Egészségünk feltérképezése és helyreállítása, kemikáliák és mellékhatások nélkül

         


Kifejezetten természetes módszereket, alternatív technikákat és növényi alapú készítményeket alkalmazok, melyek a szervezet saját tempójában, időben és hatásában  egyéni formában hatnak a szervezetre. 


Mielőtt elkezdjük a  helyreállítást,  legyen az testi vagy lelki, akut vagy krónikus vonatkozású panasz, szükséges egy belső tényfeltárással kezdeni, mivel a keleti tanok filozófiája szerint az egész Ember   (Test-Lélek-Szellem) hármasát együtt kezelve lehet elérni az egészség állapotát."Minden betegségre van egy gyógyító növény."

                                                                                                        Maria Treben
      

GYORSELEMZÉSI LEHETŐSÉG


Amennyiben célzottan "csak" az alábbiakra kíváncsi, hogy mielőbb pótolhassa a prevenció jegyében:

 • vitaminok,

 • aminósavak,
 • nyomelemek,

 • ásványanyagok,
 • nehézfémek jelenléte

6.000 Ft

 • nyugdíjasoknak
 • kicsiknek, nagyoknak
 • stresszes életet élőknek
 • veszélyes munkát végzőknek
 • valóban beépül-e az, amit szedek
 • mindenkinek, hiányállapotok elkerülésére
 • mindenkinek túlzott felhalmozódás elkerülésére
 • egyoldalú illetve hiányos táplálkozást folytatóknak

Ezt a mérést kifejezetten a (hiány)állapot feltérképezésére ajánlom, hogy az azonnali pótlással elkerülhető legyen a betegség kialakulása.


Hasznos lehet problémájának helyrehozatalához akár kiegészítő információként is ez a szűrés.

Az alkalmazott módszerrel láthatjuk a nyomelemek, ásványanyagok, vitaminok, aminósavak esetleges hiányát, a nehézfém túlterhelést, amelyek miatt szervezetünk képtelen optimálisan működni. A hiányok pótlásához pedig segítséget nyújtok étkezési tanácsokkal valamint javaslatot teszek természetes készítmények fogyasztására, 

        

                           

Összetett szűrés 4 módszer  (MeriDim + MSP + F-scan+ manuális kikérdezés egy Zapper tisztítás alkalmazásával - keleti és nyugati szemléletmóddal, életmódbeli ajánlatokkal


              25.000 Ft                         


A mérések a  MeriDim (gerinc+fogtérkép és meridiánok) + MSP + F-Scan  készülékek  együttes eredménye alapján segít feltérképezni  a problémát.  Majd pedig máris következhet célzottan az első   Zapper  tisztító frekvencia  alkalmazása és közben az eredmények  kiértékelés.


Olyan  esetekben érdemes ezt kérni, amikor a problémánk okát keressük, nem pedig csak tünetet szeretnénk megszüntetni, vagy  ha hosszú ideje szenvedünk egy problémától de az eddig igénybe vett kezelésektől nem, vagy csak időlegesen  javult az állapotunk. Akkor is ezzel érdemes kezdeni, amikor a laboreredmények alapján  egészségesnek vagyunk nyilvánítva, de nem érezzük jól magunkat",


A találkozás során beszélgetünk:

 • életmódbeli és életviteli lehetőségekről
 • stressz oldásának lehetőségeiről
 • és egészségtudatos táplálkozásunkról      


__________________________________________________________________________
MeriDim -  Meridiánjaink feltérképezése

(pacemakerrel élőknek és kismamáknak IS alkalmazható)


               10.000 Ft


A MeriDim készülékkel a meridiánok energetikai rendszerét  nézzük meg  és az  ÖT-elem, vagyis a  kínai filozófia  alapján  közelítjük meg a problémát. A meridiánok  (energetikai pályák)  alul- és túlműködése megmutatja, hogy melyik szervünknél alakult ki diszharmónia, ami működési zavarhoz, ezáltal  betegségekhez vezethet.

Ez a készülék beméri az alkalmazható lehetőségeket: 

 Bach virágterápiát,  Schüssler sókat és akupresszúrás pontokat rendel a probléma megoldására.

 Az otthoni "öngyógyításhoz" pedig még ellátom minden nap elvégzendő "házi feladattal" is, a vitalizáló pontok masszírozásával, étkezési ötlettel esetleg tornagyakorlatokkal. 

 Így  máris elkezdhető alkalmazásukkal a panaszok helyreállítása. 

MSP- elemzés

(pacemakerrel élőknek és kismamáknál NEM alkalmazható) 


10.000 Ft


Mit szedjek és mit egyek?

Ajánlom azoknak  ezt a lehetőséget  , akik jelenleg egészségesnek érzik magukat, de szeretnék tudni, hogy milyen szervezetének ásványanyag háztartása.  Illetve ha  laboreredményeik szinte tökéletesek,   ám diszkomfortérzésük  gyakran jelentkezik, aminek okára nem jönnek rá. 


