Pulzáló Mágnesterápia,

TENS kezelés valamint Bioptron színterápiás kezelés és 

 Gépi talpmasszázs alkalmazása

Mágnesterápiás kezelés

30 perc - 4.000 Ft                     60 perc - 5.000 Ft

A Mágnesterápiás készülék egy orvostechnikai  eszköz, egészségmegőrzésre, és rehabilitációra fejlesztették ki. A készülék ötvözi a mágnesterápiát a biorezonanciával. Működési elve, hogy mágneses impulzusokat ad a szervezetnek, ezáltal a normális működését elősegíti, harmonizálja.


KIEGÉSZÍTHETŐ:


BIOPTRON LÁMPA Színterápiával  -  csak kezelésbe beépítve

15 perc   -  600 Ft

A BIOPTRON fény SEJTSZINTEN HAT! Biológiai hatása a bőrre alkalmazva serkenti a fényérzékeny intra-celluláris szerkezeteket és biomolekulákat. Ez sejten belüli láncreakciókat és úgynevezett másodlagos válaszokat idéz elő, melyek nem csak a kezelt területre korlátozódnak, hanem kihatnak az egész szervezetre. A BIOPTRON fényterápia serkenti és megváltoztatja a testben zajló regeneráló és helyreállító folyamatokat, valamint a test védelmi rendszerében zajló folyamatokat is.

A BIOPTRON lámpa elismert orvostechnikai eszköz!


TENS kezelés - csak kezelésbe beépítve
15 perc - 600 Ft

Ez egy olyan kisfrekvenciájú elektroterápia, mellyel mind a gyengült izom, mind a kevésbé jól működő ideg ingerelhető. A kezelés hosszú évekig kizárólag kórházi, szakrendelői "privilégium" volt. Mára már egy ismert, gyors kezeléssé vált mindenki számára a fájdalmak ellen.


Gépi talpmasszázs  -  csak  kezelésbe beépítve

  10 perc -  600 Ft           20 perc - 1.200 Ft

A gépi talpmasszázs 10-10 percig stimulálja mindkét talpunkat, egyszer jobb irányba, majd pedig bal irányba mozgatva a gombokat. Mindez a két agyfélteke kiegyensúlyozására szolgál. Három különböző erősségű program közül állíthatjuk be a masszírozás intenzítását.

Az egészségjavító, energetizáló talpmasszázst ősidők óta alkalmazzák, hisz több évezrede köztudott, hogy a talpon "megjelennek" belső szerveink. A két talpon a test tükörképe megtalálható, melyet több tízezer idegvégződés

A talp stimulálásával növeljük a szervezet energiaszintjét, beindítjuk a méregtelenítést.