Masszázs

Stúdiómban az Ön megérkeztétől a távozásáig csakis Önnel foglalkozom. Sem beszélgetéssel, sem pedig azzal, hogy felveszem a telefonom, nem zavarom az Ön pihenését!Svédmasszázs alternatívan


30 perc - 3.500 Ft


SVÉD HÁT masszázs, speciális technika akupresszúrás (hát, váll, nyak, derék, karok) szükség esetén köpölyözéssel kombinálva, fájdalmak csökkentésére


50 perc - 5.000 Ft

70 perc - 6.500 Ft


SVÉD masszázs akupresszúrával, izmok nyújtásával fájdalomcsillapítás céljára


Az 50 perces lehet egész test illetve fél test, a 70 perces kezelésbe kérhető vagy a talp vagy az arc masszázsa is.


Keleti akupresszúrás masszázs izületi kimozgatásokkal


90 perc - 8.500 Ft

Egész testre kiterjedő olajos akupresszúrás  kínai gyógytechnika,  Shiatsuval kombinálva,mellyel az izületekre, izmokra, meridiánokra és a legfontosabb akupresszúrás pontokra hatunk, így növelve életenergiánk szintjét és testünk lazaságát.

A talp és a fej is presszúrázásra kerül.

A kezelés erősíti és egyensúlyba hozza az idegrendszert, elősegítve ezzel a test egészséges működését. Harmonizálja a testben zajló folyamatokat; mindenkire úgy hat, ahogy azt az illető szervezete igényli.

A keleti népek ezt a technikát rendszeresen alkalmazzák családjukban, így kerülve el a betegséget és a pirulák szedését.


Királyi masszázs

120 perc - 12.500 Ft


Komplex kezelés a svédmasszázs fogásai alapján.  (Talp, egész test, arc) Azoknak,  akik ritkán szakítanak időt önmagukra ám néha szívesen kilépnek a mókuskerékből, hogy lenyugodjanak és feltöltődjenek.

Kismama masszázs

30 perc - 3.000 Ft

50 perc - 4.500 Ft

Svéd féltestes masszázs (hát, váll, nyak, fej, karok). vagy egésztestes

Cellulit vagy  has-fogyasztó  masszázs köpölyözéssel

50 perc - 5.000 Ft

Köpölyözéssel erőteljesen fellazítjuk a salakanyagot és egyben  mélyebbre tudjuk juttatni a kezeléshez használt krémeket.


/pocak csökkentése, rossz emésztés, puffadás/

(köpöly+akupresszúrás masszázs+ egy hasi testgyertyázás

HULUM-Qí kínai technikával


A hatás fokozása érdekében kibővíthetjük:

  • egy hasi testgyertyázással
  • moxázással
  • méregtelenítő talpmasszázzsal

+ 15 perc - 1.000 Ft


Body wrapping tekercselést lehet kérni:

+ 500 Ft

Aromaterápiás relax masszázs

80 perc - 7.500 Ft

Gyengéd és lassú lazító, idegrendszert harmonizáló, stresszoldó, nyugtató technika , teljes testen és a végén arcmasszázzsal. A kezelés kérhető egyénre szabott aromaterápiás olajokkal, valamint csokoládé krémmel (a kakaóvaj által ásványi anyaggal táplálja és fiatalítja a bőrt, valamint felszabadítja az endorfinokat, vagyis a "boldogsághormont".)

Menedzser masszázs

50 perc - 5.000 Ft

Összetettsége miatt ajánlom  mindenkinek ebben a rohanó, idegőrlő világban.

A kezelés felső testen történik, akupresszúrás és trigger pontok alkalmazásával, mely a lazító hatás mellett csökkenti a fájdalmakat is. (fájó "beállt" hát-, váll, nyak, derék, karok, tenyér, ujjak és dekoltázs, arc kezelése)

Nyirokmasszázs alternatívan

60 perc - 6.000 Ft

80 perc - 8.000 Ft

(nyirokdrenázs) Méregtelenítő, immunerősítő (gyógyhatású).  Beindítja a kiválasztást, a szervezetben  felhalmozódott víz által ödémássá vált végtagokat mentesíti a duzzanatoktól, fájdalomtól.

Indiai fejmasszázs

50 perc - 5.000 Ft

Stresszoldásra, fejfájásra, vállak és nyak beállására alkalmazzuk. Teljes felső test, karok, dekoltázs arc, ülő helyzetben nyugtató hatású, akupresszúrás pontok stimulálásával érjük el a fájdalom és a feszültség csökkentését.

Tradicionális indiai (szitár) zene szól a kezelés alatt 

Lávaköves masszázs

45 perc - 5.000 Ft
90 perc - 8.500 Ft


A 45 perces a felsőtest kezelésére, a 90 perces az egész test stimulálására szolgál. Mindkettő végén  egy  finom nyugtató arcmasszázsra kerül sor.

Óceániai, ősi spirituális holisztikus kezelés. Hármas hatása révén oldja a stresszt, csökkenti a fájdalmakat és méregteleníti a szervezetet. (forró vulkáni kövekkel történik)  

A kövek magnetikus hatása által frissíti a szervezetet és energetizálja testünket.

Csakra talpmasszázs gyertyázással

50 perc - 5.000 Ft


Energetizáló, méregtelenítő masszázs a talp reflexzónáin és csakráin keresztül.

A gyertya hatása: blokkoldás, a lerakódások eltávolítása + méregtelenítés. Gyertyázás el is maradhat, ezáltal hosszabb a masszázs.