Stresszoldás, Lélekápolás és Önismeret


                                       "Sajnálatraméltó az, aki képtelen önmagán nevetni."

                                                                                                                                                     Voltaire


EFT  kopogtatás, kineziológia és grafológia lelki bajaink oldására  

75 perc - 8.000 Ft


Stresszoldás, félelmek, fóbiák, traumák,   függőségek EFT-vel,  (Emotional Freedom Techniques) mely egy interaktív foglalkozás, ahol gyorsan és egyszerűen elsajátítható a technika, így az  otthoni alkalmazása segítséget nyújt a két beszélgetés közti időszakban is. 


Egyes kineziológiai elemek, tesztek  is alkalmazásra kerülnek a beszélgetés során, továbbá egy gyors  grafológiai elemzés is segít a problémák gyökerének rávilágítására.


BACH virágeszenciák - önismereti beszélgetés (a havi adag cseppeket is tartalmazza)


75 perc - 8.000 Ft


 Beszélgetés nélkül, ha ugyanazt a cseppkombinációt kéri:        3.000 Ft


Segítség "nem szeretett énünk" megváltoztatására, régi fájdalmak elengedésére, Önismeret felébresztésére, félelmek, traumák oldására.


Dr. Edward Bach orvos, a homeopátia alapelveiből kiindulva újfajta gyógyászati rendszert fejlesztett ki, méghozzá  pszichológiai kritériumok alapján válogatott össze  38 féle virágeszenciát, melyekkel negatív érzelmeinket és gondolatainkat, pánikot, szorongást, gyógyíthatunk. Kisgyermek és kismamák  is bátran alkalmazhatják!

Holistic Pulsing  - Lélekmasszázs

75 perc - 8.000 Ft


Ez egy manuál blokkoldó pulzterápia. Szorongás, kimerültség, stressz,  túlterheltség,    félelmek és traumák, zaklatott érzelmi állapot - beszélgetés nélküli elengedése.

Segítség a magunkba eltemetett negatív érzelmek kidolgozására anélkül, hogy fennhangon kimondanánk akár önmagunknak akár a kezelőnek.

A kezelt személy egy kezelőágyon fekszik, a kezelő pedig a teste különböző részein folyamatos ringató, rezegtető mozgásokat végez. Ez a technika az egyik  legmélyebben és leggyorsabban ellazító módszer, az idegrendszerre gyakorolt megnyugtató hatása miatt, mely által  oldja a tudatalattiba elnyomott félelmeinket. A kezelés ruhában történik!