Oktatás/Önképzés

FONTOS INFORMÁCIÓK a műhely-foglalkozásokról

                                                            A mottóm, "hobbimunkás" vagyok.

Szeretnéd , ha Neked is a hobbid lenne a munkád és ezáltal a munkádban megélhetnéd a hobbid? Szeretnélsegíteni másoknak és a munkád is szívesen megtartanád? Itt a lehetőség, próbáld ki magad és valósítsd meg lelked üzenetét!

Tanuld Önmagad, hogy segíthess családodnak, környezetednek vagy épp a klienseidnek. Ismerd meg az ősi gyógymódokat, légy környezeted és családod természetgyógyásza!

Olyan tudásban részesülhetsz, amit már másnap alkalmazhatsz a gyakorlatias mindennapokban! Itt a helyed, akár masszőrként szeretnéd munkádba beépíteni a könnyen elsajátítható technikákat, vagy épp családanyaként szeretteid egészségét szeretnéd megóvni!

Extra kedvezményekkel várlak, melyekről lentebb olvashatsz! 

Szösszenet....

Sok évnyi tanulás, útkeresés eredménye az, amit szeretnék átadni az Embereknek. A megtapasztalás, a tanfolyamok, a hozzá olvasás mára megérett bennem és ezeket az ismereteket szeretném megosztani azokkal az Ébredőkkel, akik keresnek valamit, önmaguk, környezetük, családjuk és klienseik megsegítésére.

Minden vágyam, hogy a tudás, ami ősi - bár modern világunkban egyre inkább elfeledett - ismét ott legyen a családok mindennapjaiban és a szakemberek tarsolyában, ha szükség van rá.

Tény, hogy a túldinamizált és teljesítményorientált jelenlegi világunk, új megoldásra váró feladatokat hoz kortól függetlenül mindenki számára. Gondolok itt a már agyoncsépelt stresszből adódó problémákra - és ma már a legtöbb esetben kevés a masszázs oldó hatása. Lelkünk és idegrendszerünk egyaránt nehezen bírkózik meg a nap során ért hatások feldolgozásával.

Meg kell tanulnunk - és tanítanunk az embereknek - kezelni a stresszt mert a mai embernek már "tudni kell" gyorsan regenerálódni, hisz másnap ismét be kell szállni a mókuskerékbe.

Felgyorsult világunkban egyre fontosabb a TUDATOSSÁG, hogy a minden nap "újratermelődő" problémákat önmagunk tudjuk kezelni, hisz nem járhatunk állandóan terápiákra. Viszont ha birtokában vagyunk olyan információknak, tudásnak, amik otthon vagy épp a munkahelyen alkalmazhatók, azonnal "orvosolhatjuk" bajainkat!

Ehhez pedig jól jöhetnek a kisebb egészségi problémák kezelésére bevethető természetes gyógymódok és technikák, amivel azonnal és kényelmesen elkezdhetjük a regenerációt.

Épp ezért szeretném, ha nem "csak" szakemberek, hanem a család egyik tagja, - akár az anyuka, vagy a nagypapa - akinek több ideje van arra, hogy a kis kurzusok után hazavigyen valami olyan információt a családba, aminek mindenki hasznát veheti.

Szakemberek pedig jól be tudják konvertálni a már meglévő szolgáltatásukba, hogy teljesebbé tegyék a klienseiknek nyújtott kezeléseiket, tanácsot adhassanak, mely által mihamarabb visszanyerhetik testi-lelki egészségüket.

Semmilyen előképzettség nem szükséges hozzá, hisz ezek ősi és szelíd, valamint mellékhatásoktól mentes természetes praktikák.

A mai világban sok, néha túl sok információ zúdúl ránk és épp ezért nehéz kiválasztani, hogy milyen irányba induljunk.

Ezek a kis kurzusok egészségünk megtartásában, immunrendszerünk erősítésében, és nem utolsó sorban a mindennapi stressz, feszültség és félelmek leküzdésében segíthetnek.

Segíthet megtépázott önbizalmunk, hitünk visszanyerésében, rávezethet az egészségesebb életmódra, táplálkozásra, motíválhat a sikeresebb és a boldogabb életre és megtalálhatjuk a lelkünk által oly vágyott harmóniát.

