Egészségünk felmérése,   helyreállítása és   karbantartása kemikáliák és mellékhatások nélkül


Kifejezetten természetes módszereket, alternatív technikákat és növényi alapú készítményeket alkalmazok regenerációs folyamatban  -  a  már fennálló panaszokra  -   melyek a szervezet saját tempójában,  egyéni módon hatnak a helyreállítás illetve a prevenció érdekében.


Mielőtt bármit elkezdünk,  legyen az testi vagy lelki, akut vagy krónikus vonatkozású  panasz, legtöbb esetben  szükséges egy belső tényfeltárással kezdeni, mivel a keleti filozófia szerint az egész Ember     (Test-Lélek-Szellem)   hármas egységét kezelve lehet elérni az  egészség állapotát."Minden betegségre van egy gyógyító növény."

                                                                                                        Maria TrebenA találkozás során beszélgetünk problémájának több oldalról való megközelítéséről és  gyógyszermentes  helyreállításáról:


 • életmódbeli és életviteli változtatásokról
 • stressz oldásának lehetőségeiről
 • és egészségtudatos táplálkozásunkról      
 • a rendszeres mozgás fontosságáról

      

GYORSELEMZÉS MSP-vel


Ezt a szűrést célzottan a (hiány)állapotok  feltérképezésére ajánlom, hogy az azonnali pótlással elkerülhető legyen a betegség kialakulása. 

( Pacemakerrel élőknek és kismamáknak  NEM ajánlott.,)   


 • vitaminok,

 • aminósavak,
 • nyomelemek,

 • ásványanyagok,
 • nehézfémek jelenléte


6.000 Ft


 • kicsiknek, nagyoknak
 • a nyugdíjas korosztálynak
 • stresszes életvitelt élőknek
 • veszélyes munkát  végzőknek
 • immunrendszerünk  érdekében
 • krónikus  betegségekben élőknek
 • valóban beépült-e az, amit  beszedtem
 • egyoldalú illetve hiányos táplálkozást folytatóknak
 • minden korosztálynak   a   hiányállapotok elkerülésére
 • folyamatos, szervezetünk erős igénybevétele (sport) esetén


Az alkalmazott módszerrel láthatjuk a nyomelemek, ásványanyagok, vitaminok, aminósavak esetleges hiányát, valamint az esetleges   nehézfém túlterhelést, amelyek miatt szervezetünk képtelen optimálisan működni. A hiánypótlásához pedig segítséget nyújtok étkezési tanácsokkal valamint javaslatot teszek természetes készítmények fogyasztására, 

        

                                          

                           

Összetett szűrés 4 módszer  (MeriDim + MSP + F-scan+ manuális kikérdezés egy Zapper tisztítás alkalmazásával - keleti és nyugati szemléletmóddal és  (kínai filozófia ÖT-elemes) táplálkozási  ajánlataival

( Pacemakerrel élőknek és kismamáknak csak a MeriDim ajánlott., illetve a kikérdezéses konzultációt javasolnám.)  


              20.000 Ft                         


A mérések a   MeriDim készülék  (gerinc+fogtérkép és meridiánok)  + MSP  +  F-Scan  elemző együttes eredménye alapján segít feltérképezni  a problémát.  Majd pedig máris következhet célzottan az első   Zapper  sejttisztítás  alkalmazása és közben az eredmények  kiértékelés.


Olyan  esetekben érdemes ezt kérni, amikor a problémánk okát keressükvagy  ha hosszú ideje szenvedünk egy problémától de az eddig igénybe vett kezelésektől nem, vagy csak időlegesen  javult az állapotunk.

Akkor is ezzel érdemes kezdeni, amikor a laboreredmények alapján  egészségesnek vagyunk nyilvánítva, de nem érezzük jól maMSP teljes  elemzés  vagy   MeriDim szűrés

( Pacemakerrel élőknek és kismamáknak csak a MeriDim ajánlott illetve a  kikérdezéses konzultációt javasolnám.)  


10.000 Ft


Minden kiugró érték részletes átbeszélése és a helyreállítás elkezdése.


Ajánlom azoknak  ezt a lehetőséget  , akik jelenleg egészségesnek érzik magukat, vagy már egy ideje vannak bizonyos tüneteik és fontos számukra a megelőzés  és ezért  szeretnék tudni, hogy milyen szervezetük állapota. 

 Illetve  akkor is érdemes kérni, ha  laboreredményeik szinte tökéletesek,   ám diszkomfortérzésük  gyakran jelentkezik, aminek okára ,még nem jöttek rá. 

Nem is hinné az ember, hogy egy már kezdődő nyomelem, enzim,  ásványanyag  vagy vitaminhiány  milyen elváltozásokat képes elindítani szervezetünkben, továbbá a felhalmozódott nehézfémek milyen negatív hatást fejthetnek  ki egészségünkre akár testi akár pszichoszomatikus vonatkozásban.

Nem is beszélve a magas koleszterinről, magas trigliceridszintről, melyek észrevétlenül roncsolják több szervünket is.


