foglalkozásra is jelentkeztek együtt egyéniben, amit egy hónapon belül szeretnétek elvégezni, még 10 %kedvezményben részesültök.
  • Ha egymagad jelentkezel egyszerre két egyéni foglalkozásra, amit egy hónapon belül szeretnél elvégezni, 10 %kedvezményben részesítelek!

Amennyiben érdekel ez a megoldás , hívj vagy írj és egyeztetünk.


A tanfolyam ideje:

Amikor megbeszéljük! Alkalmanként 4 órás blokkokban sajátíthatod el. Így lehet akár 3 héten át heti 2x4 órás illetve 6 héten heti 1x4 órás blokkokban.

A lényeg, hogy nem a hétvégéid mennek el a tanulással és az időpontot magad választod!

Nem utolsó szempont, hogy így bőven van időd otthon begyakorolni az éppen elsajátított tananyagot.

A tanfolyam díját alkalmanként tudod fizetni, így lehetőséged van 6 egyenlő részletben rendezni!


A tanfolyam felépítése:
Rövid elméleti bevezető után a masszázs fogalma - A masszázs története - A masszázs hatása - Ellenjavallatok - A masszázs 5 fogása - A masszázs technikái - Közvetítő anyagok - A masszázs környezete és eszközei.


Mitől alternatív? A gyakorlatba beépítve speciális, alternatív technikák és extra pontok is elsajátíthatók:

izomnyújtási-, izületmobilizációs technikák, a népi gyógyászatban használt köpölyözés, valamint a Shiatsu japán masszázs által alkalmazott akupresszúrás pontok beintegrálása által.

Figyelembe vesszük a meridiánok irányát és megtanuljuk a stresszoldó és fájdalomcsillapító akupresszúrás pontok alkalmazását.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 0 -
Részvételi díj: 65.000,- Ft , mely 6 egyenlő részletben fizetendő a mindenkori megjelenéskor. A jegyzetet, a magyar nyelvű Tanúsítványt és a tanfolyam során felhasznált anyagokat tartalmazza.


A foglalkozás helyszíne:
Az Egészség Stúdió a belvárosban a Plázától 3 perc sétára található az Alba Ház mögött. . Ingyenes parkolás, étkezési lehetőségek 3-5 percnyire elérhetők. Vonattal, autóbusszal is kényelmesen megközelíthető. Autóbusz pályaudvar 5 percnyire, helyijárat 3 percnyire áll meg mindkét irányból.


Képzés előfeltétele: Előzetes ismeretre, illetve iskolai végzettségre nincsen szükség!
Képzés összetétele: A képzés 3/4 részét a gyakorlat teszi ki, ahol egymáson gyakorolhatnak a hallgatók.
Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók magyar, ill. angol vagy német nyelven. (Az idegen nyelvű Tanúsítvány igényét kérem a jelentkezéskor jelezni! Ára 1.000.-Ft és átvételkor fizetendő. )
A Stúdió által kiadott sorszámozott Tanusítvánnyal (nem OKJ-s, a svédmasszázsnak nincs OKJ száma), és egészségügyi végzettség nélkül válthat ki vállalkozói engedélyt "Fizikai közérzetjavító szolgáltatás " címen SZJ kódja 930401" ,
A Tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészségmegőrző céllal. kozmetikusok, pedikűrösök, természetgyógyászok és gyógytornászok is bővíthetik már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét.


Olyan helyen alkalmazhatod, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum, hajón, szállodában ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek masszírozására vállalkozni.


A tanfolyamra hozni kell:
Kényelmes ruházatot, papucsot, egy kicsi és egy nagy törülközőt, kétrészes fürdőruhát, 1 db lepedőt, hajcsatot, valamint tollat a jegyzeteléshez.