Egészségünk feltérképezése,  helyreállítása és       karbantartása kemikáliák és mellékhatások nélkül


Kifejezetten természetes módszereket, alternatív technikákat és növényi alapú készítményeket alkalmazok regenerációs folyamatban  -  a  már fennálló panaszokra  -   melyek a szervezet saját tempójában,  egyéni módon hatnak a helyreállítás illetve a prevenció érdekében.


Mielőtt bármit elkezdünk,  legyen az testi vagy lelki, akut vagy krónikus vonatkozású  panasz, legtöbb esetben  szükséges egy belső tényfeltárással kezdeni, mivel a keleti filozófia szerint az egész Ember     (Test-Lélek-Szellem)   hármas egységét kezelve lehet elérni az  egészség állapotát."Minden betegségre van egy gyógyító növény."

                                                                                                        Maria Treben
      

GYORSELEMZÉS MSP-vel


Ezt a szűrést célzottan a (hiány)állapotok  feltérképezésére ajánlom, hogy az azonnali pótlással elkerülhető legyen a betegség kialakulása. 

( Pacemakerrel élőknek és kismamáknak  NEM ajánlott.,)   


 • vitaminok,

 • aminósavak,
 • nyomelemek,

 • ásványanyagok,
 • nehézfémek jelenléte


6.000 Ft


 • kicsiknek, nagyoknak
 • a nyugdíjas korosztálynak
 • stresszes életvitelt élőknek
 • veszélyes munkát  végzőknek
 • immunrendszerünk  érdekében
 • krónikus  betegségekben élőknek
 • valóban beépült-e az, amit  beszedtem
 • egyoldalú illetve hiányos táplálkozást folytatóknak
 • minden korosztálynak   a   hiányállapotok elkerülésére
 • folyamatos, szervezetünk erős igénybevétele (sport) esetén


Az alkalmazott módszerrel láthatjuk a nyomelemek, ásványanyagok, vitaminok, aminósavak esetleges hiányát, valamint az esetleges   nehézfém túlterhelést, amelyek miatt szervezetünk képtelen optimálisan működni. A hiánypótlásához pedig segítséget nyújtok étkezési tanácsokkal valamint javaslatot teszek természetes készítmények fogyasztására, 

        

                                          

                           

Összetett szűrés 4 módszer  (MeriDim + MSP + F-scan+ manuális kikérdezés egy Zapper tisztítás alkalmazásával - keleti és nyugati szemléletmóddal és  (kínai filozófia ÖT-elemes) táplálkozási  ajánlataival

( Pacemakerrel élőknek és kismamáknak csak a MeriDim ajánlott., illetve a kikérdezéses konzultációt javasolnám.)  


              20.000 Ft                         


A mérések a   MeriDim készülék  (gerinc+fogtérkép és meridiánok)  + MSP  +  F-Scan  elemző együttes eredménye alapján segít feltérképezni  a problémát.  Majd pedig máris következhet célzottan az első   Zapper  sejttisztítás  alkalmazása és közben az eredmények  kiértékelés.


Olyan  esetekben érdemes ezt kérni, amikor a problémánk okát keressükvagy  ha hosszú ideje szenvedünk egy problémától de az eddig igénybe vett kezelésektől nem, vagy csak időlegesen  javult az állapotunk.

Akkor is ezzel érdemes kezdeni, amikor a laboreredmények alapján  egészségesnek vagyunk nyilvánítva, de nem érezzük jól magunkat",


A találkozás során beszélgetünk:

 • életmódbeli és életviteli változtatásokról
 • stressz oldásának lehetőségeiről
 • és egészségtudatos táplálkozásunkról      


                                   MSP teljes  elemzés  vagy   MeriDim szűrés

( Pacemakerrel élőknek és kismamáknak csak a MeriDim ajánlott illetve a  kikérdezéses konzultációt javasolnám.)  


10.000 Ft


Ajánlom azoknak  ezt a lehetőséget  , akik jelenleg egészségesnek érzik magukat, de fontos számukra a megelőzés  és ezért  szeretnék tudni, hogy milyen szervezetük állapota.  illetve ha  laboreredményeik szinte tökéletesek,   ám diszkomfortérzésük  gyakran jelentkezik, aminek okára nem jönnek rá. 

Szerveink működésének már legkisebb kimozdulását észlelhetjük a szűrés során, olyat is ami még nem okoz problémát.


Nem is hinné az ember, hogy egy már kezdődő nyomelem, enzim,  ásványanyag  vagy vitaminhiány  milyen elváltozásokat képes elindítani szervezetünkben, továbbá a felhalmozódott nehézfémek milyen negatív hatást fejthetnek  ki egészségünkre akár testi akár pszichoszomatikus vonatkozásban.


A MeriDim esetében pedig a kínai filozófia szerint közelíthetjük meg a problémát, a meridiánok működése alapján.


