Menedzser és Lélekmasszázs,  alternatív  nyirokdrenázs  és KoroKan  kezelés 
Az alternatív technikák és természetes módszerek alkalmazását - a műszeres mérések alkalmazásával együtt - a már kialakult tünetek oki megoldásának lehetőségét nyújtja.

Nők, férfiak és gyermekek részére is ajánlom a speciális fájdalomcsillapító kezelések és keleti technikák, (lumbágó, isiász, fejfájás, váll- és nyak, kar- lábzsibbadás, talpfájdalmak stb. problémák) valamint szegment (kar, láb)-nyirok kezelések alkalmazását a mielőbbi felépülésükhöz.

Ezenkívül stresszoldásra, szorongásra, életútunkon való elakadásra, traumáink feldolgozására Holistic Pulsing és EFT kopogtató technika, továbbá biófrekvenciás F-Scan + Zapperes tisztítás illetve MSP mérés a meglévő problémájuk feltérképezésére és megoldására.

Svédmasszázs alternatívan, kimozgatásokkal


30 perc  -  3.500.-Ft

Gyerekeknek és diákoknak

Amennyiben  az iskolai feladatoktól, stressztől, sporttól túlterheltekké válnak és fizikai panaszaik alakulnak ki.


Menedzser stresszoldó kezelés

50 perc - 5.500 Ft

Regeneráló hatása miatt ajánlom mindenkinek ebben a rohanó, idegőrlő világban, elsősorban stresszoldó és fájdalomcsillapító hatása miatt.

A férfiak sajnos veszélyeztetettebbek a stressz hatásaival szemben és általában az első infarktusig nem is nagyon foglalkoznak magukkal. Kiegészítésként a Bach virágeszenciák és az EFT technika számukra is nagy segítséget nyújthat idegrendszerük nyugtatására és immunrendszerük erősítésére.

A kezelés csak a felső testen történik, akupresszúrás pontok stimulálásával, mely a lazító hatás mellett csökkenti a fájdalmakat de elsősorban oldja a stresszt.

A kezelés összetettsége abban nyílvánul meg, hogy a háton lévő triggerpontok ellazítása után a Kliens a hátára fekszik és a karok után a mellkason és arcon lévő stresszpontok kezelése követi. 

A Bach cseppek, a két kezelés közti időszakban nyújtanak segítséget a napi stressz kezelésében. Az EFT-vel pedig önmegerősítő mondatunk alkalmazásával oldjuk a bennünk lévő feszültséget. E hármas hatással pedig könnyedén megbírkózunk a napi kihívásokkal.


Holistic Pulsing (Lélekmasszázs) lelki blokkok oldására

90 perc - 8.000 Ft

Ez egy manuál blokkoldó pulzterápia. Szorongás, kimerültség, stressz, túlterheltség, félelmek és traumák, zaklatott érzelmi állapot - beszélgetés nélküli elengedése.

Segítség a magunkba eltemetett negatív érzelmek kidolgozására anélkül, hogy fennhangon kimondanánk akár önmagunknak akár a kezelőnek.

A kezelt személy egy kezelőágyon fekszik, a kezelő pedig a teste különböző részein folyamatos ringató, rezegtető mozgásokat végez. Ez a technika az egyik legmélyebben és leggyorsabban ellazító módszer, az idegrendszerre gyakorolt megnyugtató hatása miatt, mely által oldja a tudatalattiba elnyomott félelmeinket. A kezelés ruhában történik!


Alternatív  Nyirokdrenázs

70 perc - 7.500 Ft

Csak Hölgyeknek!

Urak részére a fentebb megtalálható " természetes módszerek és alternatív technikák" szegment alkalmazását ajánlom hasonló problémára.

Egészségmegőrzés- és javítás céljára ajánlott, melyhez a szövetek fellazításához gumiköpölyt is alkalmazok. Cellulit kezelése, mellműtét utáni ödémásodás, térd, kar, láb dagadása valamint a szervezet salaktalanítására szolgál. A kezelés problémától függően talp, tenyér és arcmasszázst is tartalmaz.


KoroKan a shaolin kezelés

80 perc - 9.500 Ft


Olaj nélkül, ruhán keresztül zajlik a kezelés.


Nem hasonlítható a nyugati masszázsokhoz, itt kifejezetten akupresszúrás pontokon és meridiánokon dolgozunk. Így ahol blokk van a szervezetben, a stimulálás hatására fájó területeket tapasztalhatunk, míg kioldódik a feszültség.

Érintjük a talp és arc és fej  pontjait is, hisz rengeteg akupresszúrás pontot stimulálhatunk ott is és  így kaphatunk igazán egy holisztikus kezelést.