Menedzser Masszázs


A mai rohanó világban nélkülözhetetlen a stresszoldás, mely  fizikailag és pszichésen egyaránt  nagy segítséget nyújt a mindennapok nehézségeinek kezelésében.

Túlterheltség esetén,  feszült munkatempóban élőknek, fejfájósoknak, irodai  vagy megerőltető fizikai munkát végzőknek  egyaránt kiváló megoldás. 

Ebben a masszázsban ötvözve vannak mind a nyugati, mind a keleti masszázstechnikák, melyeket  akupresszúrás pontok stimulálásával alkalmazok.

A hát, karok, váll és nyakizmok átgyúrása után következik egy kis koponyamasszázs, hisz a fejünkön található meridiánok és akupresszúrás pontok stimulálásával sokat tehetünk a felfrissülésért és az idegrendszer harmonizálásáért.

Majd a Kezelt  megfordul és a karok kirázogatása  és lágy csontkovácsolással az izületek kimozgatása után, a mellkas feszültségének fellazítása és  arcon lévő pontok által az idegrendszer stresszmentesítése következik.


A férfiak
sajnos veszélyeztetettebbek a stressz hatásaival szemben és általában az első infarktusig nem is nagyon foglalkoznak magukkal. 

Kiegészítésként számukra is segítséget nyújthatnak a stresszoldó kezelések, mint  a Bach virágeszenciák és az EFT kopogtatós technika  idegrendszerük stabilizálására.