Szeretettel ajánlom figyelmedbe a kurzusaimat, ahol kis létszámmal, családias hangulattal telik a foglalkozás, természetesen a teljesség igénye nélkül, hisz mindenki maga érzi, hogy mi az Ő útja....

Dr. Edward Bach mondta: "Magatoktól szenvedtek"

Én pedig azt mondom: ÉBREDJ ÉS NE SZENVEDJ!

Spirituális gondolkodás

Stúdiómban olyan kurzusok találhatók meg, melyek csupán egy naposak. A foglalkozások keretében a "mindennapi ember" életét hivatottak szebbé és minőségibbé tenni.

Épp ezért mindenki számára elsajátítható egy-egy gyakorlatorientált masszázs technika, energiagyógyászat, stresszkezelés, természetes gyógymódok, önismeret, ezoterikus megközelítés és keleti filozófia.

Lehetőséged van mini csoportban, egyénileg, vagy párban megtanulni a kiválasztott kurzust!

Az itt elsajátított tudást bárki képes azonnal alkalmazni akár családi kőrben vagy vállalkozás indításához illetve meglévő profilja bővítéséhez. Sőt, másodállásban is végezhetők, mivel nem kötöttek a vállalkozói igazolvány kiváltásához! Így gyorsan és minimális befektetés által juthatsz akár kiegészítő pénzkereseti lehetőséghez mert tudásoddal segíthetsz embertársaidnak a jobb életminőség megélésében. A természetes gyógymódok sokirányúan ötvözhetők, ki-ki összeállíthatja, bővítheti tudását.

A felnőttképzési tv. (2013. évi LXXVII. tv. ) 2003. szeptember 01.-től hatályba lépő változtatásai alapján az államilag nem támogatott, és nem OKJ-s, illetve nem nyelvi képzések, kikerültek a felnőttképzési tv. hatálya alól. Így ezen időtől a továbbra is engedélyezett frissítő masszázs oktatási tevékenység végzése során kizárólag a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény előírásai az iránymutatóak.

Vállalkozói igazolvány is azonnal kiváltható (fizikai közérzetet javító szolgáltatás címen (TEÁOR 9604) ha valaki szeretné azonnal elkezdeni ezt a szép hivatást. Mert igen, vallom, hogy csakis nagy hivatástudattal és szeretettel, az emberek és a munka iránti alázattal szabad elkezdeni a masszőri tevékenységet. ( A svéd masszázs tevékenységnek jelenleg nincs OKJ száma, de ha azt elvégzi valaki, akkor akár  vállalkozóként máris dolgozhat .)

A tanításoknál nem a "tömegképzés" a cél, hanem az emberközeli, gyakorlatias és szereteten alapuló információ átadása. Épp ezért van itt lehetőséged akár egyénileg vagy párban tanulni, így nem szükséges hónapokat várni egy-egy foglalkozás kiírt időpontjára.

Ha úgy érzed, hogy fejlődni szeretnél, tápláld a vágyaid és gyarapítsd a tudásod!

Az Alternatív technikák, a természetes gyógymódok súlyosabb esetekben kiegészítő terápiaként remekül működnek, viszont egészségmegőrző céllal egymagukban is rendkívül hatásosak!

Nem helyettesítik a szakorvosok által alkalmazott, korszerű terápiás eljárásokat, hanem kiegészítik.

A gyógyítás mindig több síkon történik, és az első lépcső vitathatatlanul a lélek szintje.

Ma már elfogadott tény, hogy nem elég csupán a fizikai test szintjén legyőzni a betegséget, hiszen ez egyenlő a tüneti kezeléssel. Először mindíg a lélek betegszik meg, s az vetül majd ki a fizikai testre.

Ha időben észrevesszük a bennünk kialakult díszharmóniát, azt mi magunk is meg tudunk gyógyítani. 

                                    A jövő gyógyszere az energiagyógyászat, az öngyógyítás!

A foglalkozások intenzívek, célirányosak és nincsenek szintek, összekonvertálhatók és önmagukban is hasznosíthatók! Már másnap alkalmazhatod új ismereteidet!

