Stresszoldás, Lélekápolás, Grafológia és Önismereti beszélgetés


                                       "Sajnálatraméltó az, aki képtelen önmagán nevetni."

                                                                                                                                                     Voltaire


EFT  kopogtatásos módszer és kineziológiai elemek érzelmi oldásra  

75 perc - 8.000 Ft


Stresszoldás, félelmek, fóbiák, traumák,   függőségek EFT-vel,  (Emotional Freedom Techniques) mely egy interaktív foglalkozás, ahol gyorsan és egyszerűen elsajátítható a technika, így az  otthoni alkalmazása segítséget nyújt a két beszélgetés közti időszakban is. 


Egyes kineziológiai elemek, tesztek  is alkalmazásra kerülnek a beszélgetés során, továbbá egy gyors  grafológiai elemzés is segít a problémák gyökerének rávilágítására.


BACH virágeszenciák - és önismereti beszélgetés (a havi adag cseppeket is tartalmazza)


75 perc - 8.000 Ft


 Beszélgetés nélkül, ha ugyanazt a cseppkombinációt kéri:        3.000 Ft


Segítség "nem szeretett énünk" megváltoztatására, régi fájdalmak elengedésére, Önismeret felébresztésére, félelmek, traumák oldására. 


Rejtett önmagunk megismerésének feltárásához végzek egy kis grafológiai elemzést, valamint teszt kitöltése és rajzolás következik, amiből szintén sok információ nyerhető problémáink megoldásához


Gyerekeknél is segítenek a cseppek a félelem a sötétben, bepisilés, szorulás, tanulási nehézség,  beszoktatás a bölcsibe és óvodába, stb.


Dr. Edward Bach orvos, a homeopátia alapelveiből kiindulva újfajta gyógyászati rendszert fejlesztett ki, méghozzá  pszichológiai kritériumok alapján válogatott össze  38 féle virágeszenciát, melyekkel negatív érzelmeinket és gondolatainkat, pánikot, szorongást, gyógyíthatunk. 

Kisgyermek és kismamák  is bátran alkalmazhatják!Grafológia

A grafológia a személyiség megismerésének egyik legrégibb módszere. 


A grafológiai szóbeli elemzés:              3/4 óra - 7.000.-Ft 

 (igény esetén a Bach cseppek + 3.000.-)


Tehát útmutató lehet önértékelési problémáinkban, Sokat segíthet szülőknek, gyermekeik megértésében, a gyermekek lelki és viselkedési problémáinak okára (rajzaik alapján) illetve tanulási, magatartási nehézségeinek feltárásában. Az óvodásoknál, kisiskolásoknál a rajzok "beszélnek" így a kicsik érzelemvilágát is könnyedén feltérképezhetjük és megérthetjük. A tiniknél és fiataloknál pedig segíthet a "ki vagyok én és merre menjek" dilemma megoldásában.