Oktatás/Önképzés

FONTOS INFORMÁCIÓK a műhely-foglalkozásokról

A mottóm, "hobbimunkás" vagyok.

Szeretnéd , ha Neked is a hobbid lenne a munkád és ezáltal a munkádban megélhetnéd a hobbid? Szeretnélsegíteni másoknak és a munkád is szívesen megtartanád? Itt a lehetőség, próbáld ki magad és valósítsd meg lelked üzenetét!

Tanuld Önmagad, hogy segíthess családodnak, környezetednek vagy épp a klienseidnek. Ismerd meg az ősi gyógymódokat, légy környezeted és családod természetgyógyásza!

Beszélj környezetednek e műhely-foglalkozások lehetőségeiről. Így mód nyílhat arra, hogy más is elsajátíthassa ezeket technikákat, így akár még egymást is kezelhessétek. Az egészséget sokkal kellemesebb és pénztárca kímélőbb megtartani, mint helyreállítani. A legtöbb technikához, módszerhez alig van szükség tárgyi felszereltségre, így otthoni alkalmazásuk is könnyedén megoldható.

Olyan tudásban részesülhetsz, amit már másnap alkalmazhatsz a gyakorlatias mindennapokban! Itt a helyed, akár masszőrként szeretnéd munkádba beépíteni a könnyen elsajátítható technikákat, vagy épp családanyaként szeretteid egészségét szeretnéd megóvni!

Extra kedvezményekkel várlak, melyekről lentebb olvashatsz! 

Szösszenet....

Sok évnyi tanulás, útkeresés eredménye az, amit szeretnék átadni az Embereknek. A megtapasztalás, a tanfolyamok, a hozzá olvasás mára megérett bennem és ezeket az ismereteket szeretném megosztani azokkal az Ébredőkkel, akik keresnek valamit, önmaguk, környezetük, családjuk és klienseik megsegítésére.

Minden vágyam, hogy a tudás, ami ősi - bár modern világunkban egyre inkább elfeledett - ismét ott legyen a családok mindennapjaiban és a szakemberek tarsolyában, ha szükség van rá.

Tény, hogy a túldinamizált és teljesítményorientált jelenlegi világunk, új megoldásra váró feladatokat hoz kortól függetlenül mindenki számára. Gondolok itt a már agyoncsépelt stresszből adódó problémákra - és ma már a legtöbb esetben kevés a masszázs oldó hatása. Lelkünk és idegrendszerünk egyaránt nehezen bírkózik meg a nap során ért hatások feldolgozásával.

Meg kell tanulnunk - és tanítanunk az embereknek - kezelni a stresszt mert a mai embernek már "tudni kell" gyorsan regenerálódni, hisz másnap ismét be kell szállni a mókuskerékbe.

Felgyorsult világunkban egyre fontosabb a TUDATOSSÁG, hogy a minden nap "újratermelődő" problémákat önmagunk tudjuk kezelni, hisz nem járhatunk állandóan terápiákra. Viszont ha birtokában vagyunk olyan információknak, tudásnak, amik otthon vagy épp a munkahelyen alkalmazhatók, azonnal "orvosolhatjuk" bajainkat!

Ehhez pedig jól jöhetnek a kisebb egészségi problémák kezelésére bevethető természetes gyógymódok és technikák, amivel azonnal és kényelmesen elkezdhetjük a regenerációt.

Épp ezért szeretném, ha nem "csak" szakemberek, hanem a család egyik tagja, - akár az anyuka, vagy a nagypapa - akinek több ideje van arra, hogy a kis kurzusok után hazavigyen valami olyan információt a családba, aminek mindenki hasznát veheti.

Szakemberek pedig jól be tudják konvertálni a már meglévő szolgáltatásukba, hogy teljesebbé tegyék a klienseiknek nyújtott kezeléseiket, tanácsot adhassanak, mely által mihamarabb visszanyerhetik testi-lelki egészségüket.

Semmilyen előképzettség nem szükséges hozzá, hisz ezek ősi és szelíd, valamint mellékhatásoktól mentes természetes praktikák.

A mai világban sok, néha túl sok információ zúdúl ránk és épp ezért nehéz kiválasztani, hogy milyen irányba induljunk.

Ezek a kis kurzusok egészségünk megtartásában, immunrendszerünk erősítésében, és nem utolsó sorban a mindennapi stressz, feszültség és félelmek leküzdésében segíthetnek.

Segíthet megtépázott önbizalmunk, hitünk visszanyerésében, rávezethet az egészségesebb életmódra, táplálkozásra, motíválhat a sikeresebb és a boldogabb életre és megtalálhatjuk a lelkünk által oly vágyott harmóniát.

Szeretettel ajánlom figyelmedbe a kurzusaimat, ahol kis létszámmal, családias hangulattal telik a foglalkozás, természetesen a teljesség igénye nélkül, hisz mindenki maga érzi, hogy mi az Ő útja....

Dr. Edward Bach mondta: "Magatoktól szenvedtek"

Én pedig azt mondom: ÉBREDJ ÉS NE SZENVEDJ!

Spirituális gondolkodás

Stúdiómban olyan kurzusok találhatók meg, melyek csupán egy-két naposak. A foglalkozások keretében a "mindennapi ember" életét hivatottak szebbé és minőségibbé tenni.

