Masszázs-Mágnesterápia-Bioptron és Dr. Schüssler-féle sók 

                                                                    

                                                         

Az alternatív technikák és természetes módszerek alkalmazását  -  a műszeres mérések alkalmazásával együtt -   a már kialakult tünetek oki megoldásának lehetőségét nyújtja. 


Nők, férfiak és gyermekek  részére  is  ajánlom a   speciális  fájdalomcsillapító kezelések és  keleti technikák,  (lumbágó, isiász, fejfájás, váll- és nyak, kar- lábzsibbadás, talpfájdalmak stb. problémák)   valamint    szegment (kar, láb)-nyirok   kezelések alkalmazását a  mielőbbi felépülésükhöz.

Ezenkívül stresszoldásra, szorongásra, életútunkon való elakadásra, traumáink feldolgozására  Holistic Pulsing  és  EFT  kopogtató technika, továbbá      biófrekvenciás  F-Scan + Zapperes tisztítás illetve MSP mérés  a meglévő problémájuk feltérképezésére és  megoldására.Svédmasszázs alternatívan


Ez inkább egy "felderítő kezelés", mellyel kideríthető, hogy hogyan tovább az adott probléma tükrében.


Kiskezelésként  gyerekeknek és fiataloknak , ha az iskolai feladatoktól, stressztől, sporttól túlterheltekké válnak és fizikai panaszaik alakulnak ki. 


30 perc - 3.500 Ft


Felnőtteknek váll, hát, kar, nyak derékfájdalmakra

45 perc -  5.000  Ft


Ez a kezelés   egy   nyugati típusú módszer, mely keleti pontnyomásos technikával van kombinálva ,a panaszok feltérképezésére és a 

 fájdalmának  csökkentésére.Majd a konkrét problémák alkalmazására:


Természetes módszerek és alternatív technikák


Konkrét - krónikus és akut -  problémák, fájdalmak, tünetek  kezelésére különböző kombinációkban alkalmazom a  természetes és keleti technikákat. 


A japán Shiatsu és a kínai a KoroKan  masszázs elemeivel.

  Izomlazító  köpölyözéssel  kiegészítve, amikhez speciális gyógykrémeket használok.  A  kezelés végén pedig  Kinesio-Tape  szalagokat alkalmazok, esetenként pedig fül- és testgyertyázást is végzek a panaszok csökkentésére.

A hatóanyagok beviteléhez pedig ultrahangos kezelést végzek, amihez ha szükséges, Bioptron színterápia alkalmazását is beiktatom.


Általában  a hát fellazításával kezdünk, majd folytatjuk a lábak és karok  energetikai blokkjainak feloldásával, mely akupresszúrás pontok stimulálásából áll.


(mozgásszervi panaszok, gerincfájdalom, görcsök, húzódás, lumbágó, talpfájdalom,  sarokkinövés, fülzúgás, bütyök, ínhüvelygyulladás, teniszkönyök, isiász, nyak, kar, váll fájdalmak, szédülés, fejfájás, bokaduzzadás, emésztési problémák, torokfájdalom, szem, kar- és  láb  ödémásodása, kéz- és lábzsibbadás, köhögés, herpesz stb.)


Az árban minden felhasznált anyag benne van. (Cross-tape, Kinesio-Tape,  fülmágnes-golyók, fülgyertya, ) stb.


 60 perc - 6.500 Ft

 90 perc - 9.500 Ft
Menedzser stresszoldó masszázs , fejfájás kezeléseRegeneráló hatása miatt ajánlom  mindenkinek ebben a rohanó, idegőrlő világban,  elsősorban stresszoldó  és nyugtató  hatása miatt. 


A férfiak sajnos veszélyeztetettebbek a stressz hatásaival szemben és általában  az első infarktusig nem is nagyon foglalkoznak magukkal. Kiegészítésként a Bach virágeszenciák és az EFT technika számukra is  nagy segítséget nyújthat idegrendszerük nyugtatására és immunrendszerük erősítésére.

A kezelés  csak a felső testen történik, akupresszúrás pontok stimulálásával, mely a lazító hatás mellett csökkenti a fájdalmakat de elsősorban oldja a stresszt.

