Lélekápoló Terápiák

                                                                              "A csendes pillanatok csak az egó számára félelmetes pillanatok."


Lélekterápia -  Kineziológiai  terápiás beszélgetés

75 perc - 8.000 Ft

A kineziológia módszerében ötvöződik a sok ezer éves kínai öt elem tana, a Bach-virágterápia, és mindemellett felhasználja a pszichológia, és a modern önismereti tanok összegyűjtött tudását.

Energiagyógyászat EFT-vel,  - a kopogtatós  érzelmi akupunktúra

75 perc - 8.000 Ft

Stresszoldás, félelmek, fóbiák, fogyás, önismeret, függőségek kezelése  EFT-vel.  ((Emotional Freedom Techniques = Az Érzelmi Felszabadítás Technikája) Ez egy  interaktív kezelés (kopogtatós akupresszúra + modern pszichológia), gyorsan és egyszerűen elsajátítható, otthoni alkalmazásra

EmoTrance módszerrel az érzelmek feloldására

BACH virágterápia - az érzelmek gyógyítója (a cseppeket is tartalmazza)

75 perc - 8.000 Ft


 Beszélgetés nélkül, ha ugyanazt a cseppkombinációt kéri:

2.500 Ft


Dr. Edward Bach orvos, a homeopátia alapelveiből kiindulva újfajta gyógyászati rendszert fejlesztett ki, méghozzá  pszichológiai kritériumok alapján válogatott össze  38 féle virágeszenciát, melyekkel negatív érzelmeinket és gondolatainkat, pánikot, szorongást, gyógyíthatunk. Kisgyermek és kismamák  is bátran alkalmazhatják!

Holistic Pulsing (pulzterápia) - Lélekmasszázs

75 perc - 8.000 Ft

Ez egy manuál blokkoldó pulzterápia. Szorongás, pánik, kimerültség, stressz,  túlterheltség,    félelmek és traumák - beszélgetés nélküli oldása. A kezelt személy egy kezelőágyon fekszik, a kezelő pedig a teste különböző részein folyamatos ringató, rezegtető mozgásokat végez. Ez a technika az egyik  legmélyebben és leggyorsabban ellazító módszer, az idegrendszerre gyakorolt szinte „hipnotikus” megnyugtató hatása miatt, mely által  oldja a tudatalattiba elnyomott félelmeinket. A kezelés ruhában történik!

Lélektisztító-vezetett meditációs csakra terápia  az érzelmi elakadások oldására

60 perc - 6.000 Ft

A szavak nélküli elengedést, a megbocsátást, tisztulást segíti ez a kezelés. A vezetett meditáció alatt lehetőség van elengedni az akár évek óta cipelt terheket, fájdalmakat, félelmeket. Olyan jó, hogy itt nem "kell" fennhangon kimondani a fájdalmainkat....önmagunkkal beszélgetünk. A kezelés végére  a tudatos és a tudatalattiban elraktározott sérelmeinktől szabadulhattunk meg. A kezelés ruhában történik!