Nem is hinné az ember, hogy egy kezdődő nyomelem, enzim,  ásványanyag  vagy vitaminhiány, illetve a nehézfémek  milyen blokkokat képesek szervezetünkben létrehozni.MeriDim feltérképezés + MSP  elemzés + F-Scan szűrés


  20.000 Ft


Tényszerű "helyzetjelentés" jelenlegi állapotáról. 

Megtudhatjuk hol, mitől  billent ki energetikai egyensúlyunk, melyik szervünk optimális működése változott,  ami miatt különböző panaszok - vagy még panaszmentesek vagyunk de szeretnénk elkerülni a betegségeket léptek fel  és hogy ezeket milyen módon állíthatjuk helyre erőnlétünk,  immunrendszerünk helyreállítása érdekében.


Információt kaphatunk energetikai állapotunk kibillenésének okáról, a vitamin-ásványanyag "hiány és túladagolás" helyzetéről, valamint, hogy milyen  kórokozók (gomba, baktérium és parazita)  illetve nehézfém terheli szervezetünket az optimális működés helyett.
F-SCAN a kórokozók  frekvenciás szűrése  +  Zapper alkalmazása +  MSP    elemzés


      15.000 Ft         


Az F-SCAN  és a  Zapper  bió-frekvenciás  szűrési-kezelési módszer, a  szervezetünkben megbújó kórokozók feltérképezésére és megtisztítására világít rá.


Minden élő organizmus kisugároz egy sajátos frekvenciát, amit ráirányítunk és rövid időn belül elpusztul.

 Igaz, nem orvostechnológiai eszköz, de laborvizsgálatokkal alátámasztható az eredményessége.

Akut és krónikus fájdalmakra  egyaránt hatékony,  és mellékhatásoktól mentes.


A beépített MSP elemzés fontossága abban rejlik, hogy a méreganyagok és nehézfémek jelenléte valamint  a vitaminok, aminósavak és nyomelemek alacsony szintje is azonnal kimutatható,   mely a betegségek melegágya lehet, így mihamarabbi táplálék pótlást tudunk alkalmazni.


_______________________________________________________________


Zapper  + F-Scan mérés

(kismamáknál NEM alkalmazható)


Minden fennálló  tünet  esetén ajánlott.


Úgy kell felfogni, mint egy célirányos sejtszintű méregtelenítést, amivel gyorsan megszabadulhatunk a bennünk lévő kórokozóktól!  

                                     

 Kezelések:     


    egy órán  belüli                    7.000 Ft       

          azon felüli                            9.000 Ft


A Zappert Dr. Hulda Regehr Clark biológusnő fejlesztette ki a 80-as években. Felfedezése hatalmas érték az emberiség számára, miszerint gyorsan, fájdalommentesen ki lehet iktatni a szervezetben lapuló vírusokat, baktériumokat, élősködőket, és gombákat, melyek mind betegségek okozói.

Az alkalmazás  lényege, hogy a kórokozókat azokkal a frekvenciákkal pusztítjuk el, ami az ő saját rezgési frekvenciájuk. A célirányos frekvencia behatárolásával   3 percen belül el is pusztulnak. Bizonyos időközönként pedig  ismételt kezelésekre van szükség, mert a célzott kórokozók kezelése során az őt fertőző mikrobák kiszabadulnak, ezért őket is mielőbb el kell pusztítani.

Mivel a bőrön keresztül történik,  teljesen veszélytelen, mert az emberi szervezet sejtjeinek saját frekvenciája nagyságrendekkel eltér a mikroorganizmusok saját frekvenciáitól, így abszolút nem károsítja szervezetünket.

Ezáltal a jótékony vitaminok, ásványi anyagok be tudnak épülni a már kitisztított sejtekbe, így szervezetünk már könnyedén képes hasznosítani azokat a betegségekkel szemben.


________________________________________________________________________________


Az  F-Scan szűrés  és a  Zapperezés  együtt zajlanak, a probléma összetettségétől függően  2-3-4 vagy több alkalomra is szükség lehet bizonyos időközönként, hogy legyen ideje a szervezetnek a tisztulásra.

Akut esetben, egy hirtelen jött herpesz,  nátha, influenza, övsömör, torokfájás, mandulagyulladás  esetén általában 1-3 alkalom elegendő. Minél előbb kezdjük, annál nagyobb gyorsabb a hatás.

Krónikus panaszoknál pedig természetesen időt kell adni a szervezetnek a tisztításra, így hetente-kéthetente  követjük nyomon a változásokat.                                                                KONTROLL


Amennyiben az alkalmazott módszer befejeztével szeretné látni a tényszerű változásokat illetve az esetleges további lépéseket, lehetősége van egy kontrollra.


6.000 Ft


Fontos tudni, hogy az a szabály, hogy nincs szabály! 

Ugyanis minden ember más, így a gyógyulási folyamat hossza is teljesen egyéni. Mindez függ a probléma meglétének idejétől és annak súlyosságától.

 A szűrések invazív módon  (vagyis  csupán a bőrt érintve)  történnek!