Masszázs

                                                                    Érvényes: 2019. január 01.-től

                                                         

A keleti technikák és a műszeres mérések kombinálása   a már kialakult tünetek oki megoldásának lehetőségét nyújtja. 


Férfiak részére  is  igénybevehető  speciális  fájdalomcsillapító kezelések és  keleti technikák,  (lumbágó, isiász, fejfájás, váll- és nyak, kar- lábzsibbadás stb. problémák)   valamint    szegment (kar, láb)-nyirok   kezelések a felépülésükhöz.

Ezenkívül stresszoldásra, szorongásra  Holistic Pulsing  és  EFT  technika alkalmazása, továbbá   egészségi mérés és   biófrekvenciás  Zapper kezelés a meglévő problémájuk megoldására.Svédmasszázs alternatívan


Ez  elsősorban egy "felderítő" kezelés, mellyel kideríthető, hogy hogyan tovább.


Ajánlott fiataloknak is, ha az iskolai feladatoktól, stressztől,  sporttól túlterheltekké válnak.


SVÉD HÁTmasszázs,  egy   nyugati típusú módszer, mely keleti pontnyomásos technikával van kombinálva , (hát, váll, nyak, derék, karok)  fájdalmának  csökkentésére.


30 perc - 3.500 FtKonkrét problémák alkalmazására:


Speciális keleti technikák alkalmazása


Konkrét - krónikus és akut -  problémák, fájdalmak, tünetek  kezelésére különböző kombinációkban alkalmazom a keleti technikákat. 


Kombinálva a japán Shiatsu, a kínai TUI-Na és a KoroKan  masszázs elemeivel.  Frissítő köpölyözéssel  kiegészítve, amikhez speciális gyógykrémeket használok, a  kezelés végén pedig  Kinesio-Tape  szalagokat alkalmazok. Esetenként pedig fül- és testgyertyázást is végzek a teljesség érdekében valamint fülbe magvak illetve mágnesgolyók kerülnek a probléma megoldása érdekében


(mozgásszervi panaszok, gerincfájdalom, görcsök, húzódás, lumbágó, talpfájdalom,  sarok kinövés, fülzúgás, bütyök, ínhüvelygyulladás, teniszkönyök, isiász, nyak, kar, váll fájdalmak, kéz- és lábzsibbadás, szédülés, fejfájás, bokaduzzadás, szem ödémásodása, stb.)


Az árban minden felhasznált anyag benne van. (Cross-tape, Kinesio-Tape,  fül-mágnesgolyók, fülgyertya, ) stb.


 50 perc - 5.500 Ft
Menedzser masszázs

50 perc - 5.500 Ft


Összetettsége miatt ajánlom  mindenkinek ebben a rohanó, idegőrlő világban,  elsősorban stresszoldó és fájdalomcsillapító hatása miatt. 


A férfiak sajnos veszélyeztetettebbek a stressz hatásaival szemben és általában  az első infarktusig nem is nagyon foglalkoznak magukkal. A Bach virágeszenciák és az EFT technika számukra is  nagy segítséget nyújthat idegrendszerük nyugtatására és immunrendszerük erősítésére.

A kezelés  csak a felső testen történik, akupresszúrás pontok stimulálásával, mely a lazító hatás mellett csökkenti a fájdalmakat és oldja a stresszt (fájó "beállt testrészek)  hát-, váll, nyak, derék, karok, tenyér, ujjak és arc).

Nyirokmasszázs alternatívan Csak Hölgyeknek!

Cellulit, ödémásodás, valamint a szervezet salaktalanítása, nyákoldás,  egészségmegőrzés- és javítás  céljára.


60 perc - 6.500 Ft


90 perc - 9.500 FtMéregtelenítő, immunerősítő, ezáltal gyógyhatású.  Beindítja a kiválasztást, a szervezetben  felhalmozódott víz és méreganyagok  által ödémássá vált és  duzzadt végtagokat illetve testrészeket - térd-, és mellműtét - mentesíti  a fájdalmaktól, megszünteti a felhalmozódott salakosodást,  ezáltal beindítja a fogyást, eltünteti  a  narancsbőrt, tisztítja az egész szervezetet.Lávaköves masszázs


50 perc - 5.500 Ft
90 perc - 9.500 Ft


Csak Hölgyeknek!

Az 50 perces a felsőtest kezelésére, a 90 perces az egész test stimulálására szolgál. Mindkettő végén  egy  finom nyugtató, stresszoldó  arcmasszázsra kerül sor.

Hármas hatása révén oldja a stresszt, csökkenti a fájdalmakat és salaktalanítja  a szervezetet. (forró vulkáni kövekkel történik)  

A kövek magnetikus hatása által frissíti a szervezetet és energetizálja testünket, harmonizálja lelkünket.

A stresszt nem tudjuk elkerülni, csak kezelni. Aki ritkán tud tenni önmagáért, ezt a kezelést havi egy alkalommal érdemes igénybe vennie. 


Holistic Pulsing a  lélek masszázsa, amikor terápiás beszélgetés nélkül elengedhetünk és feldolgozhatunk félelmeket,  sérelmeket, traumákat.