Masszázs

                                                                   Érvényes: 2019. január 01.-től

                                                         

Stúdiómban a megérkezésétől a távozásáig csakis Önnel foglalkozom. Nincs várakozási idő és sem beszélgetéssel, sem pedig azzal, hogy felveszem a telefonom, a kezeléseknél  nem zavarom a gyógyulására szánt idejét és feltöltődését.


Férfiak részére általános masszázst nem végzek!

Kizárólag  csak speciális  gyógyjellegű kezelést kínai technikákkal,  (lumbágó, isiász, fejfájás, váll- és nyak, lábzsibbadás stb. problémák)   valamint gyógyhatással bíró  menedzser, és szegment-nyirok   masszázst végzek terápiás jelleggel.

Ezenkívül stresszoldásra, szorongásra  Holistic Pulsing  és  EFT  kezeléseket, továbbá  műszeres  állapotfelmérést és   biófrekvenciás  Zapper kezelést a meglévő problémájuk megoldására.


A masszázs a prevenció egyik legjobb módszere, míg a kínai gyógytechnikák  a már kialakult tünetek oki kezelésének lehetősége.

__________________________________________________________________________________________________


Svédmasszázs alternatívanSVÉD HÁTmasszázs, ez egy   nyugati típusú gyógytechnika akupresszúrával kombinálva , (hát, váll, nyak, derék, karok)  általános izomfájdalmának  csökkentésére.

30 perc - 3.500 Ft


SVÉD masszázs akupresszúrával, izmok nyújtásával általános fájdalomcsillapítás céljára, egész testre.


60 perc - 6.500 FtAmennyiben az általános  masszázs nem elegendő a probléma kezelésére:


Speciális kínai  gyógytechnikák alkalmazása


Konkrét - krónikus és akut -  problémák, fájdalmak, tünetek  kezelésére különböző kombinációkban alkalmazom a keleti gyógymódokat.


Kombinálva a japán Shiatsu, a kínai TUI-Na és a KoroKan  masszázs elemeivel.  Frissítő köpölyözéssel  kiegészítve, amikhez speciális gyógykrémeket használok, a  kezelés végén pedig  Kinesio-Tape  szalagokat alkalmazok. Esetenként pedig fül- és testgyertyázást is végzek a teljesség érdekében valamint fülbe magvak illetve mágnesgolyók kerülnek a probléma megoldása érdekében


(mozgásszervi panaszok, gerincfájdalom, görcsök, húzódás, lumbágó, talpfájdalom,  sarok kinövés, fülzúgás, bütyök, ínhüvelygyulladás, teniszkönyök, isiász, nyak, kar, váll fájdalmak, kéz- és lábzsibbadás, szédülés, fejfájás stb.)


Az árban minden felhasznált anyag benne van. (Cross-tape, Kinesio-Tape,  fülbe mágnesgolyók, köpöly, moxa, gyertya, ) stb.kb. 50 perc - 5.500 Ft

kb. 60 perc - 6.500 Ft
Menedzser masszázs

50 perc - 5.500 Ft


Összetettsége miatt ajánlom  mindenkinek ebben a rohanó, idegőrlő világban,  elsősorban stresszoldó és fájdalomcsillapító hatása miatt.

A kezelés  csak a felső testen történik, akupresszúrás pontok stimulálásával, mely a lazító hatás mellett csökkenti a fájdalmakat és oldja a stresszt (fájó "beállt testrészek)  hát-, váll, nyak, derék, karok, tenyér, ujjak és dekoltázs, arc).

Nyirokmasszázs alternatívan 

Cellulit, ödémásodás, valamint a szervezet salaktalanítása, nyákoldás,  egészségmegőrzés- és javítás  céljára.


40 perc - 5.000 Ft (egy-egy testrészre, kinesio-tape alkalmazásával)


60 perc - 6.500 Ft


90 perc - 9.500 FtMéregtelenítő, immunerősítő, ezáltal gyógyhatású.  Beindítja a kiválasztást, a szervezetben  felhalmozódott víz és méreganyagok  által ödémássá vált és  duzzadt végtagokat illetve testrészeket - térd-, és mellműtét - mentesíti  a fájdalmaktól, megszünteti a felhalmozódott salakosodást,  ezáltal beindítja a fogyást, eltünteti  a  narancsbőrt, tisztítja az egész szervezetet.Lávaköves masszázs

50 perc - 5.500 Ft
90 perc - 9.500 Ft


Az 50 perces a felsőtest kezelésére, a 90 perces az egész test stimulálására szolgál. Mindkettő végén  egy  finom nyugtató, stresszoldó  arcmasszázsra kerül sor.

Hármas hatása révén oldja a stresszt, csökkenti a fájdalmakat és salaktalanítja  a szervezetet. (forró vulkáni kövekkel történik)  

A kövek magnetikus hatása által frissíti a szervezetet és energetizálja testünket, harmonizálja lelkünket.