Egyéniben és párban bármikor elvégezheted! 

Extra kedvezmények:

 • Amennyiben párban, ( családtaggal, barátnőddel, kollégáddal) együtt jelentkezel egyéni foglalkozásra, 10 %-os kedvezményben részesültök!
 • Ha párban két foglalkozásra is jelentkeztek együtt , amit egy hónapon belül szeretnétek elvégezni, még 10 % kedvezményben részesültök.
 • Ha egymagad jelentkezel egyszerre két egyéni foglalkozásra, amit egy hónapon belül szeretnél elvégezni, 10 % kedvezményben részesítelek!

Akár  csoportos időpontra, akár általad választott időpontban szeretnéd bármelyik kis kurzust elvégezni, vedd fel velem a kapcsolatot és megbeszéljük!

Minden foglalkozás elvégzésének az az alapja, hogy jelentkezéseddel a kurzus árának 30 %-át az egyeztetés után a megadott számlaszámra utalod, mivel csak azzal válik biztossá a jelentkezésed!

A "Kiscsoportos tréningek-öngyógyító módszerek"  esetében pedig a foglalkozás megkezdése előtt rendezhető a 3 alkalom  egyösszegű befizetése, illetve előre elutalható.

info.egeszsegstudio@gmail.com

A foglalkozások - igény szerint - szerdai, illetve szombat, vasárnap kerülnek megtartásra.

Amennyiben a megbeszélt időpont valamilyen oknál fogva időközben részedről mégsem megfelelő, annak jelzését a foglalkozás előtt minimum 3 nappal kérem jelezni, egy újabb időpont kitűzése céljából. Sajnos ellenkező esetben az elutalt összeg elvesztésre kerül.

Tehát arra kérlek, hogy csak akkor jelentkezz, ha biztos vagy a döntésedben és nem gondolod meg magad, hisz a jó kapcsolatok egymás tiszteletén alapulnak!

Köszönöm!

Alternatív gyógymód érdekel?

Egyéni foglalkozás, ahol csak Rád figyelek.

Masszázs érdekel?

  Mini csoport, családias hangulat.

Stresszoldás érdekel?


A választott téma menüjében megtalálod a pontos információt a foglalkozással kapcsolatban. 

Változások és új információk 2018. szeptember 12.-én kerültek kiírásra.


A foglalkozások végzettséghez nem kötöttek, 1 naposak,  laikusoknak és szakmabelieknek egyaránt ajánlottak.

Egyénileg és párban történő foglalkozás keretében pedig bármikor tartható!


A "Kiscsoportos tréningek-öngyógyító módszerek"  esetében pedig, ahogy összejön a létszám.

Ha szeretnél ezeken a tréningeken mielőbb részt venni,  bátran  hívd magaddal  barátnőd és barátnőit, szomszédaid, kollégáid, vagy  nyugdíjas társakat és ahogy megvan a létszám  -  vidékről akár jöhettek  együtt, sőt meghívás esetén elmegyek -    és máris kezdhetünk!

(Egyeztetés  alapján csoportonként változtatható a nap és az időpont!)


Műhely-foglalkozások


Minden módszer és technika ugyanúgy segítséget nyújthat szakmabelieknek és családi körben használóknak egyaránt.


Masszázs és Alternatív technikák:

Egyéni és páros foglalkozás: 25.000.-Ft (a gyakorláshoz  szükség esetén "alanyt" biztosítok)  9 és 16 óra között

Itt az egyéni  foglalkozás végén részesülsz általam egy olyan teljes  kezelésben, amelyet elsajátítottál, hogy megtapasztald amit majd alkalmazol.


Csoportos foglalkozás: 20.000.-Ft  (3 és 6 fő között, gyakorlás egymáson) 9 és 17 óra között

Itt folyamatosan egymáson gyakoroltok, ezáltal tapasztalod meg a technika által nyújtott érzést.


