Masszázs

                                                                   Érvényes: 2019. január 01.-től

                                                         

Stúdiómban a megérkezésétől a távozásáig csakis Önnel foglalkozom. Nincs várakozási idő és sem beszélgetéssel, sem pedig azzal, hogy felveszem a telefonom, a kezeléseknél  nem zavarom a gyógyulására szánt idejét és feltöltődését.


Férfiak részére általános masszázst nem végzek!

Kizárólag  csak speciális  gyógyjellegű kezelést kínai technikákkal,  (lumbágó, isiász, fejfájás, váll- és nyak, lábzsibbadás stb. problémák)   valamint gyógyhatással bíró  menedzser, és szegment-nyirok   masszázst végzek terápiás jelleggel.

Ezenkívül stresszoldásra, szorongásra  Holistic Pulsing  és  EFT  kezeléseket, továbbá  műszeres  állapotfelmérést és   biófrekvenciás  Zapper kezelést a meglévő problémájuk megoldására.


A masszázs a prevenció egyik legjobb módszere, míg a kínai gyógytechnikák  a már kialakult tünetek oki kezelésének lehetősége.

__________________________________________________________________________________________________


Svédmasszázs alternatívanSVÉD HÁTmasszázs, ez egy   nyugati típusú gyógytechnika akupresszúrával kombinálva , (hát, váll, nyak, derék, karok)  általános izomfájdalmának  csökkentésére.

30 perc - 3.500 Ft


SVÉD masszázs akupresszúrával, izmok nyújtásával általános fájdalomcsillapítás céljára, egész testre.


60 perc - 6.500 FtAmennyiben az általános  masszázs nem elegendő a probléma kezelésére:


Speciális kínai  gyógytechnikák alkalmazása


Konkrét - krónikus és akut -  problémák, fájdalmak, tünetek  kezelésére különböző kombinációkban alkalmazom a keleti gyógymódokat.


Kombinálva a japán Shiatsu, a kínai TUI-Na és a KoroKan  masszázs elemeivel.  Köpölyözéssel és moxázással kiegészítve, amikhez speciális gyógykrémeket használok, a  kezelés végén pedig  Kinesio-Tape  szalagokat alkalmazok. Esetenként pedig fül- és testgyertyázást is végzek a teljesség érdekében valamint fülbe magvak illetve mágnesgolyók kerülnek a probléma megoldása érdekében


(mozgásszervi panaszok, gerincfájdalom, görcsök, húzódás, lumbágó, talpfájdalom, ínhüvelygyulladás, teniszkönyök, isiász, nyak, kar, váll fájdalmak, kéz- és lábzsibbadás, szédülés, fejfájás stb.)


Az árban minden felhasznált anyag benne van. (Cross-tape, Kinesio-Tape,  fülbe mágnesgolyók, köpöly, moxa, gyertya, ) stb.kb. 45 perc - 5.000 Ft

kb. 60 perc - 6.000 Ft
Királyi  akupresszúrás egészségmegörző- és fenntartó masszázs-kezelés

120 perc - 15.000 Ft


Egy prevenciós holisztikus   kezelés, mely  az egész testre kiterjedő olajos akupresszúrás gyógytechnika, Shiatsuval (japán) KoroKan és Tui-Na kínai  masszázstechnikával  kombinálva,mellyel az izületekre, izmokra, meridiánokra és a legfontosabb akupresszúrás pontokra hatunk, így növelve életenergiánk szintjét és testünk lazaságát.

A talp és a fej is presszúrázásra kerül., melyek külön-külön is nagy hatásúak.

A kezelés erősíti és egyensúlyba hozza az idegrendszert, elősegítve ezzel a test egészséges működését. Harmonizálja a testben zajló folyamatokat; mindenkire úgy hat, ahogy azt az illető szervezete igényli.

