Öngyógyító módszerek, természetes gyógymódok és technikák otthoni alkalmazásra

                     Házi gyógymódok a család minden tagjának. Kiscsoportos  tréningek (előadások) 

                                    Ajándék műszeres állapotfelméréssel.Ezek az ismeretek elsajátíthatók akár a Stúdióban illetve - meghívás esetén - a kis csoport lakhelyén egyaránt.


A Stúdióban 5-6 fő részére 3 alkalommal, szerdai napokon 17.30-tól - 19.00-ig


(Megbeszélés alapján csoportonként változtatható a nap és az időpont!)


A 3 alkalom együtt, (alkalmanként 4.800.-Ft) mely a jegyzetet és a felhasznált anyagokat is tartalmazza, 14.500.-Ft, aminek rendezése az első találkozásnál illetve előre utalással történhet..

Jöhetnek együtt ismerősök, kollégák, klub-közösségek, baráti körök stb. akik akár a városban vagy közelében élnek, így oldva meg az egyéni közlekedés nehézségeit.

Ha szeretnél ezeken a tréningeken mielőbb részt venni, bátran hívd magaddal barátnőd és barátnőit, szomszédaid, kollégáid, vagy nyugdíjas ismerőseid és ahogy megvan a 10 fő, a stúdióban vagy meghívás esetén vidéken, szívesen elmegyek és máris kezdhetünk!

(Egyeztetés alapján csoportonként változtatható a nap és az időpont!)


Ám ezt csinálhatjuk FORDÍTVA is!


Meghívásra - amennyiben összejön 6-10 fő - szívesen elmegyek akár helyi klubokba vagy vidékre is ( 50 km-es körzetben), ahol a kis közösségnek helyben megtartható összevontan a 3 alkalom.

Így napközben, egy kb. 5 órás tréning keretében sajátíthatják el a résztvevők az ismereteket.

Ebben az esetben a tréning díja, mely a jegyzetet és a felhasznált anyagokat is tartalmazza, 16.500.Ft-, amit kezdés előtt illetve előre utalással lehet rendezni.


Csoportos kedvezmények:

 • Meghívásos kiszállás  esetén illetve ha a   stúdióba érkezik a csoport, 10 fő fölött 30 %-os kedvezménnyel, személyenként csupán 11.500.-Ft a kihelyezett tréningen való részvétel!
 • Így az öt órás természetes gyógymódok tréning mellé ingyenesen kap mindenki egy 6.000.-Ft-os Magnetspace testelemző állapotfelmérést!
 • A csoport, az I. és II. témakőrből kedvére összeállíthatja azt a 3 témát, amiről az előadásokon leginkább szeretne új ismereteket szerezni.


Ambíciózus személyek ha kedvet éreznek arra, hogy egy 10 fős csoportot prezentáljanak környezetükből akár helyben, akár vidéken, egy külön ajándékban részesülnek, mégpedig ingyenesen vehetnek részt a képzésen!


AJÁNDÉKKÉNT pedig mindenki kap egy Magnetspace testelemző készülékkel végzett állapotfelmérést, mely rámutat a szervezetben lévő vitaminok, aminósavak és nyomelemek hiányára, a nehézfém túlterhelésre, amik a betegségeink okai lehetnek.

Olyan ez, mint egy gyors "minilabor" tűszúrás nélkül!

Ha időben észrevesszük a bennünk kialakult diszharmóniát, azt mi magunk is meg tudjuk gyógyítani.

A 3-3 alkalmas tréningek témái:

I. témakőr előadásai:

 1. Kiscsoportos stressz és félelmek oldása, önismereti tréning (pókoktól, repüléstől, vizsgától stb. való félelmek) minden korosztálynak. Megtanuljuk, hogy oldjuk a feszültséget, félelmet, hogy érzelmeink miként befolyásolják testünk működését, valamint növelhetjük önbizalmunkat és erősíthetjük hitünket, kitartásunkat. Tanulunk hozzá pár nyugtató pontot is, melyek alkalmazásával csökken a szorongás és az idegesség. A végén kitöltünk egy Önismereti tesztet önmagunknak jobb megismerésére.
 2. Túl az ötödik X-en - fiatalosan természetes gyógymódokkal a fájdalmas öregkor helyett. Tanulunk gyógyító pontokat melyekkel csökkenthetjük fájdalmainkat és növelhetjük energiáinkat. Majd egy kis szemtorna elsajátítása a jobb látásért. Megismerkedhetünk a tenyér masszázsának technikájával.) Mire jó a Su-Jok gyűrű és hogyan használjam?
 3. Beszélünk az egészséges táplálkozásról, a vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok fontosságáról, valamint gyógyító ételekről ( gabonák, zöldségek és gyümölcsök ) az ÖT elem (kínai filozófia) alapján. Hogyan méregtelenítsünk és végezzünk tisztítókúrákat .


II. témakőr előadásai:

 1. Test és fülgyertyázás otthoni alkalmazásra (megtanuljuk, hogyan használjuk a gyertyákat és hogy milyen fájdalmakra alkalmazhatjuk e népi gyógymódot.) Megismerkedünk a csakrák (energia csatornák) funkcióival és színterápiával. Megismerkedünk gyógyító pontokkal, melyek az emésztést segítik, sőt a fogyni vágyóknak is nagy segítségükre lehet Elsajátíthatjuk a köpölyözés módszerét, mellyel hát- és vállfájdalmak kezelhetők. A végén pedig kitöltünk egy Csakra-tesztet önmagunk jobb megismerésére.
 2. Megtanuljuk, hogy hol vannak az "örök élet" pontjai , majd pedig moxázunk immunrendszerünk erősítése céljából. Megismerkedünk egy pár perces tornával, mellyel aktiválhatjuk meridiánjainkat (energia-csatornáinkat). Elsajátítunk egy egyszerű relaxáló-arcfiatalító arcmasszázst, melyet önmagunkon és családtagjainkon egyaránt alkalmazhatunk stressz, fáradtság és fejfájás esetén is. Valamint megismerkedhetünk a fülmasszázs jótékony hatásaival.
 3. Megtanuljuk, hogy a Schüssler sók mire jók és hogyan alkalmazzuk különböző bajainkra akut és krónikus problémáink javítására. (Dr. Schüssler orvos volt, aki rájött, hogy pácienseinek melyik ásványi anyag hiánya okozta hosszú távon a betegség kialakulását. A Schüssler sókat (nem só ízű) a homeopátiához hasonlóan alkalmazzuk és semmilyen mellékhatásuk nincs, hozzászokni nem lehet és babák és kismamák is bátran alkalmazhatják! A 12 féle életsó megismertetéséről és alkalmazási lehetőségeiről szól ez az előadás.

Legközelebb 2018. novemberére van szabad kapacításom.


A fenti témákból és azok összefüggéseiből is látható, hogy mennyire fontos szervezetünk feltérképezése, hogy megelőzhessük a komolyabb betegségek kialakulását. Ezért a problémához azonnal megoldást is ajánlok!

Az ajándék műszeres állapotfelmérést pedig két téma közt a szünetekben sorban elvégzem Mindenkinek.

 • Természetesen örömmel látom nem csak az 50 felettieket, hanem azokat is, akik bármilyen korúak, ám fontosnak tartják egészségük védelmét és a megelőzésre törekednek, nem pedig a gyógyulásra!
 • Szeretettel várom továbbá a "szakmabelieket" is, akik mert törődnek klienseik egészségével, szívesen bővítik tudásuk, hogy még teljesebben segíthessenek a hozzájuk fordulóknak!