Masszázs :

 • Lávaköves masszázs

 • Menedzser + arcmasszázs - otthoni alkalmazásra is

 • Nyirokmasszázs alternatívan + cellulit kezelés köpölyözéssel

 • Indiai fejmasszázs - otthoni alkalmazásra is 
 • Energetizáló csakra-talpmasszázs  - otthoni alkalmazásra is 
 • Aromaterápiás zóna-hátmasszázs + Mézes immunerősítő hátkezelés  - otthoni alkalmazásra is

Alternatív  technikák:

 • Schüssler bioinformációs életsók mindennapi segítőink, különféle bajainkra - otthoni alkalmazásra is
 • Test- és Fülgyertyázás - csakrák, köpölyözés  háton - otthoni alkalmazásra is
 • Testi és lelki bajok megértése és kezelése speciális gyógyító pontok és moxázásuk (meridiánok, kínai ÖT-elem ) - otthoni alkalmazásra is  
Kiscsoportos tréningek - öngyógyító módszerek

(Ajándékkal)


                      5-6 fő részére           3 alkalommal,        szerdai napokon       17.30-tól - 19.00-ig

                         (Megbeszélés alapján csoportonként változtatható a nap és az időpont!)


                             A 3 alkalom együtt, (alkalmanként 4.800.-Ft)  mely a jegyzetet és a felhasznált anyagokat is tartalmazza,  14.500.-Ft,   aminek rendezése  az első találkozásnál illetve előre utalással történhet..


Jöhetnek együtt ismerősök, kollégák, klub-közösségek, baráti körök stb. akik akár a városban vagy  közelében élnek,  így oldva meg az egyéni  közlekedés nehézségeit.

Ha szeretnél ezeken a tréningeken  mielőbb részt venni,   bátran hívd magaddal  barátnőd és barátnőit, szomszédaid, kollégáid, vagy nyugdíjas ismerőseid  és  ahogy megvan a 10 fő,  a stúdióban vagy meghívás esetén vidéken, szívesen elmegyek és máris kezdhetünk!

(Egyeztetés alapján csoportonként változtatható a nap és az időpont!)


Ám ezt csinálhatjuk FORDÍTVA is!

Meghívásra - amennyiben összejön  6-10 fő - szívesen elmegyek  akár helyi klubokba vagy  vidékre is ( 50 km-es körzetben), ahol  a kis közösségnek helyben megtartható összevontan a 3 alkalom. Így napközben, egy  kb. 5 órás tréning keretében sajátíthatják el a résztvevők az ismereteket. Ebben az esetben a tréning díja, mely a jegyzetet és a felhasznált anyagokat is tartalmazza,  16.500.Ft-, amit   kezdés előtt illetve előre utalással  lehet rendezni.Csoportos kedvezmények:

 • Meghívásos kiszállás esetén illetve ha a stúdióba érkezik a csoport,  10 fő fölött  30 %-os  kedvezménnyel,  személyenként  csupán  11.500.-Ft  a kihelyezett tréningen való részvétel!
 • Így az öt órás természetes gyógymódok tréning mellé ingyenesen kap egy 6.000.-Ft-os Magnetspace testelemző állapotfelmérést!


 • A csoport, az I. és II. témakőrből kedvére összeállíthatja azt a  3 témát, amiről a tréningen  leginkább szeretne új  ismereteket szerezni.Ambíciózus   személyek ha  kedvet  éreznek  arra, hogy  egy  10 fős csoportot prezentáljanak környezetükből  akár helyben, akár vidéken, egy külön ajándékban részesülnek, mégpedig ingyenesen vehetnek részt a képzésen!


AJÁNDÉKKÉNT pedig mindenki kap egy Magnetspace testelemző készülékkel végzett állapotfelmérést, mely rámutat a szervezetben lévő vitaminok, aminósavak és nyomelemek  hiányára, a nehézfém túlterhelésre, amik a betegségeink okai lehetnek. Olyan ez, mint egy gyors "minilabor" tűszúrás nélkül!

