Műszeres Állapotfelmérések és kezelések

Érvényes: 2019. január 01.-től                                  "Minden betegségre van egy gyógyító növény."

                                                                                                               Maria TrebenEgy komplex,  állapotfelmérés és szűrés, keleti és  nyugati szemléletmóddal, 3 módszerrel vizsgálva  -  az első kezeléssel együtt -

(az első alkalommal  ez ajánlott, a probléma okainak feltárásához és a terápia felállításához)2,0 óra                  19.500 Ft                        


A mérések a  (MeriDim (fogtérkép+testakupresszúra) + Magnetspace + F-Scan Compakt  készülékek  együttes eredménye alapján segít feltérképezni és kiértékelni a Kliens problémáját.  Majd pedig máris következik célzottan az első  terápiás Ravó Zapper frekvencia  kezelés.


Olyan  esetekben érdemes ezt kérni, amikor a problémánk okát keressük, nem pedig csak tüneti kezelést szeretnénk,  ha hosszú ideje szenvedünk egy problémától de az eddig igénybe vett kezelésektől nem, vagy csak időlegesen  javult az állapotunk. Akkor is ezzel kezdünk, amikor a laboreredmények alapján "egészségesnek vagyunk nyílvánitva, de nem érezzük jól magunkat",KONTROLL:


Amennyiben egy terápia befejeztével kíváncsi a tényszerű változásokra, a leginkább célirányos méréssel  3 hónap elteltével    5.000 Ft-ért vehető igénybe.

                           (A bejelentkezésnél ezt kérem jelezni!)


MÉRÉS ELŐTTI INSTRUKCIÓK:


-1 órával a tesztelés előtt már ne  fogyasszon ételt, italt, kávét, mivel befolyásolhatja az eredményeket.
- a tesztelésig el kell fogyasztani legalább fél liter tiszta vizet.
- tesztelés előtt 20 perccel már ne dohányozzon.A terápiákhoz  kifejezetten energiagyógyászati és  természetes módszereket, alternatív technikákat  és növényi alapú készítményeket alkalmazok.


MeriDim-féle biorezonanciás   Meridián-diagnosztika

(pacemakerrel élőknek és kismamáknak IS alkalmazható)


 1,0 óra                       9.500 Ft


A MeriDim készülékkel a kínai gyógyászat szerinti megközelítést alkalmazzuk, meridiánok, ÖT-elem és akupresszúrás pontok alapján. A meridiánok alul- és túlműködése megmutatja, hogy melyik szervünknél alakult működési zavar, mely betegségekhez vezethet. Ez a készülék beméri a  kezelési lehetőségeket, például  FÜLakupresszúrát (magvakkal és mágnesgolyókkal),   Bach virágterápiát,  Schüssler sókat és akupresszúrás testi pontokat rendel a problémás területek megoldására. Így azonnali segítségként máris elkezdhető velük a probléma megoldása. Az otthoni "öngyógyításhoz" pedig még ellátom minden nap elvégzendő "házi feladattal" is, aminek hatásairól a következő találkozásnál beszámolhat.

Tájékozódási jelleggel ezt a mérést akkor érdemes  csak önmagában kérni, ha még nincsenek konkrét tünetek, inkább csak jelek, egészségi állapotának megváltozásában. Ezért prevenció jelleggel megállíthatók a már kimozdult energetikai változások. Évente egyszer ajánlott!


Magnetspace kvantumrezonanciás  testelemző

(pacemakerrel élőknek és kismamáknál NEM alkalmazható)


1,0 óra                          9.500 Ft


Rohanó világunkban luxus, hogy több órát vagy napot várjunk egy-egy kivizsgálásra. A futószalag szintű vizsgálatok esetén a ránk szánt 10 perc Önnek elég?

  • itt egy alkalommal megtudható  minden lényeges, - tűszúrás és várakozás nélkül -  és nem kell húsz helyre szaladgálva, idegeskedve várni az eredményekre...
  • eredményeket kaphat azokról a legapróbb részletekről is, melyeket egy általános kivizsgálás egyáltalán nem érint
  • eredményektől függő terápiás tanácsokkal és készítményekkel tud hazamenni és még otthonra öngyógyító technikákkal is ellátom

Ez a mérés  integrálja az orvostudományt, a bioinformatikát, az elektronikát, és egyéb tudományokat. A készülék segítségével 26 területen kaphat információt szervezete működéséről. A készülék felméri és összegyűjti a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit és ennek alapján jelennek meg az egyéni eredmények a vizsgálat során. Így a testanalízis során azonnal látjuk a
(CA+, Fe, Se, Pb, Zn, B1, B2, B6, B12, A, D vitamin stb.) nyomelemek, vitaminok, aminósavak esetleges hiányát, a nehézfém túlterhelést, amelyek miatt szervezetünk képtelen optimálisan működni. A hiányok pótlásához pedig segítséget nyújtok étkezési tanácsokkal valamint javaslatot teszek étrendkiegészítők fogyasztására, melyet azonnal el is kezdhet.

