Egészségünk feltérképezése és helyreállítása

         Érvényes: 2019. január 01.-től


                             Időpont kérése előtt kérem szíveskedjék tájékozódni a "Kapcsolat" menüben.

                                "Minden betegségre van egy gyógyító növény."

                                                                                                               Maria Treben


Kifejezetten természetes módszereket, alternatív technikákat és növényi alapú készítményeket alkalmazok, ajánlok. 
Összetett szűrés 4 módszer  (MeriDim + MSP + F-scan+ manuális kikérdezés egy Zapper tisztítás alkalmazásával - keleti és nyugati szemléletmóddal, életmódbeli ajánlatokkal


              25.000 Ft                         


A mérések a  (MeriDim (fogtérkép és meridiánok) + MSP + F-Scan  készülékek  együttes eredménye alapján segít feltérképezni  a problémát.  Majd pedig máris következhet célzottan az első   Zapper  tisztító frekvencia  alkalmazása és az eredmények  kiértékelés.


Olyan  esetekben érdemes ezt kérni, amikor a problémánk okát keressük, nem pedig csak tünetet szeretnénk megszüntetni, vagy  ha hosszú ideje szenvedünk egy problémától de az eddig igénybe vett kezelésektől nem, vagy csak időlegesen  javult az állapotunk. Akkor is ezzel érdemes kezdeni, amikor a laboreredmények alapján  egészségesnek vagyunk nyilvánítva, de nem érezzük jól magunkat",


A találkozás során beszélgetünk:

 • életmódbeli és életviteli lehetőségekről
 • stressz oldásának lehetőségeiről
 • és egészségtudatos táplálkozásunkról      


__________________________________________________________________________


Amennyiben az alkalmazott módszer befejeztével szeretné látni   a tényszerű változásokat illetve az esetleges további lépéseket, lehetősége van egy kontrollra.


                                          2-3  hónap múlva          6.000 Ft    

MeriDim -  Meridiánjaink feltérképezése

(pacemakerrel élőknek és kismamáknak IS alkalmazható)


               10.000 Ft


A MeriDim készülékkel a meridiánok energetikáját nézzük  és az  ÖT-elem alapján ajánlható a táplálkozásunk egészségesre való átállítása.  . A meridiánok alul- és túlműködése megmutatja, hogy melyik szervünknél alakult működési zavar, mely betegségekhez vezethet.

Ez a készülék beméri az alkalmazható lehetőségeket: 

 Bach virágterápiát,  Schüssler sókat és vitalizáló energetikai  pontokat rendel a probléma megoldására. Így  máris elkezdhető alkalmazásukkal a problémájának megoldása. Az otthoni "öngyógyításhoz" pedig még ellátom minden nap elvégzendő "házi feladattal" is, ami akár tornagyakorlatokból,  állhat.

Elsődlegesen akkor érdemes   önmagában kérni, ha egészségesnek érzi magát és prevenciós jelleggel szeretné látni előre a szervezetében elkezdődő kóros folyamatokat, hogy időben visszafordítható illetve megállítható legyen.MSP- elemzés

(pacemakerrel élőknek és kismamáknál NEM alkalmazható) 


10.000 Ft


Mit szedjek és mit egyek?

Ajánlom azoknak  ezt a lehetőséget  , akik jelenleg egészségesnek érzik magukat, de szeretnék tudni, hogy milyen szervezetének ásványanyag háztartása.  Illetve ha  laboreredményeik szinte tökéletesek,   ám diszkomfortérzésük  gyakran jelentkezik, aminek okára nem jönnek rá. 


Nem is hinné az ember, hogy egy kezdődő nyomelem, ásványanyag  vagy vitaminhiány, illetve nehézfémek  milyen blokkokat képesek szervezetünkben létrehozni.Meridiánjaink feltérképezése + MSP  elemzés + F-Scan szűrés


  20.000 Ft


Tényszerű "helyzetjelentés" jelenlegi állapotáról. 

Megtudhatjuk hol, mitől  billent ki energetikai egyensúlyunk és hogy milyen módon állíthatjuk helyre erőnlétünket, immunrendszerünket.
F-SCAN a kórokozók  frekvenciás szűrése  +  Zapper alkalmazása +  MSP    elemzés


      15.000 Ft         


Az F-SCAN  és a  Zapper  bió-frekvenciás  szűrési-kezelési módszer, a  szervezetünkben megbújó kórokozók feltérképezésére és megtisztítására világít rá.


Minden élő organizmus kisugároz egy sajátos frekvenciát, amit ráirányítunk és rövid időn belül elpusztul.

 Igaz, nem orvostechnológiai eszköz, de laborvizsgálatokkal alátámasztható az eredményessége.

Akut és krónikus fájdalmakra  egyaránt hatékony,  és mellékhatásoktól mentes.