Ha időben észrevesszük a bennünk kialakult diszharmóniát, azt mi magunk is meg tudjuk gyógyítani.A 3-3  alkalmas tréningek témái:

I. témakőr előadásai:

 1. Kiscsoportos stressz és félelmek oldása, önismereti tréning (pókoktól, repüléstől, vizsgától stb. való félelmek)   minden korosztálynak. Megtanuljuk, hogy oldjuk a feszültséget, félelmet, hogy érzelmeink miként befolyásolják testünk működését, valamint  növelhetjük önbizalmunkat és erősíthetjük hitünket, kitartásunkat. Tanulunk hozzá pár nyugtató pontot is, melyek alkalmazásával csökken a szorongás és az idegesség. A végén kitöltünk  egy Önismereti tesztet  önmagunknak jobb megismerésére.
 2. Túl az ötödik X-en - fiatalosan természetes gyógymódokkal a  fájdalmas öregkor helyett. Tanulunk gyógyító pontokat melyekkel csökkenthetjük fájdalmainkat és növelhetjük energiáinkat.  Majd egy kis szemtorna elsajátítása a jobb látásért.  Megismerkedhetünk a tenyér masszázsának technikájával.) Mire jó a Su-Jok gyűrű és hogyan használjam?
 3. Beszélünk  az egészséges táplálkozásról, a vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok fontosságáról, valamint   gyógyító ételekről  ( gabonák, zöldségek és gyümölcsök )  az ÖT elem (kínai filozófia)  alapján. Hogyan méregtelenítsünk és végezzünk tisztítókúrákat  .


II. témakőr előadásai:


 1. Test és fülgyertyázás otthoni alkalmazásra (megtanuljuk, hogyan használjuk a gyertyákat és hogy milyen fájdalmakra alkalmazhatjuk e népi gyógymódot.) Megismerkedünk a csakrák (energia csatornák) funkcióival és színterápiával. Megismerkedünk gyógyító pontokkal, melyek az emésztést segítik, sőt a fogyni vágyóknak is nagy segítségükre lehet Elsajátíthatjuk a köpölyözés módszerét, mellyel hát- és vállfájdalmak kezelhetők. A végén pedig kitöltünk egy Csakra-tesztet önmagunk jobb megismerésére.
 2. Megtanuljuk, hogy hol vannak  az "örök élet" pontjai , majd pedig  moxázunk immunrendszerünk erősítése céljából. Megismerkedünk egy pár perces tornával, mellyel aktiválhatjuk meridiánjainkat  (energia-csatornáinkat). Elsajátítunk egy egyszerű relaxáló-arcfiatalító arcmasszázst,  melyet önmagunkon és családtagjainkon egyaránt alkalmazhatunk stressz, fáradtság és fejfájás esetén is. Valamint megismerkedhetünk a fülmasszázs jótékony hatásaival.
 3. Megtanuljuk, hogy  a Schüssler sók mire jók és hogyan alkalmazzuk különböző bajainkra akut és krónikus problémáink javítására. (Dr. Schüssler orvos volt, aki rájött, hogy pácienseinek melyik ásványi anyag hiánya okozta hosszú távon a betegség kialakulását. A Schüssler sókat (nem só ízű)  a homeopátiához hasonlóan alkalmazzuk és semmilyen mellékhatásuk nincs, hozzászokni nem lehet és babák és kismamák is bátran alkalmazhatják!  A 12 féle életsó megismertetéséről és alkalmazási lehetőségeiről szól ez az előadás.

           Legközelebb   2018. novemberére van szabad kapacításom.

A fenti témákból és azok összefüggéseiből is látható, hogy mennyire fontos szervezetünk feltérképezése, hogy megelőzhessük a komolyabb betegségek kialakulását.  Ezért a problémához azonnal megoldást is ajánlok!

Az ajándék  műszeres állapotfelmérést pedig  két téma közt a  szünetekben sorban elvégzem Mindenkinek. • Természetesen örömmel látom nem csak az 50 felettieket, hanem azokat is, akik bármilyen korúak, ám fontosnak tartják egészségük védelmét és a megelőzésre törekednek, nem pedig a gyógyulásra!
 • Szeretettel várom továbbá a "szakmabelieket" is, akik mert törődnek klienseik egészségével, szívesen bővítik tudásuk, hogy még teljesebben segíthessenek a hozzájuk fordulóknak!


Szeretettel várok Mindenkit!Ez az alternatív masszázsfajta a csakrák, meridiánok mentén történik és pszichés valamint testi ellazulás által egy holisztikus kezelés érzését nyújtja.