Mágnesterápia  és 

 Bioptron színterápia valamint Gépi talpmasszázs  

Mágnesterápiás kezelés

30 perc - 4.000 Ft                     50 perc - 5.000 Ft

A Mágnesterápiás készülék egy orvostechnikai  eszköz, egészségmegőrzésre, és rehabilitációra fejlesztették ki. A készülék ötvözi a mágnesterápiát a biorezonanciával. Működési elve, hogy mágneses impulzusokat ad a szervezetnek, ezáltal a normális működését elősegíti, harmonizálja.

A kezelés alatt pedig  -   15 percben egy magnetit ásvánnyal -    talp- vagy tenyérmasszázs kerül beépítésre, hogy az energetikai csatornáink és sejtjeink minél jobban és hamarabb be tudják építeni a mágnesesség jótékony rezonanciáit.


KIEGÉSZÍTŐ KEZELÉSEK:


BIOPTRON LÁMPA Színterápiával  -  csak kezelésbe beépítve

20 perc   -  1.000 Ft

A BIOPTRON fény SEJTSZINTEN HAT! Biológiai hatása a bőrre alkalmazva serkenti a fényérzékeny intra-celluláris szerkezeteket és biomolekulákat. Ez sejten belüli láncreakciókat és úgynevezett másodlagos válaszokat idéz elő, melyek nem csak a kezelt területre korlátozódnak, hanem kihatnak az egész szervezetre. A BIOPTRON fényterápia serkenti és megváltoztatja a testben zajló regeneráló és helyreállító folyamatokat, valamint a test védelmi rendszerében zajló folyamatokat is.


Gépi talpmasszázs  -  csak  kezelésbe beépítve

  10 perc -  500 Ft           20 perc - 1.000 Ft

A gépi talpmasszázs 10 illetve  10-10 percig stimulálja mindkét talpunkat, egyszer jobb irányba, majd pedig bal irányba mozgatva a gombokat. Mindez a két agyfélteke kiegyensúlyozására szolgál. Három különböző erősségű program közül állíthatjuk be a masszírozás intenzitását.

Az egészségjavító, energetizáló talpmasszázst ősidők óta alkalmazzák, hisz több évezrede köztudott, hogy a talpon "megjelennek" belső szerveink. A két talpon a test tükörképe megtalálható, melyet több tízezer idegvégződés

A talp stimulálásával növeljük a szervezet energiaszintjét, beindítjuk a méregtelenítést.