Masszázs

                                                                    

                                                         

Az alternatív technikák és természetes módszerek alkalmazását  -  a műszeres mérések alkalmazásával együtt -   a már kialakult tünetek oki megoldásának lehetőségét nyújtja. 


Nők, férfiak és gyermekek  részére  is  ajánlom a   speciális  fájdalomcsillapító kezelések és  keleti technikák,  (lumbágó, isiász, fejfájás, váll- és nyak, kar- lábzsibbadás, talpfájdalmak stb. problémák)   valamint    szegment (kar, láb)-nyirok   kezelések alkalmazását a  mielőbbi felépülésükhöz.

Ezenkívül stresszoldásra, szorongásra, életútunkon való elakadásra, traumáink feldolgozására  Holistic Pulsing  és  EFT  kopogtató technika, továbbá      biófrekvenciás  F-Scan + Zapperes tisztítás illetve MSP mérés  a meglévő problémájuk feltérképezésére és  megoldására.Svédmasszázs alternatívan


Ez  egy "felderítő" kezelés, mellyel kideríthető, hogy hogyan tovább az adott probléma tükrében.


Ez a kezelés   egy   nyugati típusú módszer, mely keleti pontnyomásos technikával van kombinálva ,a panaszok feltérképezésére

 (hát, váll, nyak, derék, karok, lábak)  fájdalmának  csökkentésére.


Ajánlott  "kiskezelésként"  gyerekeknek és fiataloknak is, ha az iskolai feladatoktól, stressztől, sporttól túlterheltekké válnak és fizikai panaszaik alakulnak ki.


30 perc - 3.500 Ft
Majd a konkrét problémák alkalmazására:


Természetes módszerek és alternatív technikák


Konkrét - krónikus és akut -  problémák, fájdalmak, tünetek  kezelésére különböző kombinációkban alkalmazom a  természetes és keleti technikákat. 


Kombinálva a japán Shiatsu, a kínai TUI-Na és a KoroKan  masszázs elemeivel.  Izomlazító  köpölyözéssel  kiegészítve, amikhez speciális gyógykrémeket használok.  A  kezelés végén pedig  Kinesio-Tape  szalagokat alkalmazok, esetenként pedig fül- és testgyertyázást is végzek a panaszok csökkentésére.

A hatóanyagok beviteléhez pedig ultrahangos kezelést végzek, amihez ha szükséges, Bioptron színterápia alkalmazását is beiktatom.


Általában  a hát fellazításával kezdünk, majd folytatjuk a lábak és karok  energetikai blokkjainak feloldásával, mely akupresszúrás pontok stimulálásából áll.


(mozgásszervi panaszok, gerincfájdalom, görcsök, húzódás, lumbágó, talpfájdalom,  sarokkinövés, fülzúgás, bütyök, ínhüvelygyulladás, teniszkönyök, isiász, nyak, kar, váll fájdalmak, kéz- és lábzsibbadás, szédülés, fejfájás, bokaduzzadás, szem, kar- és  láb  ödémásodása, stb.)


Az árban minden felhasznált anyag benne van. (Cross-tape, Kinesio-Tape,  fülmágnes-golyók, fülgyertya, ) stb.


 50 perc - 6.000 Ft
Menedzser masszázs a stressz ellenRegeneráló hatása miatt ajánlom  mindenkinek ebben a rohanó, idegőrlő világban,  elsősorban stresszoldó  és nyugtató  hatása miatt. 


A férfiak sajnos veszélyeztetettebbek a stressz hatásaival szemben és általában  az első infarktusig nem is nagyon foglalkoznak magukkal. Kiegészítésként a Bach virágeszenciák és az EFT technika számukra is  nagy segítséget nyújthat idegrendszerük nyugtatására és immunrendszerük erősítésére.

A kezelés  csak a felső testen történik, akupresszúrás pontok stimulálásával, mely a lazító hatás mellett csökkenti a fájdalmakat és oldja a stresszt.

A kezelés összetettsége abban nyílvánul meg, hogy a háton lévő triggerpontok ellazítása után a  Vendég a hátára fekszik és a karok után a mellkason és arcon lévő stresszpontok kezelése követi. Garantált a teljes felfrissülés, megnyugvás.

50 perc - 5.500 Ft


Lávaköves masszázs


Csak Hölgyeknek!

Feloldódik az izommerevség, a vérkeringés felpezsdül, a sejtek oxigénnel telítődnek, és a méregtelenítés is beindul.. A merev, feszült izmokat célzottan lehet ellazítani. Így a masszázs közvetetten hat a csontokra és az ízületekre, valamint az ott előforduló panaszokra. A forró köves masszázs harmonizálja a szimpatikus és a paraszimpatikus idegrendszert, ezáltal fájdalomcsökkentő és  elűzi a stresszt. 

 

50 perc  -     5.500 Ft

90 perc    -   11.500 Ft

Nyirokmasszázs alternatívan 


Csak Hölgyeknek!


Egészségmegőrzés- és javítás céljára ajánlott, melyhez a szövetek fellazításához gumiköpölyt is alkalmazok. Cellulit kezelése,  mellműtét utáni ödémásodás, térd,  kar, láb dagadása valamint a szervezet salaktalanítása . A kezelés problémától függően   talp, tenyér és arcmasszázst is tartalmaz. 


 60 perc -  6.500 Ft


 90 perc - 11.000 Ft


120 perc - 14.000 FtMéregtelenítő, fájdalomcsillapító, immunerősítő, ezáltal regeneráló hatással bír.  Beindítja a kiválasztást, a szervezetben  felhalmozódott víz és méreganyagok kiürülését, melyek beindításához természetes készítményekkel erőteljesen rá tudunk segíteni.                        Az alábbi technikákkal pedig felgyorsíthatók és hatékonyabbá tehetők azok a testi problémák, melyek mögött fellelhető a  lelki diszharmónia is.


A Holistic Pulsing a  lélek masszázsa, amikor terápiás beszélgetés nélkül elengedhetünk és feldolgozhatunk félelmeket,  sérelmeket, traumákat.

Az EFT kopogtatós technika az önértékelés, a traumák és félelmek feloldására, elengedésére nyújt segítséget egy órás beszélgetés keretében.

A Bach virágterápia pedig képes önmagában, vagy mindkét fenti módszerrel együtt segíteni negatív érzelmeink és félelmeink kitisztításában.