Lélekápoló Terápiák

Lélekterápia -  Kineziológia a terápiás beszélgetés

60 perc - 8.000 Ft

Stresszoldás, szorongás, pánik, kezelése, önbizalom, kiútkeresés,

Touch for Health és One Brain módszer elemeivel és grafológia alkalmazásával.

Energiagyógyászat EFT-vel,  - a kopogtatós akupresszúra

60 perc - 8.000 Ft

Stresszoldás, félelmek, fóbiák, önismeret, függőségek kezelése EFT-vel. EFT- interaktív kezelés (az ősi kínai akupresszúra + modern pszichológia),

EmoTrance módszer az érzelmek oldására.

BACH virágterápia - az érzelmek gyógyítója (a cseppeket is tartalmazza)

50 perc - 7.000 Ft

Dr. Edward Bach orvos, a homeopátia alapelveiből kiindulva újfajta gyógyászati rendszert fejlesztett ki, méghozzá pusztán pszichológiai kritériumok alapján válogatta össze a 38 féle virágeszenciát, melyekkel negatív gondolatainkat, érzelmeinket gyógyíthatjuk.

Holistic Pulsing - pulzterápia

70 perc - 7.000 Ft

Ez egy manuál blokkoldó pulzáló-rezegtető terápia. Szorongás, pánik, kimerültség, stressz, félelmek, traumák - beszélgetés nélküli oldása. A kezelt személy egy kezelőágyon fekszik, a kezelő pedig a teste különböző részein folyamatos ringató, rezegtető mozgásokat végez. Ez a technika az egyik  legmélyebben és leggyorsabban ellazító módszer, az idegrendszerre gyakorolt szinte „hipnotikus” megnyugtató hatása miatt. A kezelés ruhában történik!

Meditációs csakratisztító terápia  az érzelmi elakadások oldására

60 perc - 6.000 Ft

A szavak nélküli elengedést, a megbocsátást, tisztulást segíti ez a kezelés. A vezetett meditáció alatt lehetőség van elengedni az akár évek óta cipelt terheket, fájdalmakat, félelmeket. Olyan jó, hogy itt nem "kell" fennhangon kimondani a fájdalmainkat....önmagunkkal beszélgetünk. A kezelés végére  a tudatos és a tudatalattiban elraktározott sérelmeinktől szabadulhattunk meg. A kezelés ruhában történik!