Műszeres Állapotfelmérések

                                         Miről szól a komplementer medicína?


A  bölcs embernek fel kell ismernie, hogy legdrágább kincse az egészsége.

Hippokratész


A komplementer medicína olyan kiegészítő gyógymódokat és alternatív lehetőségeket foglal magába, amelyek a hagyományos orvosi tevékenység mellett alkalmazhatók a minél tökéletesebb gyógyulás érdekében.

A szelíd gyógymódok azok a beavatkozásokat, amelyek a hagyományos orvosi  gyógyító rendszertől eltérően döntően a betegségek megelőzését tűzik ki célul.  Illetve a már kialakult kóros állapotok helyreállítását, javítását -  elsősorban a szervezet öngyógyító rendszerének -  a regulációs képességének erősítésével kívánják elérni.

Nem alkalmaznak olyan módszereket és technikákat, amik káros mellékhatással járnak.

  Ez a holisztikus szemlélet az egyént nem kiragadva vizsgálja pszichés, szociális környezetéből, hanem azok függvényében és kölcsönhatásaiban, amelyet Test-Lélek-Szellem  hármas egységének nevezünk.


Komplex,  egész testre kiterjedő állapotfelmérés és szűrés, keleti és  nyugati szemléletmóddal  vizsgálva

átbeszéléssel és az első kezeléssel együtt -

2.5  óra - 18.000 Ft      

A mérés  három készülékkel történik:  (MeriDim+Magnetspace+F-Scan Compakt  +  az első kezelés ) az együttes eredmény alapján segít feltérképezni és kiértékelni a Kliens problémáját. Ezután pedig már célzottan elkezdődhet a terápiás kezelés. Ez az összetett  mérés egy egyszeri alkalom, melynél az elkezdett  kezelések eredményét a későbbiekben utánkövethetjük.

Ez a visszamérés ingyenes és egy  bármilyen kezeléssel összekötve vehető igénybe,  mely a kezelt problémára  a  leginkább kompatibilis műszerrel történik. 


A terápiákhoz  kifejezetten természetes gyógymódokat, alternatív technikákat  és növényi alapú készítményeket ajánlok, melyek a vizsgálat után  máris elkezdhetők.

MeriDim készülékkel  Meridián-diagnosztika

60 perc - 6.000 Ft

A MeriDim készülékkel a kínai gyógyászat szerinti megközelítést alkalmazzuk, meridiánok, ÖT-elem és akupresszúrás pontok alapján. A meridiánok alul- és túlműködése megmutatja, hogy melyik szervünknél alakult működési zavar, mely betegségekhez vezethet. Ez a készülék beméri a  kezelési lehetőségeket, például  fülakupunktúrát (magvakkal és mágnesgolyókkal),   Bach virágterápiát,  Schüssler sókat és akupresszúrás pontokat rendel a problémás területek megoldására. Így azonnali segítségként máris elkezdhető velük a probléma megoldása. Az otthoni "öngyógyításhoz" pedig ellátom minden nap elvégzendő "házi feladattal", aminek hatásairól a következő találkozásnál beszámolhat.

Magnetspace kvantumrezonanciás  testelemző

60 perc - 6.000 Ft

A készülék integrálja az orvostudományt, a bioinformatikát, az elektronikát, és egyéb tudományokat. A készülék segítségével 26 területen kaphat információt szervezete működéséről. A készülék felméri és összegyűjti a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit és ennek alapján jelennek meg az egyéni eredmények a vizsgálat során. Azonnal látjuk a nyomelemek, vitaminok, aminósavak esetleges hiányát, a nehézfém túlterhelést, amelyek miatt szervezetünk képtelen optimálisan működni. A hiányok pótlásához pedig segítséget nyújtok étkezési tanácsokkal valamint javaslatot teszek étrendkiegészítők fogyasztására.

F-scan Compact biofrekvenciás bemérés és/vagy kezelés

A kórokozók bemérése  +  kiértékelése

30 perc - 5.000 Ft

A készülék egy gyors frekvencia skennelést tud csinálni, miközben monitorozza a rezonáns visszhangot. Hasonlóképpen működik,  mint a radar. Így méri be a szervezetünkbe betolakodók frekvenciáit, amik betegségünk forrásai lehetnek.

(a vírusok, gombák, baktériumok és paraziták, valamint környezeti szennyeződés, nehézfémek )

Amennyiben a mérési eredmény indokolja, itt információt kaphatunk arra, hogy hogyan tovább! Milyen kezelést indítsunk, csak "külön Zapper-kezelés", vagy szükséges a "mérés  +  kezelés" kúrát választani, amit egy következő alkalommal tehetünk meg.


Mérés és Kezelés


A kórokozók bemérése  + Magnetspace elemzés +  kiértékelés +   Zapper kezelés egy visszaméréssel

(fizikális tünetek  kikérdezésével)

1,5 óra - 13.000 Ft

Ezt akkor érdemes választania, amennyiben úgy dönt, hogy a mérést szeretné egybekötni az első kezeléssel.

Ezáltal máris elkezdi  egészségének helyreállítását a  vírusok, gombák, élősködők, baktériumok, méreganyagok megbetegítő hatásaitól.


Minden további mérés az egyénre szabott Zapper kezeléssel + majd ismét egy F-Scan Compakt  biofrekvenciás  visszaméréssel

90 perc - 8.000 Ft

Egyéntől és problémától függően 3-5 kezelésre van szükség, heti 1-2 alkalommal.


Külön Zapper-kezelés  (konkrét problémákra, például térdfájdalom, fejfájás, emésztési problémák,  krónikus gyulladások, állandó fáradtság, stb.)

60 perc - 6.000 Ft