Masszázs

                                                                   Érvényes: 2019. január 01.-től

                                                         

Stúdiómban az Ön megérkezésétől a távozásáig csakis Önnel foglalkozom. Nincs várakozási idő és sem beszélgetéssel, sem pedig azzal, hogy felveszem a telefonom, nem zavarom az Ön nyugalmát.


Férfiak részére masszázst  nem végzek, csakis kizárólag gyógyjellegű és stresszoldó kezeléseket, valamint egészségi műszeres állapotfelmérést. A fájdalmak, problémák megszüntetésére pedig frekvencia kezeléseket illetve kínai gyógytechnikákat alkalmazok.


A masszázs a prevenció egyik legjobb módszere, míg a kínai gyógytechnikák  a már kialakult tünetek oki kezelésének lehetősége.

__________________________________________________________________________________________________


Svédmasszázs alternatívanSVÉD HÁTmasszázs, ez egy   nyugati típusú gyógytechnika akupresszúrával kombinálva , (hát, váll, nyak, derék, karok)  általános izomfájdalmának  csökkentésére.

30 perc - 3.500 Ft


SVÉD masszázs akupresszúrával, izmok nyújtásával általános fájdalomcsillapítás céljára, egész testre.


60 perc - 6.500 FtAmennyiben az általános  masszázs nem elegendő a probléma kezelésére:


Speciális kínai  gyógytechnikák alkalmazása


Konkrét - krónikus és akut -  problémák, fájdalmak, tünetek  kezelésére különböző kombinációkban alkalmazom a keleti gyógymódokat.


Kombinálva a japán Shiatsu, a kínai TUI-Na és a KoroKan  masszázs elemeivel.  Köpölyözéssel és moxázással kiegészítve, amikhez speciális gyógykrémeket használok, a  kezelés végén pedig  Kinesio-Tape  szalagokat alkalmazok. Esetenként pedig fül- és testgyertyázást is végzek a teljesség érdekében valamint fülbe magvak illetve mágnesgolyók kerülnek a probléma megoldása érdekében


(mozgásszervi panaszok, gerincfájdalom, görcsök, húzódás, lumbágó, talpfájdalom, ínhüvelygyulladás, teniszkönyök, isiász, nyak, kar, váll fájdalmak, kéz- és lábzsibbadás, szédülés, fejfájás stb.)


Az árban minden felhasznált anyag benne van. (Cross-tape, Kinesio-Tape,  fülbe mágnesgolyók, köpöly, moxa, gyertya, ) stb.kb. 40 perc - 5.000 Ft

kb. 60 perc - 6.000 Ft
Királyi  akupresszúrás egészségmegörző- és fenntartó masszázs-kezelés

120 perc - 15.000 Ft


Egy prevenciós holisztikus   kezelés, mely  az egész testre kiterjedő olajos akupresszúrás gyógytechnika, Shiatsuval (japán) KoroKan és Tui-Na kínai  masszázstechnikával  kombinálva,mellyel az izületekre, izmokra, meridiánokra és a legfontosabb akupresszúrás pontokra hatunk, így növelve életenergiánk szintjét és testünk lazaságát.

A talp és a fej is presszúrázásra kerül., melyek külön-külön is nagy hatásúak.

A kezelés erősíti és egyensúlyba hozza az idegrendszert, elősegítve ezzel a test egészséges működését. Harmonizálja a testben zajló folyamatokat; mindenkire úgy hat, ahogy azt az illető szervezete igényli.

Komplex kezelés a svédmasszázs fogásaival kombinálva.  (Talp, egész test, arc) Azoknak,  akik ritkán tudnak időt szakítani  önmagukra ám néha szívesen kilépnek a mókuskerékből, hogy lenyugodjanak és feltöltődjenek és hogy fájdalmaikat csökkentsék és energetikájukat helyrebillentsék akár több hétre is! Havi egy alkalom ajánlott.

Kismama masszázs


45 perc - 4.500 Ft


Speciális  masszázs (hát, váll, nyak, fej, karok, lábak). fél- vagy egész testre a baba és a mama örömére.

Aromaterápiás-stresszoldó masszázs

70 perc - 7.500 Ft

Gyengéd és lassú lazító, idegrendszert harmonizáló,  nyugtató technika , teljes testen stresszpontok stimulálásával,  a végén arc- és fejmasszázzsal. A kezelés  egyénre szabottan,  aromaterápiás olajokkal történik.

Azoknak ajánlott, akik feszített gyors tempójú életvitelt folytatnak és gyakran és gyorsan  kimerülnek. Havi egy alkalom ajánlott.

Menedzser masszázs

50 perc - 5.500 Ft


Összetettsége miatt ajánlom  mindenkinek ebben a rohanó, idegőrlő világban,  elsősorban stresszoldó és fájdalomcsillapító hatása miatt.

A kezelés  csak a felső testen történik, akupresszúrás pontok stimulálásával, mely a lazító hatás mellett csökkenti a fájdalmakat és oldja a stresszt (fájó "beállt testrészek)  hát-, váll, nyak, derék, karok, tenyér, ujjak és dekoltázs, arc).

Nyirokmasszázs alternatívan köpölyözéssel

Cellulit, ödémásodás, fogyás, valamint méregtelenítés céljára.


60 perc - 6.500 Ft

80 perc - 8.500 Ft


Méregtelenítő, immunerősítő (gyógyhatású).  Beindítja a kiválasztást, a szervezetben  felhalmozódott víz által ödémássá vált és  duzzadt végtagokat illetve testrészeket - térd-, és mellműtét - mentesíti  a fájdalmaktól, megszünteti a felhalmozódott salakosodást, vagyis a  narancsbőrt, tisztítja az egész szervezetet. Csak kúrában ajánlott.


Kiegészítő technikák:


HULUM-Qí kínai technika mellé alkalmazhatjuk a hatás fokozása érdekében az alábbiak  valamelyikét, melyek egyenként 15 percesek:


  • egy hasi testgyertyázást
  • moxázást
  • méregtelenítő talpmasszázst

+ 15 perc - 1.000 Ft


A fentiekkel csökkenthető a pocak mérete, a rossz emésztés, puffadás.


Csakis kúrában érdemes alkalmazni, minimum ajánlott  kezelés 5 alkalom.

A kúra megkezdése előtt étkezési és életmódbeli tanáccsal is ellátom.

Indiai fejmasszázs

50 perc - 5.500 Ft

Stresszoldásra, fejfájásra, vállak és nyak beállására alkalmazzuk. Teljes felső test, karok, dekoltázs arc, ülő helyzetben nyugtató hatású, akupresszúrás pontok stimulálásával érjük el a fájdalom és a feszültség csökkentését.

Tradicionális indiai (szitár) zene szól a kezelés alatt 

Lávaköves masszázs

50 perc - 5.500 Ft
90 perc - 8.500 Ft


Az 50 perces a felsőtest kezelésére, a 90 perces az egész test stimulálására szolgál. Mindkettő végén  egy  finom nyugtató arcmasszázsra kerül sor.

Óceániai, ősi spirituális holisztikus kezelés.

Hármas hatása révén oldja a stresszt, csökkenti a fájdalmakat és méregteleníti a szervezetet. (forró vulkáni kövekkel történik)  

A kövek magnetikus hatása által frissíti a szervezetet és energetizálja testünket. Havi egy alkalom ajánlott.