A kezelés összetettsége abban nyílvánul meg, hogy a háton lévő triggerpontok ellazítása után a  Kliens a hátára fekszik és a karok után a mellkason és arcon lévő stresszpontok kezelése követi. 


A Bach cseppek,  a két kezelés közti időszakban nyújtanak segítséget a napi stressz kezelésében. Az EFT-vel pedig önmegerősítő mondatunk alkalmazásával oldjuk a bennünk lévő feszültséget. E hármas hatással pedig könnyedén megbírkózunk a napi kihívásokkal.

50 perc - 5.500 Ft


Lávaköves masszázs


Csak Hölgyeknek!

Feloldódik az izommerevség, a vérkeringés felpezsdül, a sejtek oxigénnel telítődnek, és a méregtelenítés is beindul.. A merev, feszült izmokat célzottan lehet ellazítani. Így a masszázs közvetetten hat a csontokra és az ízületekre, valamint az ott előforduló panaszokra. A forró köves masszázs harmonizálja a szimpatikus és a paraszimpatikus idegrendszert, ezáltal fájdalomcsökkentő és  elűzi a stresszt. 

 

50 perc  -     6.500 Ft

90 perc    -   11.500 Ft

Nyirokmasszázs alternatívan 


Csak Hölgyeknek!


Urak részére a fentebb megtalálható " természetes módszerek és alternatív technikák" alkalmazását ajánlom hasonló problémára.


Egészségmegőrzés- és javítás céljára ajánlott, melyhez a szövetek fellazításához gumiköpölyt is alkalmazok. Cellulit kezelése,  mellműtét utáni ödémásodás, térd,  kar, láb dagadása valamint a szervezet salaktalanítására szolgál . A kezelés problémától függően   talp, tenyér és arcmasszázst is tartalmaz. 


 60 perc -  6.500 Ft


 90 perc - 11.000 Ft


120 perc - 14.000 FtMéregtelenítő, fájdalomcsillapító, immunerősítő, ezáltal regeneráló hatással bír.  Beindítja a kiválasztást, a szervezetben  felhalmozódott víz és méreganyagok kiürülését, melyek beindításához természetes készítményekkel erőteljesen rá tudunk segíteni.


Mágnesterápia, tenyér kézi- és  talp gépi masszázsa, Bioptron


60 perc      6.000 Ft


Mai világunkban nemcsak a krónikus panaszokkal küszködő idősebb korosztály számára ajánlott vitalizálásra, hanem a felgyorsult tempójú stresszes életvitelt élő aktív dolgozóknak is nagy segítséget nyújt ez az összetett kezelés teljesítményük fokozásában. 


Schüssler-féle szöveti ásványsók

Dr.  Wilhelm Heinrich Schüssler    homeopata orvos megállapításai:

Az ásványi sók szervezetünk ásványanyag hiánya miatt kialakult betegségek helyreállítására szolgáló természetes szerek!


  • akár akut, hirtelen fellépő betegségek 

  • akár krónikus betegségek 

  • nem lehet hozzászokni
  • nincsenek mellékhatásai
  • hiányállapotokra kiegészítőként  ( MeriDim és MSP készülék alapján)


Kismamák és kisbabák is alkalmazhatják, sok védőnő már  áldott állapotban is  szokta ajánlani.

                        Az alábbi technikákkal  kiegészítve pedig felgyorsíthatók és hatékonyabbá tehetők  a testi problémák megoldása, melyekkel a  lelki diszharmónia is egyensúlyba hozható.


A Holistic Pulsing a  lélek masszázsa, amikor terápiás beszélgetés nélkül elengedhetünk és feldolgozhatunk félelmeket,  sérelmeket, traumákat.

Az EFT kopogtatós technika az önértékelés, a traumák és félelmek feloldására, elengedésére nyújt segítséget egy órás beszélgetés keretében.

A Bach virágterápia pedig képes önmagában, vagy mindkét fenti módszerrel együtt segíteni negatív érzelmeink és félelmeink kitisztításában.