Aromaterápiás zóna-hátmasszás  és   Mézes  immunerősítő hátkezelés

Ajánlott szakmabelieknek és otthoni alkalmazásra egyaránt!

Ez a foglalkozás két hátkezelő  technikát rejt magában. Mindkettő gyorsan és könnyen elsajátítható minden előképzettség nélkül.


  • A foglalkozáson elsajátítható egy-egy  45 perces egészségmegőrző hátmasszázs, amely bárki számára könnyedén megtanulható úgy, hogy bátran alkalmazhatja családja körében is.
  • Megismerkedhetünk  az aromaterápia áldásos hatásaival, megtudhatjuk, hogy melyik illóolaj kinek jó és mire hat.
  • A zóna-hátkezeléshez magnetit gyógykövet, valamint méregtelenítő olajokat (tömjén, rózsa, teafa stb.) alkalmazunk.  Ezeknek a köveknek a jellegzetessége, hogy bőrrel érintkezve, simító mozdulatok esetén sztatikus elektromosságot termelnek. Az apró kisülések azokat az idegvégződéseket képesek ingerelni, amelyek például szklerózis multiplexben szenvedő betegeknél vagy strok után érzéketlenek. Minden egyes terület (szegmenszóna) egy-egy szerv, szervrendszer, érzelmi állapot stb. kivetülése. Amikor a problémás zónát kezeljük, jótékony hatást gyakorolunk a kiváltó okra.


  • A foglalkozás utolsó harmadában pedig elsajátíthatod a mézes hátkezelés technikáját. A kezelés 2 részből áll, ez a "kevésbé finom" része, ugyanis 100 %-os tisztaságú termelői mézet egy cuppogtatásos technikával juttatunk a bőr alá. Utána viszont jön a felüdülés, mert egy finom illatos olajjal gyengéden átmasszírozzuk a kezelt területet.
  • Megismerkedhetsz a méz gyógyhatásaival, külön-külön fajtánként. Ezt az ismeretet a természetgyógyászatban Apiterápiának nevezik.
  •  Ez a  mézes hátkezelés az ősi népi gyógymódokhoz tartozik, hisz a méz mindíg ott volt minden háztartásban.
  •  Egy kis elméleti tudás  és finom mézes receptek megismerése után kezdődik a masszázs gyakorlása, melyet a hallgatók egymáson végeznek.

A foglalkozás végén pedig egy finom mézes-kenyér elfogyasztásával zárjuk a napot!

Azok számára is nyújthat új ismereteket, akik tanultak már valamilyen masszázst és érdekli őket az aromaterápia és e népi gyógymód, illetve fájdalomcsillapítás.

Minden családban legyen ott az ősi természetes tudás!


Na és hogy miért tanuljuk együtt ezt a két technikát?

Azért mert mindkettő a háton történik és felér egy kötőszöveti masszázzsal.  Mindegyikkel egyes szerveinket stimulálhatjuk és mindkét technika fájdalmat csökkentő, nyugtató és regeneráló hatással bír.


A foglalkozás ideje: 1 nap (igény szerint szerdán, vagy szombaton ill. vasárnap)

Jelentkezési díj : 6.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.) A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam napján, a foglalkozás megkezdése előtt fizetendő.


Részvételi díj:

Egyéni  foglalkozás: 25.000.-Ft  (a gyakorláshoz "alanyt" biztosítok) 9 és 16 óra között


(Itt a foglalkozás végén részesülsz általam egy olyan kezelésben, amelyet elsajátítottál, hogy megtapasztald amit majd alkalmazol.)


Csoportos foglalkozás: 20.000.-Ft ( 3-6 fő, gyakorlás egymáson) 9 és 17 óra között

(Itt folyamatosan egymáson gyakoroltok, ezáltal tapasztalod meg a technika által nyújtott érzést.)

Extra kedvezmények:

  • Amennyiben párban, ( családtaggal, barátnőddel, kollégáddal) együtt jelentkezel egyéni foglalkozásra, 10 %-os kedvezményben részesültök!
  • Ha párban két foglalkozásra is jelentkeztek együtt egyéniben, amit egy hónapon belül szeretnétek elvégezni, még 10 %kedvezményben részesültök.
  • Ha egymagad jelentkezel egyszerre két egyéni foglalkozásra, amit egy hónapon belül szeretnél elvégezni, 10 %kedvezményben részesítelek!

A részvételi díj, a jegyzetet, a kezelési ábrákat, a magyar nyelvű Tanúsítványt és a tanfolyam során felhasznált anyagokat tartalmazza.

A foglalkozás helyszíne:

Az Egészség Stúdió a belvárosban a Plázától 3 perc sétára található az Alba Ház mögött. . Ingyenes parkolás, étkezési lehetőségek 3-5 percnyire elérhetők. Vonattal, autóbusszal is kényelmesen megközelíthető. Autóbusz pályaudvar 5 percnyire, helyijárat 3 percnyire áll meg mindkét irányból.

Képzés előfeltétele: Előzetes ismeretre, illetve iskolai végzettségre nincsen szükség!

Képzés összetétele: A képzés 3/4 részét a gyakorlat teszi ki, ahol egymáson gyakorolhatnak a hallgatók.

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók magyar, ill. angol vagy német nyelven. (Az idegen nyelvű Tanúsítvány igényét kérem a jelentkezéskor jelezni! Ára 1.000.-Ft és átvételkor fizetendő.)

A Tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészségmegőrző céllal, frissítő-, svéd vagy gyógymasszőrök, kozmetikusok, természetgyógyászok  is bővíthetik már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét.

Valamint bárki elsajátíthatja és családja,  környezete körében hatékonyan alkalmazhatja.

A foglalkozásra hozni kell:
- toll, papír
- kényelmes ruha

- kis törölköző

- papucs