Akár prevenciós jelleggel önmagában is, vagy már kialakult gyakori tünetek megjelenésekor is  ajánlom azoknak ezt a mérést önmagában , akik jelenleg  még egészségesnek érzik magukat, vagy már a kezdeti tünetekkor szeretnének tenni egészségük megőrzéséért., Egy kezdődő nyomelem vagy vitaminhiány, illetve egy  szervi alulműködés miatti  méreganyag felhalmozódás azonnal látható.
 Zapper frekvencia kezelés  Magnetspace készülékkel kibővítve


F-SCAN-nal a kórokozók bemérése + Magnetspace testelemzés ide vonatkozó kiértékelésével  + Zapper kezelés + egy F-SCAN visszaméréssel


 1,5 óra                      15.000 Ft         


Az F-SCAN Kompakt Magyarországon még szinte ismeretlen, egyáltalán nem elterjedt frekvenciás  kezelési módszer, a  szervezetünkben megbújó kórokozók feltérképezésére és megtisztítására.


Ez a parazitaírtó terápia történhet a több mint 250 féle beprogramozott frekvencia valamelyikén,  melyet a méréssel kapunk meg, illetve történhet a kiiktatásuk az egyén által mért frekvenciák alkalmazásával.

Minden korosztály számára alkalmazható, így gyerekeknél is!

Minden élő organizmus kisugároz egy sajátos frekvenciát, amit ráirányítunk és rövid időn belül elpusztul.

Ez a módszer jóval meghaladja a korát, sokkal innovatívabb mint az eddig ismert biorezonanciás készülékek. Igaz, nem orvostechnológiai eszköz, de laborvizsgálatokkal alátámasztható az eredményessége.

Akut és krónikus betegségek hatékony és mellékhatásoktól mentes kezelésére egyaránt alkalmas.

A beépített Magnetspace elemzés által az élősködők, bemérésén túl, a méreganyagok és nehézfémek jelenléte és a vitaminok, aminósavak alacsony szintje is kimutatható, mely a betegségek melegágya lehet.Zapper kezelés + F-Scan bemérés

(kismamáknál NEM alkalmazható)


Minden fennálló  tünet és  meglévő  betegség esetén ajánlott, mely manuális kikérdezéssel együtt zajlik.

                                     


 Kezelések:                                        70 percen belüli                 7.500 Ft       

                                                               azon felüli                         9.500 Ft


A Zappert Dr. Hulda Regehr Clark biológusnő fejlesztette ki a 80-as években. Felfedezése hatalmas érték az emberiség számára, miszerint gyorsan, fájdalommentesen ki lehet írtani a szervezetben lapuló vírusokat, baktériumokat, élősködőket, és gombákat, melyek mind betegségek okozói.

A terápia lényege, hogy a kórokozókat azokkal a frekvenciákkal pusztítjuk el, ami az ő saját rezgési frekvenciájuk. Ha jól választjuk meg a kezelési frekvenciát és ez az áram el is éri a kórokozót, akkor 3 percen belül el is pusztul. Mindig ismételt kezelésekre is szükség van legalább háromszor, mert az egyes kórokozók kezelése során az őt fertőző mikrobák felszabadulnak, ezért őket is el kell pusztítani.

Szerencsére a beavatkozás teljesen veszélytelen, mert a kezelés során a feszültség és az áramerősség kicsi, valamint az emberi szervezet sejtjeinek saját frekvenciája nagyságrendekkel eltér a mikroorganizmusok saját frekvenciáitól.


Torokfájdalom, e-coli, menopauza, bélbetegségek, hasmenés, cukor, vérnyomás, herpesz, fejfájás, depresszió,  akne stb.

Még szinte ismeretlen, egyáltalán nem elterjedt új mérési és kezelési módszer a legtöbb betegség alapjának tekinthető kórokozók ellen, szervezetünk megtisztítására.


A mérő egy  gyors frekvencia skennelést tud csinálni, miközben monitorozza a rezonáns visszhangot. Hasonlóképpen működik, mint a radar. Így méri be a szervezetünkbe betolakodók  frekvenciáit, amik betegségünk forrásai lehetnek. (a vírusok, gombák, baktériumok és paraziták, férgek, valamint környezeti szennyeződés, )Műszerek nélküli - kikérdezéses -  állapotfelmérés Schüssler sók és gyógynövénykészítmények kiválasztására


45 perc      5.000 Ft


Az állapotfelmérés Schüssler arcdiagnosztika  és a "kínai-tan" alapján történik, majd a szer kiválasztásához kineziológiai tesztelést illetve Körbler indikátort alkalmazok.


Ezt akkor érdemes választania, hogy ha  konkrétan  csak egy problémája van  - akár akut akár krónikus - és szeretné alternatív terápiával megoldani, vagy épp kiegészíteni az orvosi kezelést, tünetei okának megszüntetésére.


A KEZELÉSEKRŐL:


Az  F-Scan és a  Zapper   kezelésekre általában   egy  6  alkalmas kúra keretében kerül sor,   mely  3   hétig tart,   heti  2  alkalommal. Egyes esetekben pedig 3 alkalom is elegendő, heti 1 alkalommal.

A problémától függően azonban van tünet, amit elég 3 hetente kezelni.

Erre azért van szükség, hogy a kórokozókat a különböző fejlődési szakaszaikban ki tudjuk iktatni.


Viszont akut esetben, egy hirtelen jött herpesz,  nátha, influenza, övsömör, torokfájás, mandulagyulladás  esetén általában 1-3 alkalom elegendő.


(Az akut problémákra ez a  megoldás jól jöhet azoknak, akik 1-2 hetes betegség helyett csupán 1-3 kezeléssel "megússzák" anélkül, hogy kiessenek a munkából, vagy az ágyhozkötöttség  miatt fontos határidős tennivalóiktól, utazásról illetve programokról maradjanak le.)