                                                F-SCAN a kórokozók  frekvenciás szűrése  +  Zapper alkalmazása +  MSP vagy MeriDiM   elemzés

( Pacemakerrel élőknek és kismamáknak csak a MeriDim ajánlott illetve a  kikérdezéses konzultációt javasolnám.)


      15.000 Ft         


Az F-SCAN  és a  Zapper  biófrekvenciás  szűrési-kezelési módszer, a  szervezetünkben megbújó kórokozók feltérképezésére és sejtjeink megtisztítására ad lehetőséget.


Minden  megbetegítő organizmus  kisugároz egy sajátos frekvenciát, amit ha  ráirányítunk,  rövid időn belül elpusztul.

 A Zapper nem orvostechnológiai eszköz, de laborvizsgálatokkal alátámasztható az eredményessége.

Akut és krónikus fájdalmakra  egyaránt hatékony,  és mellékhatásoktól mentes tisztító kezelése a szervezetnek.


A beépített MSP   elemzés fontossága abban rejlik, hogy a méreganyagok és nehézfémek jelenléte valamint  a vitaminok, aminósavak és nyomelemek alacsony szintje is azonnal kimutatható.

A MeriDim  szűréssel pedig  láthatjuk a kínai filozófia - ÖT elem -  szerinti meridiánok alul- vagy túlműködését,  mely a betegségek melegágya lehet.

Továbbá az eredménynél a rendszer   Bach virágeszenciákat, Schüssler sókat és akupresszúrás  serkentő pontokat rendel a problémához.

Az otthoni "öngyógyításhoz" pedig még ellátom minden nap elvégzendő "házi feladattal" is, egyes vitalizáló pontok masszírozásával, étkezési ötlettel esetleg tornagyakorlatokkal, hogy minden nap tehessen egészségének helyreállításáért.

 

 


                                        _________________________Zapper  tisztítás   F-Scan szűréssel

(Pacemakerrel élőknek és kismamáknak csak a MeriDim ajánlott illetve a  kikérdezéses konzultációt javasolnám.)


Minden  problémánk ismert és nem ismert  okának  esetén ajánlott.


Úgy kell felfogni, mint egy célirányos sejtszintű méregtelenítést, amivel  megszabadulhatunk a bennünk lévő kórokozóktól!  

                                     

 Kezelések:     


    egy órán  belüli                     7.000 Ft       

          azon felüli                            9.000 Ft


A Zappert Dr. Hulda Regehr Clark biológusnő fejlesztette ki a 80-as években. Felfedezése hatalmas érték az emberiség számára, miszerint gyorsan, fájdalommentesen ki lehet tisztítani a szervezetben lapuló vírusokat, baktériumokat, élősködőket, és gombákat, melyek mind betegségek okozói.

Az alkalmazás  lényege, hogy a kórokozókat azokkal a frekvenciákkal iktatjuk ki, ami az ő saját rezgési frekvenciájuk. 

Mivel a bőrön keresztül történik,  teljesen veszélytelen, mert az emberi szervezet sejtjeinek saját frekvenciája nagyságrendekkel eltér a mikroorganizmusok saját frekvenciáitól, így abszolút nem károsítja szervezetünket.

Ezáltal a jótékony vitaminok, ásványi anyagok be tudnak épülni a már kitisztított sejtekbe, így szervezetünk már könnyedén képes hasznosítani azokat a betegségekkel szemben.


                                         _____________________________


Az  F-Scan szűrés  és a  Zapperezés  leginkább célirányosan együtt zajlanak  - bár lehet külön is kérni -  a probléma összetettségétől  és nagyságától függően, így  több alkalomra is szükség van, amit  bizonyos időközönként alkalmazunk,  hogy legyen ideje a szervezetnek a tisztulásra.Akut esetben, egy hirtelen jött herpesz,  nátha, influenza, övsömör, torokfájás, mandulagyulladás  esetén általában 1-3 alkalom elegendő. 


Krónikus panaszoknál pedig természetesen időt kell adni a szervezetnek a tisztításra, így általában hetente-kéthetente  követjük nyomon a változásokat és alkalmazzuk a tisztításokat.


Fontos tudni, hogy az a szabály, hogy nincs szabály!

Ugyanis minden ember máshogy reagál, így a regenerációs folyamat hossza is teljesen egyénileg alakul. Mindez függ a probléma meglétének idejétől és annak súlyosságától

.

A szűrések invazív módon (vagyis csupán a bőrt érintve) történnek, kisgyermekeknél is könnyedén alkalmazható.

                                                    

                                         ----------------------------------                               KONZULTÁCIÓ vagy KONTROLL


Amennyiben egy konkrét problémájával fordul hozzám, hogy egy  módszert elindítsunk, illetve  ha az alkalmazott módszer  befejeztével szeretné látni a tényszerű változásokat  -  vagy az esetleges további lépéseket  -  úgy  lehetősége van egy konzultációra  illetve  egy  kontrollra.


Konzultáció:              3.000 Ft

Kontroll:                  6.000 Ft