Műszeres Állapotfelmérések és kezelések

Érvényes: 2019. január 01.-től                                  "Minden betegségre van egy gyógyító növény."

                                                                                                               Maria TrebenKOMPLEX  állapotfelmérés és szűrés, keleti és  nyugati szemléletmóddal, 3 módszerrel vizsgálva  -  az első kezeléssel együtt -

(az első alkalommal  ez ajánlott, a probléma okainak feltárásához és a terápia felállításához)2,0 óra                  19.500 Ft                        


A mérések a  (MeriDim (fogtérkép+testakupresszúra) + Magnetspace + F-Scan Compakt  készülékek  együttes eredménye alapján segít feltérképezni és kiértékelni a Kliens problémáját.  Majd pedig máris következik célzottan az első  terápiás Ravó Zapper frekvencia  kezelés.


Olyan  esetekben érdemes ezt kérni, amikor a problémánk okát keressük, nem pedig csak tüneti kezelést szeretnénk,  ha hosszú ideje szenvedünk egy problémától de az eddig igénybe vett kezelésektől nem, vagy csak időlegesen  javult az állapotunk. Akkor is ezzel kezdünk, amikor a laboreredmények alapján  egészségesnek vagyunk nyílvánítva, de nem érezzük jól magunkat",


__________________________________________________________________________
KONTROLL:


Amennyiben a terápia befejeztével szeretné látni   a tényszerű változásokat illetve az esetleges további lépéseket, várom Önt egy  célirányos visszamérésre


  hónap elteltével    5.000 Ft-ért veheti igénybe.

                         


MÉRÉS ELŐTTI INSTRUKCIÓK:


-1 órával a tesztelés előtt már ne  fogyasszon ételt, italt, kávét, mivel befolyásolhatja az eredményeket.
- a tesztelésig el kell fogyasztani legalább fél liter tiszta vizet.
- tesztelés előtt 20 perccel már ne dohányozzon.


_______________________________________________________________________________
.Minden mérés végén ellátom:


  •   életmódbeli és életviteli javaslatokkal
  •   hormonális egyensúlyunk
  •  stresszkezelésünk
  •  és egészségtudatos gyógyító  táplálkozásunk       

helyreállítására vonatkozó ajánlattal.


A terápiákhoz kifejezetten energiagyógyászati és természetes módszereket, alternatív technikákat és növényi alapú készítményeket alkalmazok.

MeriDim biorezonanciás   Meridián- kínai diagnosztika

(pacemakerrel élőknek és kismamáknak IS alkalmazható)


 1,0 óra                       9.500 Ft


A MeriDim készülékkel a kínai gyógyászat szerinti megközelítést alkalmazzuk, meridiánok, ÖT-elem és akupresszúrás pontok alapján. A meridiánok alul- és túlműködése megmutatja, hogy melyik szervünknél alakult működési zavar, mely betegségekhez vezethet.

Ez a készülék beméri a  kezelési lehetőségeket, például  FÜLakupresszúrát (magvakkal és mágnesgolyókkal),   Bach virágterápiát,  Schüssler sókat és akupresszúrás testi pontokat rendel a probléma megoldására. Így  máris elkezdhető alkalmazásukkal a problémájának megoldása. Az otthoni "öngyógyításhoz" pedig még ellátom minden nap elvégzendő "házi feladattal" is, ami akár tornagyakorlatból, akár akupresszúrás pontok stimulálásából állhat.

Elsődlegesen akkor érdemes   önmagában kérni ezt a mérést, ha orvosa és leletei szerint "minden rendben", de mégsem érzi jól magát, illetve  ha egészségesnek érzi magát és prevenciós jelleggel szeretné látni előre a szervezetében elkezdődő kóros folyamatokat, hogy időben visszafordítható illetve megállítható legyen.  Ennek érdekében évente egyszer ajánlott!
Magnetspace kvantumrezonanciás  testelemző

(pacemakerrel élőknek és kismamáknál NEM alkalmazható)


A készülék segítségével 26 területen kaphat információt szervezete működéséről.


