Műszeres Állapotfelmérések

                            

Sajnos nagyon sokan vannak , akik már belefáradtak egészségi problémáik okainak keresésébe. Orvostól orvosig járnak és a legtöbbször azt hallják tőlük, hogy a vizsgálatok eredményei rendben vannak, így pszichés okokkal magyarázhatók gondjaik, vagy pedig valóban találnak valamit.


Sok kivizsgálásnak vetik alá magukat, nagy mennyiségű gyógyszert szednek, de állapotuk nem javul, sőt éveken át egyre romlik, jó esetben pedig stagnál.

Nem kétséges, hogy az orvosok szerepe megkérdőjelezhetetlen, ugyanúgy, mint mondjuk a tűzoltóké. Nélkülözhetetlenek a társadalom életében, de nem kell, hogy állandóan ott legyenek mellettünk. Ezért nagyon fontos megelőzni a tüzet, ugyanúgy, mint  betegségek kialakulását is.

Ez a megelőzés pedig a fogmosáson, testünk és kezünk rendszeres megmosásán kívül belső szerveink tisztítását is magába foglalja.

Ezek a módszerek persze nem helyettesítik az orvost, mint ahogy azt néhányan tévesen gondolhatnák. Viszont segíthet a megelőzésben és olyan esetekben is, amikor már reménytelennek tűnik a helyzet.


A jelenlegi általános egészségügyi rendszer nem tudja biztosítani, hogy az emberek tudomást szerezzenek más módszerekről is, amelyek az egészségmegőrzést szolgálják, és ezért maguknak kell az adott témát tanulmányozniuk vagy valaki mástól kell informálódniuk.

Kívánom, hogy Ön legyen ezen információk megtalálója.A bölcs embernek fel kell ismernie, hogy legdrágább kincse az egészsége.

  HippokratészKomplex,  egész testre kiterjedő állapotfelmérés és szűrés, keleti és  nyugati szemléletmóddal  vizsgálva

kiértékeléssel és az első kezeléssel együtt -


13.500 Ft                         További kezelés: 6.000 Ft


A mérések a  (MeriDim+Magnetspace+F-Scan Compakt  készülékek  együttes eredménye alapján segít feltérképezni és kiértékelni a Kliens problémáját.  Majd pedig máris következik célzottan az első  terápiás Zapper frekvencia  kezelés.KONTROLL:


Minden   állapotfelmérésre a kontroll lehetőség ingyenesen vehető igénybe,  -  amennyiben egy terápia befejeztével kíváncsi a változásokra, elért eredményekre  -  ezt a késöbbiekben, 4 hónapig bármilyen kezeléssel összekötve veheti igénybe, a problémára irányuló mérővel.


Amennyiben csak a kontrollt szeretné, abban az esetben 3.000.-Ft a visszamérés.


(A bejelentkezésnél ezt kérem jelezni, mivel ez kb. 30  percig tart.)A terápiákhoz  kifejezetten természetes gyógymódokat, alternatív technikákat  és növényi alapú készítményeket ajánlok, melyek a vizsgálat után  máris elkezdhetők és alkalmazhatók.


MeriDim készülékkel  Meridián-diagnosztika

 6.000 Ft


A MeriDim készülékkel a kínai gyógyászat szerinti megközelítést alkalmazzuk, meridiánok, ÖT-elem és akupresszúrás pontok alapján. A meridiánok alul- és túlműködése megmutatja, hogy melyik szervünknél alakult működési zavar, mely betegségekhez vezethet. Ez a készülék beméri a  kezelési lehetőségeket, például  fülakupresszúrát (magvakkal és mágnesgolyókkal),   Bach virágterápiát,  Schüssler sókat és akupresszúrás testi pontokat rendel a problémás területek megoldására. Így azonnali segítségként máris elkezdhető velük a probléma megoldása. Az otthoni "öngyógyításhoz" pedig ellátom minden nap elvégzendő "házi feladattal", aminek hatásairól a következő találkozásnál beszámolhat.


Magnetspace kvantumrezonanciás  testelemző


6.000 Ft

A készülék integrálja az orvostudományt, a bioinformatikát, az elektronikát, és egyéb tudományokat. A készülék segítségével 26 területen kaphat információt szervezete működéséről. A készülék felméri és összegyűjti a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit és ennek alapján jelennek meg az egyéni eredmények a vizsgálat során. Azonnal látjuk a nyomelemek, vitaminok, aminósavak esetleges hiányát, a nehézfém túlterhelést, amelyek miatt szervezetünk képtelen optimálisan működni. A hiányok pótlásához pedig segítséget nyújtok étkezési tanácsokkal valamint javaslatot teszek étrendkiegészítők fogyasztására.   Mérések és kezelések együtt


A kezelés kibővítve Magnetspace készülékkel (mely az első alkalommal ajánlott, a probléma okainak feltárásához)


F-SCAN-nal a kórokozók bemérése + Magnetspace testelemzés + kiértékelés + Zapper kezelés + egy F-SCAN visszaméréssel


 9.500 Ft


Az F-SCAN Kompakt Magyarországon még szinte ismeretlen, egyáltalán nem elterjedt kezelési módszer szervezetünkben megbújó kórokozók megtisztítására..