A MeriDim esetében pedig a kínai filozófia szerint közelíthetjük meg a problémát, a meridiánok működése alapján.


                                                F-SCAN a kórokozók  frekvenciás szűrése  +  Zapper alkalmazása +  MSP vagy MeriDiM   elemzés

( Pacemakerrel élőknek és kismamáknak csak a MeriDim ajánlott illetve a  kikérdezéses konzultációt javasolnám.)


      15.000 Ft         


Az F-SCAN  és a  Zapper  biófrekvenciás  szűrési-kezelési módszer, a  szervezetünkben megbújó kórokozók feltérképezésére és sejtjeink megtisztítására ad lehetőséget.


Minden  megbetegítő organizmus  kisugároz egy sajátos frekvenciát, amit ha  ráirányítunk,  rövid időn belül elpusztul.

 A Zapper nem orvostechnológiai eszköz, de laborvizsgálatokkal alátámasztható az eredményessége.

Akut és krónikus fájdalmakra  egyaránt hatékony,  és mellékhatásoktól mentes tisztító kezelése a szervezetnek.


A beépített MSP   elemzés fontossága abban rejlik, hogy a méreganyagok és nehézfémek jelenléte valamint  a vitaminok, aminósavak és nyomelemek alacsony szintje is azonnal kimutatható.

A MeriDim  szűréssel pedig  láthatjuk a kínai filozófia - ÖT elem -  szerinti meridiánok alul- vagy túlműködését,  mely a betegségek melegágya lehet.

Továbbá az eredménynél a rendszer   Bach virágeszenciákat, Schüssler sókat és akupresszúrás  serkentő pontokat rendel a problémához.

Az otthoni "öngyógyításhoz" pedig még ellátom minden nap elvégzendő "házi feladattal" is, egyes vitalizáló pontok masszírozásával, étkezési ötlettel esetleg tornagyakorlatokkal, hogy minden nap tehessen egészségének helyreállításáért.

 

 


                                        _________________________Zapper  tisztítás   F-Scan szűréssel

(Pacemakerrel élőknek és kismamáknak csak a MeriDim ajánlott illetve a  kikérdezéses konzultációt javasolnám.)


Minden  problémánk ismert és nem ismert  okának  esetén ajánlott.


Úgy kell felfogni, mint egy célirányos sejtszintű méregtelenítést, amivel  megszabadulhatunk a bennünk lévő kórokozóktól!  

                                     

 Kezelések:     


    egy órán  belüli                     7.000 Ft       

          azon felüli                            9.000 Ft


A Zappert Dr. Hulda Regehr Clark biológusnő fejlesztette ki a 80-as években. Felfedezése hatalmas érték az emberiség számára, miszerint gyorsan, fájdalommentesen ki lehet tisztítani a szervezetben lapuló vírusokat, baktériumokat, élősködőket, és gombákat, melyek mind betegségek okozói.

Az alkalmazás  lényege, hogy a kórokozókat azokkal a frekvenciákkal iktatjuk ki, ami az ő saját rezgési frekvenciájuk. 

Mivel a bőrön keresztül történik,  teljesen veszélytelen, mert az emberi szervezet sejtjeinek saját frekvenciája nagyságrendekkel eltér a mikroorganizmusok saját frekvenciáitól, így abszolút nem károsítja szervezetünket.

Ezáltal a jótékony vitaminok, ásványi anyagok be tudnak épülni a már kitisztított sejtekbe, így szervezetünk már könnyedén képes hasznosítani azokat a betegségekkel szemben.


                                         _____________________________


Az  F-Scan szűrés  és a  Zapperezés  leginkább célirányosan együtt zajlanak  - bár lehet külön is kérni -  a probléma összetettségétől  és nagyságától függően, így  több alkalomra is szükség van, amit  bizonyos időközönként alkalmazunk,  hogy legyen ideje a szervezetnek a tisztulásra.Akut esetben, egy hirtelen jött herpesz,  nátha, influenza, övsömör, torokfájás, mandulagyulladás  esetén általában 1-3 alkalom elegendő. 


Krónikus panaszoknál pedig természetesen időt kell adni a szervezetnek a tisztításra, így általában hetente-kéthetente  követjük nyomon a változásokat és alkalmazzuk a tisztításokat.


Fontos tudni, hogy az a szabály, hogy nincs szabály!

Ugyanis minden ember máshogy reagál, így a regenerációs folyamat hossza is teljesen egyénileg alakul. Mindez függ a probléma meglétének idejétől és annak súlyosságától

.

A szűrések invazív módon (vagyis csupán a bőrt érintve) történnek, kisgyermekeknél is könnyedén alkalmazható.

                                                    

                                         ----------------------------------                               KONZULTÁCIÓ vagy KONTROLL


Amennyiben egy konkrét problémájával fordul hozzám, hogy egy  módszert elindítsunk, illetve  ha az alkalmazott módszer  befejeztével szeretné látni a tényszerű változásokat  -  vagy az esetleges további lépéseket  -  úgy  lehetősége van egy konzultációra  illetve  egy  kontrollra.


Konzultáció:              3.000 Ft

Kontroll:                  6.000 Ft