Komplex kezelés a svédmasszázs fogásaival kombinálva.  (Talp, egész test, arc) Azoknak,  akik ritkán tudnak időt szakítani  önmagukra ám néha szívesen kilépnek a mókuskerékből, hogy lenyugodjanak és feltöltődjenek és hogy fájdalmaikat csökkentsék és energetikájukat helyrebillentsék akár több hétre is! Havi egy alkalom ajánlott.

Kismama masszázs


45 perc - 4.500 Ft


Speciális  masszázs (hát, váll, nyak, fej, karok, lábak). fél- vagy egész testre a baba és a mama örömére.

Aromaterápiás-stresszoldó masszázs

70 perc - 7.500 Ft

Gyengéd és lassú lazító, idegrendszert harmonizáló,  nyugtató technika , teljes testen stresszpontok stimulálásával,  a végén arc- és fejmasszázzsal. A kezelés  egyénre szabottan,  aromaterápiás olajokkal történik.

Azoknak ajánlott, akik feszített gyors tempójú életvitelt folytatnak és gyakran és gyorsan  kimerülnek, illetve ha valami hirtelen jött trauma érte. Havi egy alkalom ajánlott.

Menedzser masszázs

50 perc - 5.500 Ft


Összetettsége miatt ajánlom  mindenkinek ebben a rohanó, idegőrlő világban,  elsősorban stresszoldó és fájdalomcsillapító hatása miatt.

A kezelés  csak a felső testen történik, akupresszúrás pontok stimulálásával, mely a lazító hatás mellett csökkenti a fájdalmakat és oldja a stresszt (fájó "beállt testrészek)  hát-, váll, nyak, derék, karok, tenyér, ujjak és dekoltázs, arc).

Nyirokmasszázs alternatívan köpölyözéssel

Cellulit, ödémásodás, valamint méregtelenítés céljára.


40 perc - 5.000 Ft (egy-egy testrészre, kinesio-tape alkalmazásával)


60 perc - 6.500 Ft

80 perc - 8.500 Ft


Méregtelenítő, immunerősítő, ezáltal gyógyhatású.  Beindítja a kiválasztást, a szervezetben  felhalmozódott víz által ödémássá vált és  duzzadt végtagokat illetve testrészeket - térd-, és mellműtét - mentesíti  a fájdalmaktól, megszünteti a felhalmozódott salakosodást, vagyis a  narancsbőrt, tisztítja az egész szervezetet.


Kiegészítő technikák:


HULUM-Qí kínai technika mellé alkalmazhatjuk a hatás fokozása érdekében az alábbiak  valamelyikét, melyek egyenként 15 percesek:


  • egy hasi testgyertyázást
  • moxázást
  • méregtelenítő talpmasszázst

+ 15 perc - 1.000 Ft


A fentiekkel csökkenthető a pocak mérete, a rossz emésztés, puffadás.


Csakis kúrában érdemes alkalmazni, minimum ajánlott  kezelés 5 alkalom.

A kúra megkezdése előtt étkezési és életmódbeli tanáccsal is ellátom.

Indiai fejmasszázs

50 perc - 5.500 Ft

Stresszoldásra, fejfájásra, vállak és nyak beállására alkalmazzuk. Teljes felső test, karok, dekoltázs arc, ülő helyzetben nyugtató hatású, akupresszúrás pontok stimulálásával érjük el a fájdalom és a feszültség csökkentését.

Tradicionális indiai (szitár) zene szól a kezelés alatt 

Lávaköves masszázs

50 perc - 5.500 Ft
90 perc - 8.500 Ft


Az 50 perces a felsőtest kezelésére, a 90 perces az egész test stimulálására szolgál. Mindkettő végén  egy  finom nyugtató arcmasszázsra kerül sor.

Óceániai, ősi spirituális holisztikus kezelés.

Hármas hatása révén oldja a stresszt, csökkenti a fájdalmakat és méregteleníti a szervezetet. (forró vulkáni kövekkel történik)  

A kövek magnetikus hatása által frissíti a szervezetet és energetizálja testünket.