Akár prevenciós jelleggel önmagában is, vagy már kialakult gyakori tünetek megjelenésekor is ajánlom azoknak ezt a mérést  , akik jelenleg még egészségesnek érzik magukat, vagy már a kezdeti tünetekkor szeretnének tenni egészségük megőrzéséért.,

Egy kezdődő nyomelem vagy vitaminhiány, illetve egy szervi működési zavar miatti méreganyag felhalmozódás azonnal látható.


1,0 óra                          9.500 FtEGY DIREKT IRÁNYÚ ELEMZÉS  + F-SCAN  PATOGÉN MÉRÉS


amennyiben kifejezetten  csak a vitaminok, nyomelemek, aminósavak jelenlegi szintjére valamint a nehézfém túlterhelésre és patogének bemérésére  és azok rendezésére keresi a megoldást


Kisgyermekeknek, tiniknek és stresszes, veszélyes  munkát végzőknek  kifejezetten hasznos és  ajánlott, amennyiben  nagy a nyomás rajtuk, hiányosan táplálkoznak, illetve mert állandó visszatérő betegségtől szenvednek!


   30 perc      5.000 Ft


Minden korosztály számára  ajánlott!


Rohanó világunkban luxus, hogy több órát vagy napot várjunk egy-egy kivizsgálásra. A futószalag szintű vizsgálatok esetén a ránk szánt 10 perc Önnek elég?


  • itt egy alkalommal megtudható  minden lényeges, - tűszúrás és várakozás nélkül -  és nem kell húsz helyre szaladgálva, idegeskedve várni az eredményekre...
  • eredményeket kaphat azokról a legapróbb részletekről is, melyeket egy általános kivizsgálás egyáltalán nem érint
  •  terápiás tanácsokkal, készítményekkel és étrendi javaslattal  tud hazamenni 

Ez a mérés  integrálja az orvostudományt, a bioinformatikát, az elektronikát, és egyéb tudományokat. A készülék felméri és összegyűjti a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit és ennek alapján jelennek meg az egyéni eredmények a vizsgálat során. Így a testanalízis során azonnal látjuk a
(CA+, Fe, Se, Pb, Zn, B1, B2, B6, B12, A, D vitamin stb.) nyomelemek, vitaminok, aminósavak esetleges hiányát, a nehézfém túlterhelést, amelyek miatt szervezetünk képtelen optimálisan működni. A hiányok pótlásához pedig segítséget nyújtok étkezési tanácsokkal valamint javaslatot teszek étrendkiegészítők fogyasztására, melyet azonnal el is kezdhet.
F-SCAN a kórokozók  frekvenciás bemérésére  +  Zapper kezelés +  Magnetspace  Quantumos testelemzés


 1,5 óra                      15.000 Ft         


Az F-SCAN Compakt és Zapper  Magyarországon még szinte ismeretlen, egyáltalán nem elterjedt bió-frekvenciás  kezelési módszer, a  szervezetünkben megbújó kórokozók feltérképezésére és megtisztítására.


Ez egy  patogének írtására alkalmazható  terápia,  mely  a beprogramozott frekvenciák  egyikén,  illetve a speciális  -   egyén által mért frekvenciák -   alkalmazásával történhet.


Minden élő organizmus kisugároz egy sajátos frekvenciát, amit ráirányítunk és rövid időn belül elpusztul.

Ez a módszer jóval meghaladja a korát, sokkal innovatívabb mint az eddig ismert biorezonanciás készülékek. Igaz, nem orvostechnológiai eszköz, de laborvizsgálatokkal alátámasztható az eredményessége.

Akut és krónikus betegségek hatékony, fájdalom és mellékhatásoktól mentes  azonnali  kezelésére egyaránt alkalmas.


A beépített Magnetspace elemzés fontossága abban rejlik, hogy a méreganyagok és nehézfémek jelenléte valamint  a vitaminok, aminósavak és nyomelemek alacsony szintje is azonnal kimutatható,   mely a betegségek melegágya lehet.


_______________________________________________________________Zapper kezelés + F-Scan bemérés

(kismamáknál NEM alkalmazható)


Minden fennálló  tünet és  meglévő  betegség esetén ajánlott, mely manuális kikérdezéssel együtt zajlik.

