Lávaköves masszázs

A forró kövek gyógyító és jótékony hatását már az ókorban ismerték.

Feloldódik az izommerevség, a vérkeringés felpezsdül, a sejtek oxigénnel telítődnek, és a méregtelenítés is beindul. A bőrkontaktus révén - a hosszú kezelésnél -  például az orrgyöknél stimulálható a hipofízis, az agyalapi mirigy, amely többek között a hormonrendszer működéséért felelős, így irányítja a boldogsághormonokat és az egész vegetatív idegrendszert...

A merev, feszült izmokat célzottan lehet ellazítani.  A forró köves masszázs harmonizálja a szimpatikus és a paraszimpatikus idegi hatását. Magyarul: elűzi a stresszt.

Mikor ajánlott:


- segíti az érzelmi feszültségek feloldását
- fokozza a vérkeringést
- enyhíti az álmatlanságot
- növeli a spirituális ellazulást. javítja a keringést
- segít az izmok ellazításában
- felmelegíti a testet
- javítja a nyirokkeringést
- gyorsítja az anyagcserét
- enyhíti az izomfájdalmakat
- segíti a méregtelenítés folyamatát
- erősíti a kötőszöveteket
- stresszoldó hatású
- javítja a vese kiválasztását
- feloldja az izommerevséget
- teljes nyugalmat,pihenést biztosít
- javítja közérzetünket

Nem ajánlott a lávaköves masszázs:

Szív- és érrendszeri megbetegedések esetében, magas vérnyomás esetén, tüdő- és légzésproblémáknál, egyes máj- és epebetegségeknél, húgyúti, bél- és bélrendszeri problémáknál, áldott állapotban , illetve menstruáció idején.

A masszázst nyugodt körülmények között, relaxációs zenére,  vulkanikus kövekkel végzem, melyek különböző formájúak és nagyságúak. Célja az ízületekre és a meridiánpontokra-akupresszúrás pontokra helyezett meleg kövek energiájának átadása,

A  hosszú masszázs arcmasszázzsal fejeződik be, mintegy megkoronázva a másfélórás lazítást. Tapasztalja meg a felejthetetlen  stresszmentesítő élményt!