Egészségünk feltérképezése és helyreállítása

         Érvényes: 2019. január 01.-től


                             Időpont kérése előtt kérem szíveskedjék tájékozódni a "Kapcsolat" menüben.

                                "Minden betegségre van egy gyógyító növény."

                                                                                                               Maria Treben


Összetett szűrés 3 módszer alkalmazásával - keleti és nyugati szemléletmóddal 


(az első alkalommal  ez ajánlott, a probléma okainak feltárásához és a további lépésekhez)kb. 2.0 óra               19.500 Ft                        


A mérések a  (MeriDim (fogtérkép és meridiánok) + Magnetspace + F-Scan  készülékek  együttes eredménye alapján segít feltérképezni és kiértékelni a Kliens problémáját.  Majd pedig máris következhet célzottan az első   Zapper frekvencia  alkalmazása.


Olyan  esetekben érdemes ezt kérni, amikor a problémánk okát keressük, nem pedig csak tünetet szeretnénk megszüntetni, vagy  ha hosszú ideje szenvedünk egy problémától de az eddig igénybe vett kezelésektől nem, vagy csak időlegesen  javult az állapotunk. Akkor is ezzel kezdünk, amikor a laboreredmények alapján  egészségesnek vagyunk nyilvánítva, de nem érezzük jól magunkat",


__________________________________________________________________________


Amennyiben az alkalmazott módszer befejeztével szeretné látni   a tényszerű változásokat illetve az esetleges további lépéseket, várom Önt egy  visszaméréses beszélgetésre:


                                          hónap elteltével,    5.000 Ft    

______________________________________________________________________________

Minden találkozásnál beszélgetünk:


 •   életmódbeli és életviteli lehetőségekről 
 •  stressz oldásának lehetőségeiről 
 •  és egészségtudatos  táplálkozásunkról       


Kifejezetten természetes módszereket, alternatív technikákat és növényi alapú készítményeket alkalmazok, ajánlok.

MeriDim biorezonanciás mérés   Meridiánok elemzése

(pacemakerrel élőknek és kismamáknak IS alkalmazható)


 kb. 1.0 óra                       9.500 Ft


A MeriDim készülékkel a meridiánok energetikáját nézzük  és az  ÖT-elem alapján ajánlható a táplálkozásunk egészségesre való átállítása.  . A meridiánok alul- és túlműködése megmutatja, hogy melyik szervünknél alakult működési zavar, mely betegségekhez vezethet.

Ez a készülék beméri az alkalmazható lehetőségeket, például    Bach virágterápiát,  Schüssler sókat és vitalizáló energetikai  pontokat rendel a probléma megoldására. Így  máris elkezdhető alkalmazásukkal a problémájának megoldása. Az otthoni "öngyógyításhoz" pedig még ellátom minden nap elvégzendő "házi feladattal" is, ami akár tornagyakorlatokból,  állhat.

Elsődlegesen akkor érdemes   önmagában kérni ezt a mérést, ha  leletei szerint "minden rendben", de mégsem érzi jól magát, illetve  ha egészségesnek érzi magát és prevenciós jelleggel szeretné látni előre a szervezetében elkezdődő kóros folyamatokat, hogy időben visszafordítható illetve megállítható legyen.  Ennek érdekében évente egyszer ajánlott!
MSP-Quantumrezonanciás  elemzés

(pacemakerrel élőknek és kismamáknál NEM alkalmazható) 

Ajánlom azoknak is ezt a lehetőséget  , akik jelenleg egészségesnek érzik magukat, sőt laboreredményeik szinte tökéletesek,   ám diszkomfortérzésük  gyakran jelentkezik, aminek okára nem jönnek rá. 


Nem is hinné az ember, hogy egy kezdődő nyomelem, ásványanyag  vagy vitaminhiány, illetve nehézfémek  milyen blokkokat képesek szervezetünkben létrehozni.


kb. 1,0 óra                          9.500 Ft___________________________________________________________


GYORSELEMZÉSI LEHETŐSÉG


amennyiben kifejezetten

 • vitaminok,

 • nyomelemek, 

 • ásványanyagok,
 • aminósavak,

 • nehézfémek ,

 • kórokozók  jelenlegi mértékére kíváncsi


 • kisgyermekeknek, 
 • fiataloknak,
 •  stresszes életet élőknek
 •  veszélyes  munkát végzőknek  
 • betegséggel küszködőknek
 • nyugdíjasoknak 
 •  hiányos (egyoldalú)   táplálkozást folytatóknak


Ezt a mérést kifejezetten prevenciós jelleggel ajánlom, hogy az esetleges hiányállapotok miatt, -  az azonnali pótlással -  elkerülhető legyen a betegség kialakulása.


   kb. 45 perc      6.000 Ft


Rohanó világunkban luxus, hogy több órát vagy napot várjunk egy-egy kivizsgálásra. A futószalag szintű vizsgálatok esetén a ránk szánt 10 perc Önnek elég?