Ez a parazitaírtó terápia több mint 250 kórokozó rövid időn belüli kiírtására alkalmas.

Minden korosztály számára alkalmazható, így gyerekeknél is!

Minden élő organizmus kisugároz egy sajátos frekvenciát, amit ráirányítunk és rövid időn belül elpusztul.

Ez a módszer jóval meghaladja a korát, sokkal innovatívabb mint az eddig ismert biorezonanciás készülékek. Igaz, nem orvostechnológiai eszköz, de laborvizsgálatokkal alátámasztható az eredményessége.

Akut és krónikus betegségek hatékony és mellékhatásoktól mentes kezelésére egyaránt alkalmas.

A beépített Magnetspace elemzés által a vírusok, gombák, élősködők, baktériumok bemérésén túl, a méreganyagok és nehézfémek jelenléte és a vitaminok, aminósavak alacsony szintje is kimutatható.Zapper kezelés + F-Scan bemérés


Minden fennálló  tünet és  meglévő  betegség esetén ajánlott, mely manuális kikérdezéssel együtt zajlik.


 7.500 Ft                           Minden további mérés+kezelés:   6.000 Ft


A Zappert Dr. Hulda Regehr Clark biológusnő fejlesztette ki a 80-as években. Felfedezése hatalmas érték az emberiség számára, miszerint gyorsan, fájdalommentesen ki lehet írtani a szervezetben lapuló vírusokat, baktériumokat, élősködőket, és gombákat, melyek mind betegségek okozói. A láthatatlan kórokozók eltávolítása után pedig rövidesen újra egészségessé válhatunk.

A kezelés konkrét, ismert problémákra, a készülékben tárolt FIX 123 program egyikének alkalmazásával történik. Torokfájdalom, e-coli, menopauza, cukor, vérnyomás, herpesz, fejfájás, akne stb.

Még szinte ismeretlen, egyáltalán nem elterjedt új mérési és kezelési módszer a legtöbb betegség alapjának tekinthető kórokozók ellen, szervezetünk megtisztítására.F-SCAN mérés  és  a bemért egyéni frekvencián való kezelés


A mérő egy  gyors frekvencia skennelést tud csinálni, miközben monitorozza a rezonáns visszhangot. Hasonlóképpen működik, mint a radar. Így méri be a szervezetünkbe betolakodók  frekvenciáit, amik betegségünk forrásai lehetnek. (a vírusok, gombák, baktériumok és paraziták, férgek, valamint környezeti szennyeződés, )


5.000 Ft


Krónikus és akut esetekben is  érdemes ezzel indítani, - amennyiben nem a komplex állapotfelméréssel kezdünk -  ha hosszú ideje szenvedünk egy tünettől és nem javul az állapotunk. Akkor is ezzel kezdünk,  amikor a laboreredmények alapján "egészségesnek vagyunk nyílvánitva, de nem érezzük jól magunkat", Ezzel a méréssel kapunk információt arra, hogy esetleg vírusok, gombák, baktériumok vagy paraziták túlzott jelenléte okazhatja-e betegségünket

Amennyiben a mérési eredmény indokolja, itt lehet kiválasztani az információ alapján, hogy hogyan tovább! A "programozott Zapper-kezelés", vagy a F-Scan mérés + kezelés" kerül-e alkalmazásra.


A KEZELÉSEKRŐL:


Az  F-Scan és a  Zapper   kezelésekre  egy-egy  6  alkalmas kúra keretében kerül sor,   mely  3   hétig tart,   heti  2  alkalommal.

Erre azért van szükség, hogy a parazitákat a különböző fejlődési szakaszaikban ki tudjuk iktatni.


Viszont akut esetben, egy hirtelen jött herpesz,  nátha, influenza, torokfájás, mandulagyulladás  esetén általában 1-3 alkalom elegendő.


(Az akut problémákra ez a  megoldás jól jöhet azoknak, akik 1-2 hetes betegség helyett csupán 1-3 kezeléssel "megússzák" anélkül, hogy kiessenek a munkából, vagy az ágyhozkötöttség  miatt fontos határidős tennivalóiktól, utazásról illetve programokról maradjanak le.)


A kúrákra kedvezményes  bérlet váltható!