Energetizáló csakra talpmasszázs  +  Aromaterápiás hátmasszás 

Ajánlott szakmabelieknek és otthoni alkalmazásra egyaránt!

Ez a foglalkozás két  technikát foglal magába. Mindkettő gyorsan és könnyen elsajátítható minden előképzettség nélkül.


  • A foglalkozáson elsajátítható egy-egy  45 perces egészségmegőrző hátmasszázs és egy energetizáló talpmasszázs, amely bárki számára könnyedén megtanulható úgy, hogy bátran alkalmazhatja családja körében is.
  • Megismerkedhetünk  az aromaterápia áldásos hatásaival, megtudhatjuk, hogy melyik illóolaj kinek jó és mire hat.A csakra talpmasszázs során a talpon lévő energiaközpontokat, vagyis a 7 csakrának megfelelő területet masszírozással aktivizáljuk.

A lábunk a szervezet reflexes kivetülése révén hű tükre az egész testünknek. A csakrák pontjainak stimulálásával beindítja az energia áramlását, oldja az ebben lévő blokkokat. Ezzel beindítva a szervezet öngyógyító mechanizmusát.

A csakrák, mint energiaközpontok a kínai gyógyászat szerint a belső elválasztású mirigyeken keresztül a belső szervek működésére is erőteljes hatást gyakorolnak.

Például a torokcsakra területe a pajzsmiriggyel van összefüggésben, melynek kezelése a pajzsmirigy működésére is hatással van. A szívcsakra a csecsemőmiriggyel van összefüggésben, mely a test immunrendszerét szabályozza.

Amennyiben a csakrák "eltömődnek" energiablokkok keletkeznek, ami betegségek megjelenését okozza.

A hét kezelendő csakránk: a gyökércsakra, a szex-vagy lépcsakra, a napfonat csakra, a szívcsakra, a torokcsakra, a homlokcsakra és a koronacsakra.


Azok számára is nyújthat új ismereteket, akik tanultak már valamilyen masszázst és érdekli őket az aromaterápia és e népi gyógymód, illetve fájdalomcsillapítás.

Minden családban legyen ott az ősi természetes tudás!


A foglalkozás ideje: 1 nap (igény szerint szerdán, vagy szombaton ill. vasárnap)

Jelentkezési díj : 6.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.) A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam napján, a foglalkozás megkezdése előtt fizetendő.


Részvételi díj:

Egyéni 22.000 Ft páros foglalkozás: 19.000.-Ft  (egyénihez a  gyakorláshoz  kérek "alanyt" hozni) 9 és 15 óra között.


(Egyéniben  a foglalkozás végén részesülsz általam egy olyan kezelésben, amelyet elsajátítottál, hogy megtapasztald amit majd alkalmazol.)


A részvételi díj, a jegyzetet, a kezelési ábrákat, a magyar nyelvű Tanúsítványt és a tanfolyam során felhasznált anyagokat tartalmazza.

A foglalkozás helyszíne:

Az Egészség Stúdió a belvárosban a Plázától 3 perc sétára található az Alba Ház mögött. . Ingyenes parkolás, étkezési lehetőségek 3-5 percnyire elérhetők. Vonattal, autóbusszal is kényelmesen megközelíthető. Autóbusz pályaudvar 5 percnyire, helyijárat 3 percnyire áll meg mindkét irányból.

Képzés előfeltétele: Előzetes ismeretre, illetve iskolai végzettségre nincsen szükség!

Képzés összetétele: A képzés 3/4 részét a gyakorlat teszi ki, ahol egymáson gyakorolhatnak a hallgatók.

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók magyar, ill. angol vagy német nyelven. (Az idegen nyelvű Tanúsítvány igényét kérem a jelentkezéskor jelezni! Ára 1.000.-Ft és átvételkor fizetendő.)

A Tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészségmegőrző céllal, frissítő-, svéd vagy gyógymasszőrök, kozmetikusok, természetgyógyászok  is bővíthetik már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét.

Valamint bárki elsajátíthatja és családja,  környezete körében hatékonyan alkalmazhatja.

A foglalkozásra hozni kell:
- toll, papír
- kényelmes ruha

- kis törölköző

- papucs