Hasznos lehet betegségének helyrehozatalához akár kiegészítő információként is ez a mérés, melyet invazív (bőrön keresztül) módon lehet alkalmazni


 • itt egy alkalommal megtudható  minden lényeges és nem kell több helyre szaladgálva, idegeskedve várni az eredményekre..
 •  Egy-egy módszer alkalmazásához  tanácsokkal, készítményekkel és étrendi javaslattal  tud hazamenni 

 Az alkalmazott módszerrel láthatjuk a nyomelemek, ásványanyagok, vitaminok, aminósavak esetleges hiányát, a nehézfém túlterhelést, amelyek miatt szervezetünk képtelen optimálisan működni. A hiányok pótlásához pedig segítséget nyújtok étkezési tanácsokkal valamint javaslatot teszek természetes készítmények fogyasztására, melyet azonnal el is kezdhet.
F-SCAN a kórokozók  frekvenciás szűrése  +  Zapper alkalmazása +  MSP   Quantumos elemzés


 kb. 1,5 óra                      15.000 Ft         


Az F-SCAN  és a  Zapper  bió-frekvenciás  mérési-kezelési módszer, a  szervezetünkben megbújó kórokozók feltérképezésére és megtisztítására világít rá.


Minden élő organizmus kisugároz egy sajátos frekvenciát, amit ráirányítunk és rövid időn belül elpusztul.

 Igaz, nem orvostechnológiai eszköz, de laborvizsgálatokkal alátámasztható az eredményessége.

Akut és krónikus fájdalmakra hatékony,  és mellékhatásoktól mentes.


A beépített MSP elemzés fontossága abban rejlik, hogy a méreganyagok és nehézfémek jelenléte valamint  a vitaminok, aminósavak és nyomelemek alacsony szintje is azonnal kimutatható,   mely a betegségek melegágya lehet, így mihamarabbi táplálék pótlást tudunk alkalmazni.


_______________________________________________________________Zapper  + F-Scan mérés

(kismamáknál NEM alkalmazható)


Minden fennálló  tünet  esetén ajánlott, mely manuális kikérdezéssel együtt zajlik.


Úgy kell felfogni, mint egy célirányos sejtszintű méregtelenítést, amivel gyorsan megszabadulhatunk a bennünk lévő kórokozóktól!  

                                     

 Kezelések:     


    70 percen belüli                  7.500 Ft       

          azon felüli                           9.500 Ft


A Zappert Dr. Hulda Regehr Clark biológusnő fejlesztette ki a 80-as években. Felfedezése hatalmas érték az emberiség számára, miszerint gyorsan, fájdalommentesen ki lehet iktatni a szervezetben lapuló vírusokat, baktériumokat, élősködőket, és gombákat, melyek mind betegségek okozói.

Az alkalmazás  lényege, hogy a kórokozókat azokkal a frekvenciákkal pusztítjuk el, ami az ő saját rezgési frekvenciájuk. A célirányos frekvencia behatárolásával   3 percen belül el is pusztulnak. Bizonyos időközönként pedig  ismételt kezelésekre van szükség  (általában háromszor) , mert a célzott kórokozók kezelése során az őt fertőző mikrobák kiszabadulnak, ezért őket is mielőbb el kell pusztítani.

Mivel a bőrön keresztül történik,  teljesen veszélytelen, mert az emberi szervezet sejtjeinek saját frekvenciája nagyságrendekkel eltér a mikroorganizmusok saját frekvenciáitól, így abszolút nem károsítja szervezetünket.

Ezáltal a jótékony vitaminok, ásványi anyagok be tudnak épülni a már kitisztított sejtekbe, így szervezetünk már könnyedén képes hasznosítani azokat a betegségekkel szemben.


Pl.: Torokfájdalom, e-coli,  bélbetegségek, hasmenés, cukor, vérnyomás, herpesz, fejfájás, depresszió,  akne, a saját frekvenciáján, hogy megőrizhessük egészségünket.

________________________________________________________________________________Az  F-Scan mérés  és a  Zapperezés  együtt zajlanak, a probléma összetettségétől függően  2-3-4 alkalomra is szükség lehet bizonyos időközönként, hogy legyen ideje a szervezetnek a tisztulásra.


Egyes esetekben pedig akár már 2 kezelés  is elegendő lehet, pár nap eltéréssel alkalmazva.

A problémától függően azonban van tünet, amit elég 3 hetente kezelni.

Viszont akut esetben, egy hirtelen jött herpesz,  nátha, influenza, övsömör, torokfájás, mandulagyulladás  esetén általában 1-3 alkalom elegendő. Minél előbb kezdjük, annál nagyobb gyorsabb a hatás.


Fontos tudni, hogy az a szabály, hogy nincs szabály! Ugyanis minden ember más, így a gyógyulási folyamat hossza is teljesen egyéni. Mindez függ a probléma meglétének hosszától és annak súlyosságától.