                                     

 Kezelések:     


    70 percen belüli                  7.500 Ft       

          azon felüli                       9.500 Ft


A Zappert Dr. Hulda Regehr Clark biológusnő fejlesztette ki a 80-as években. Felfedezése hatalmas érték az emberiség számára, miszerint gyorsan, fájdalommentesen ki lehet iktatni a szervezetben lapuló vírusokat, baktériumokat, élősködőket, és gombákat, melyek mind betegségek okozói.

A terápia lényege, hogy a kórokozókat azokkal a frekvenciákkal pusztítjuk el, ami az ő saját rezgési frekvenciájuk. A célirányos frekvencia behatárolásával   3 percen belül el is pusztulnak. Bizonyos időközönként pedig  ismételt kezelésekre van szükség  (általában háromszor) , mert a célzott kórokozók kezelése során az őt fertőző mikrobák kiszabadulnak, ezért őket is mielőbb el kell pusztítani.

Szerencsére a beavatkozás teljesen veszélytelen, mert a kezelés során a feszültség és az áramerősség kicsi, valamint az emberi szervezet sejtjeinek saját frekvenciája nagyságrendekkel eltér a mikroorganizmusok saját frekvenciáitól, így abszolút nem károsítja szervezetünket.


Ezt a kezelést úgy kell felfogni, mint egy célirányos sejtszintű méregtelenítést, amivel gyorsan megszabadulhatunk a bennünk lévő kórokozóktól! Ezáltal a jótékony vitaminok, ásványi anyagok be tudnak épülni a már kitisztított sejtekbe, így szervezetünk már könnyedén képes hasznosítani azokat a betegségekkel szemben.

A lényeg, hogy csakis a konkrétan bemért kórokozók vannak megcélozva!

Pl.: Torokfájdalom, e-coli, menopauza, bélbetegségek, hasmenés, cukor, vérnyomás, herpesz, fejfájás, depresszió,  akne stb.

Még szinte ismeretlen, egyáltalán nem elterjedt új mérési és kezelési módszer betegségek alapjának tekinthető kórokozók ellen, szervezetünk megtisztítására, ezáltal egészségünk visszanyerésére.


A mérő egy  gyors frekvencia skennelést tud csinálni, miközben monitorozza a rezonáns értéket, amelyet egy diagramon láthatunk.. Hasonlóképpen működik, mint a radar. Így méri be a szervezetünkbe betolakodó, oda nem való kórokozók   frekvenciáit, amik betegségünk forrásai lehetnek. (a vírusok, gombák, baktériumok és paraziták, férgek, valamint környezeti szennyeződés, )


________________________________________________________________________________A KEZELÉSEKRŐL:


Az  F-Scan és a  Zapper   kezelésekre általában   egy  6-8  alkalmas kúra keretében kerül sor,   bizonyos időközönként, hogy legyen ideje a szervezetnek a tisztulásra.


Egyes esetekben pedig akár 3 kezelés  is elegendő lehet, heti 1 alkalommal.

A problémától függően azonban van tünet, amit elég 3 hetente kezelni.

Erre azért van szükség, hogy a kórokozókat a különböző fejlődési szakaszaikban ki tudjuk iktatni.


Viszont akut esetben, egy hirtelen jött herpesz,  nátha, influenza, övsömör, torokfájás, mandulagyulladás  esetén általában 1-3 alkalom elegendő. Minél előbb kezdjük, annál nagyobb gyorsabb a hatás.


(Az akut problémákra ez a  megoldás jól jöhet azoknak, akik 1-2 hetes betegség helyett csupán 1-3 kezeléssel "megússzák" anélkül, hogy kiessenek a munkából, vagy az ágyhozkötöttség  miatt fontos határidős tennivalóiktól, utazásról illetve programokról maradjanak le.)


Fontos tudni, hogy az a szabály, hogy nincs szabály! Ugyanis minden ember más, így a gyógyulási folyamat hossza is teljesen egyéni. Mindez függ a probléma meglétének hosszától és annak súlyosságától.