A beépített MSP elemzés fontossága abban rejlik, hogy a méreganyagok és nehézfémek jelenléte valamint  a vitaminok, aminósavak és nyomelemek alacsony szintje is azonnal kimutatható,   mely a betegségek melegágya lehet, így mihamarabbi táplálék pótlást tudunk alkalmazni.


_______________________________________________________________

GYORSELEMZÉSI LEHETŐSÉG  amennyiben célzottan a 


 • vitaminok,

 • nyomelemek,

 • ásványanyagok,
 • aminósavak,

 • nehézfémek   jelenlegi helyzetére kíváncsi


 • kisgyermekeknek,
 • fiataloknak,
 • stresszes életet élőknek
 • veszélyes munkát végzőknek
 • betegséggel küszködőknek
 • nyugdíjasoknak
 • hiányos (egyoldalú) táplálkozást folytatóknak

Ezt a mérést kifejezetten a  (hiány)állapot feltérképezésére ajánlom, hogy  az azonnali pótlással  elkerülhető legyen a betegség kialakulása.


6.000 Ft


Rohanó világunkban luxus, hogy több órát vagy napot várjunk egy-egy kivizsgálásra egy zsúfolt váróteremben.

Hasznos lehet problémájának helyrehozatalához akár kiegészítő információként is ez a szűrés.

Az alkalmazott módszerrel láthatjuk a nyomelemek, ásványanyagok, vitaminok, aminósavak esetleges hiányát, a nehézfém túlterhelést, amelyek miatt szervezetünk képtelen optimálisan működni. A hiányok pótlásához pedig segítséget nyújtok étkezési tanácsokkal valamint javaslatot teszek természetes készítmények fogyasztására,


Zapper  + F-Scan mérés

(kismamáknál NEM alkalmazható)


Minden fennálló  tünet  esetén ajánlott.


Úgy kell felfogni, mint egy célirányos sejtszintű méregtelenítést, amivel gyorsan megszabadulhatunk a bennünk lévő kórokozóktól!  

                                     

 Kezelések:     


    egy órán  belüli                    7.000 Ft       

          azon felüli                           9.000 Ft


A Zappert Dr. Hulda Regehr Clark biológusnő fejlesztette ki a 80-as években. Felfedezése hatalmas érték az emberiség számára, miszerint gyorsan, fájdalommentesen ki lehet iktatni a szervezetben lapuló vírusokat, baktériumokat, élősködőket, és gombákat, melyek mind betegségek okozói.

Az alkalmazás  lényege, hogy a kórokozókat azokkal a frekvenciákkal pusztítjuk el, ami az ő saját rezgési frekvenciájuk. A célirányos frekvencia behatárolásával   3 percen belül el is pusztulnak. Bizonyos időközönként pedig  ismételt kezelésekre van szükség  (általában háromszor) , mert a célzott kórokozók kezelése során az őt fertőző mikrobák kiszabadulnak, ezért őket is mielőbb el kell pusztítani.

Mivel a bőrön keresztül történik,  teljesen veszélytelen, mert az emberi szervezet sejtjeinek saját frekvenciája nagyságrendekkel eltér a mikroorganizmusok saját frekvenciáitól, így abszolút nem károsítja szervezetünket.

Ezáltal a jótékony vitaminok, ásványi anyagok be tudnak épülni a már kitisztított sejtekbe, így szervezetünk már könnyedén képes hasznosítani azokat a betegségekkel szemben.


Pl.: Torokfájdalom, e-coli,  bélbetegségek, hasmenés, cukor, vérnyomás, herpesz, fejfájás, depresszió,  akne, a saját frekvenciáján, hogy megőrizhessük egészségünket.

________________________________________________________________________________Az  F-Scan szűrés  és a  Zapperezés  együtt zajlanak, a probléma összetettségétől függően  2-3-4 alkalomra is szükség lehet bizonyos időközönként, hogy legyen ideje a szervezetnek a tisztulásra.


Egyes esetekben pedig akár már 2 kezelés  is elegendő lehet, pár nap eltéréssel alkalmazva.

A problémától függően azonban van tünet, amit elég 3 hetente kezelni.

Viszont akut esetben, egy hirtelen jött herpesz,  nátha, influenza, övsömör, torokfájás, mandulagyulladás  esetén általában 1-3 alkalom elegendő. Minél előbb kezdjük, annál nagyobb gyorsabb a hatás.


Fontos tudni, hogy az a szabály, hogy nincs szabály! Ugyanis minden ember más, így a gyógyulási folyamat hossza is teljesen egyéni. Mindez függ a probléma meglétének hosszától és annak súlyosságától.

 A szűrések invazív módon  (vagyis a bőrt érintve)  történnek!