Masszázs

                                                                   Érvényes: 2019. január 01.-től


Stúdiómban az Ön megérkeztétől a távozásáig csakis Önnel foglalkozom. Nincs várakozási idő és sem beszélgetéssel, sem pedig azzal, hogy felveszem a telefonom, nem zavarom az Ön nyugalmát.. 


Férfiak részére masszázst  nem végzek, csakis kizárólag gyógyjellegű kezeléseket és egészségi műszeres állapotfelmérést. A fájdalmak, problémák megszüntetésére pedig frekvencia kezeléseket és  kínai gyógytechnikákat alkalmazok.Svédmasszázs alternatívanSVÉD HÁTmasszázs, ez egy speciális  nyugati típusú gyógytechnika akupresszúrával kombinálva , (hát, váll, nyak, derék, karok)  fájdalmának  csökkentésére.

30 perc - 3.500 Ft


SVÉD masszázs akupresszúrával, izmok nyújtásával fájdalomcsillapítás céljára, egész testre.


50 perc - 5.500 Ft

65 perc - 6.500 FtAmennyiben a masszázs nem elegendő a probléma kezelésére:


kínai gyógytechnikák alkalmazása


Konkrét - krónikus és akut -  problémák, fájdalmak, tünetek  kezelésére különböző kombinációkban alkalmazom a keleti gyógymódokat.


(mozgásszervi panaszok, gerincfájdalom, görcsök, húzódás, lumbágó, isiász, nyak, kar, váll fájdalmak, kéz- és lábzsibbadás, szédülés, fejfájás stb.)


Az árban minden felhasznált anyag benne van. (Cross-tape, Kinesio-Tape, köpöly, moxa, gyertya, ) stb.30 perc - 4.500 Ft

50 perc - 6.000 Ft
Keleti akupresszúrás egészségmegőrző masszázs izületi kimozgatásokkal


90 perc - 9.500 Ft


Egy egészségmegőrző kezelés az egész testre kiterjedő olajos akupresszúrás  kínai gyógytechnika,  Shiatsuval kombinálva,mellyel az izületekre, izmokra, meridiánokra és a legfontosabb akupresszúrás pontokra hatunk, így növelve életenergiánk szintjét és testünk lazaságát.

A talp és a fej is presszúrázásra kerül.

A kezelés erősíti és egyensúlyba hozza az idegrendszert, elősegítve ezzel a test egészséges működését. Harmonizálja a testben zajló folyamatokat; mindenkire úgy hat, ahogy azt az illető szervezete igényli.

A keleti népek ezt a technikát rendszeresen alkalmazzák családjukban, így kerülve el a betegséget és a pirulák szedését.


Királyi masszázs

120 perc - 13.500 Ft


Komplex kezelés a svédmasszázs fogásai alapján.  (Talp, egész test, arc) Azoknak,  akik ritkán szakítanak időt önmagukra ám néha szívesen kilépnek a mókuskerékből, hogy lenyugodjanak és feltöltődjenek és hogy fájdalmaikat csökkentsék.

Kismama masszázs

40 perc - 3.500 Ft

60 perc - 5.000 Ft

Speciális féltestes masszázs (hát, váll, nyak, fej, karok). vagy egész testre a baba és a mama örömére.

Aromaterápiás-relax masszázs

75 perc - 7.500 Ft

Gyengéd és lassú lazító, idegrendszert harmonizáló, stresszoldó, nyugtató technika , teljes testen és a végén arcmasszázzsal. A kezelés kérhető egyénre szabott aromaterápiás olajokkal, valamint csokoládé krémmel (a kakaóvaj által ásványi anyaggal táplálja és fiatalítja a bőrt, valamint felszabadítja az endorfinokat, vagyis a "boldogsághormont".)

Azoknak ajánlott, akik feszített gyors tempójú életvitelt folytatnak.

Menedzser masszázs

50 perc - 5.500 Ft


Összetettsége miatt ajánlom  mindenkinek ebben a rohanó, idegőrlő világban.

Elsősorban stresszoldó és fájdalomcsillapító hatású..

A kezelés  csak a felső testen történik, akupresszúrás pontok stimulálásával, mely a lazító hatás mellett csökkenti a fájdalmakat és oldja a stresszt (fájó "beállt" hát-, váll, nyak, derék, karok, tenyér, ujjak és dekoltázs, arc kezelése)

Nyirokmasszázs alternatívan köpölyözéssel

Cellulit, ödémásodás, fogyás, valamint méregtelenítés céljára.


65 perc - 6.500 Ft

80 perc - 8.500 Ft


Méregtelenítő, immunerősítő (gyógyhatású).  Beindítja a kiválasztást, a szervezetben  felhalmozódott víz által ödémássá vált és  duzzadt végtagokat illetve testrészeket - térd-, és mellműtét - mentesíti  a fájdalmaktól, megszünteti a felhalmozódott salakosodást, vagyis a  narancsbőrt.


Kiegészítő technikák:


HULUM-Qí kínai technika mellé alkalmazhatjuk a hatás fokozása érdekében az alábbiak  valamelyikét, melyek egyenként 15 percesek:


  • egy hasi testgyertyázást
  • moxázást
  • méregtelenítő talpmasszázst

+ 15 perc - 1.000 Ft


A fentiekkel csökkenthető a pocak mérete, a rossz emésztés, puffadás.


Csakis kúrában érdemes alkalmazni, minimum ajánlott  kezelés 5 alkalom.

A kúra megkezdése előtt étkezési és életmódbeli tanáccsal is ellátom.

Indiai fejmasszázs

50 perc - 5.500 Ft

Stresszoldásra, fejfájásra, vállak és nyak beállására alkalmazzuk. Teljes felső test, karok, dekoltázs arc, ülő helyzetben nyugtató hatású, akupresszúrás pontok stimulálásával érjük el a fájdalom és a feszültség csökkentését.

Tradicionális indiai (szitár) zene szól a kezelés alatt 

Lávaköves masszázs

50 perc - 5.500 Ft
90 perc - 8.500 Ft


A 45 perces a felsőtest kezelésére, a 90 perces az egész test stimulálására szolgál. Mindkettő végén  egy  finom nyugtató arcmasszázsra kerül sor.

Óceániai, ősi spirituális holisztikus kezelés.

Hármas hatása révén oldja a stresszt, csökkenti a fájdalmakat és méregteleníti a szervezetet. (forró vulkáni kövekkel történik)  

A kövek magnetikus hatása által frissíti a szervezetet és energetizálja testünket.