Épp ezért mindenki számára elsajátítható egy-egy gyakorlatorientált masszázs technika, energiagyógyászat, természetes gyógymód, önismeret, ezoterikus megközelítés és keleti filozófia.

Lehetőséged van mini csoportban, egyénileg, vagy párban megtanulni a kiválasztott kurzust!

Az itt elsajátított tudást bárki képes azonnal alkalmazni akár családi kőrben vagy vállalkozás indításához illetve meglévő profilja bővítéséhez. Sőt,másodállásban is végezhetők, mivel nem kötöttek a vállalkozói igazolvány kiváltásához! Így gyorsan és minimális befektetés által juthatsz akár kiegészítő pénzkereseti lehetőséghez mert tudásoddal segíthetsz embertársaidnak a jobb életminőség megélésében. A természetes gyógymódok sokirányúan ötvözhetők, ki-ki összeállíthatja, bővítheti tudását.

A felnőttképzési tv. (2013. évi LXXVII. tv. ) 2003. szeptember 01.-től hatálybalépő változtatásai alapján az államilag nem támogatott, és nem OKJ-s, illetve nem nyelvi képzések, kikerültek a felnőttképzési tv. hatálya alól. Így ezen időtől a továbbra is engedélyezett frissítő masszázs oktatási tevékenység végzése során kizárólag a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény előírásai az iránymutatóak.

Vállalkozói igazolvány is azonnal kiváltható (fizikai közérzetet javító szolgáltatás címen (TEÁOR 9604) ha valaki szeretné azonnal elkezdeni ezt a szép hivatást. Mert igen, vallom, hogy csakis nagy hivatástudattal és szeretettel, az emberek és a munka iránti alázattal szabad elkezdeni a masszőri tevékenységet. ( A svéd masszázs tevékenységnek jelenleg nincs OKJ száma, de ha azt elvégzi valaki, akkor vállalkozóként máris dolgozhat vele.)

A tanításoknál nem a "tömegképzés" a cél, hanem az emberközeli, gyakorlatias és szereteten alapuló információ átadása. Épp ezért van itt lehetőséged akár egyénileg vagy párban tanulni, így nem szükséges hónapokat várni egy-egy foglalkozás kiírt időpontjára.

Ha úgy érzed, hogy fejlődni szeretnél, tápláld a vágyaid és gyarapítsd a tudásod!

Az Alternatív technikák, a természetes gyógymódok súlyosabb esetekben kiegészítő terápiaként remekül működnek, viszont egészségmegőrző céllal egymagukban is rendkívül hatásosak!

Nem helyettesítik a szakorvosok által alkalmazott, korszerű terápiás eljárásokat, hanem kiegészítik.

A gyógyítás mindig több síkon történik, és az első lépcső vitathatatlanul a lélek szintje.

Ma már elfogadott tény, hogy nem elég csupán a fizikai test szintjén legyőzni a betegséget, hiszen ez egyenlő a tüneti kezeléssel. Először mindíg a lélek betegszik meg, s az vetül majd ki a fizikai testre.

Ha időben észrevesszük a bennünk kialakult díszharmóniát, azt mi magunk is meg tudunk gyógyítani. 

A jövő gyógyszere az energiagyógyászat, az öngyógyítás!

A foglalkozások intenzívek, célirányosak és nincsenek szintek, összekonvertálhatók és önmagukban is hasznosíthatók! Már másnap alkalmazhatod új ismereteidet!

Egyéniben és párban bármikor elvégezheted! 

Extra kedvezmények:

 • Amennyiben párban, ( családtaggal, barátnőddel, kollégáddal) együtt jelentkezel egyéni foglalkozásra, 10 %-os kedvezményben részesültök!
 • Ha párban két foglalkozásra is jelentkeztek együtt egyéniben, amit egy hónapon belül szeretnétek elvégezni, még 10 % kedvezményben részesültök.
 • Ha egymagad jelentkezel egyszerre két egyéni foglalkozásra, amit egy hónapon belül szeretnél elvégezni, 10 % kedvezményben részesítelek!

Akár csoportos időpontra, akár általad választott időpontban szeretnéd bármelyik kis kurzust elvégezni, vedd fel velem a kapcsolatot és megbeszéljük!

Minden képzés elvégzésének az az alapja, hogy jelentkezéseddel a képzés árának 30 %-át az egyeztetés után a megadott számlaszámra utalod, mivel csak azzal válik biztossá a jelentkezésed!

info.egeszsegstudio@gmail.com

A képzések - igény szerint - szerdai, illetve szombat, vasárnap kerülnek megtartásra.

Amennyiben a megbeszélt időpont valamilyen oknál fogva időközben részedről mégsem megfelelő, annak jelzését a foglalkozás előtt 3 nappal kérem jelezni, egy újabb időpont kitűzése céljából. Sajnos ellenkező esetben az elutalt összeg elvesztésre kerül.

Tehát arra kérlek, hogy csak akkor jelentkezz, ha biztos vagy a döntésedben és nem gondolod meg magad, hisz a jó kapcsolatok egymás tiszteletén alapulnak!

Köszönöm!

Alternatív gyógymód érdekel?

Egyéni foglalkozás, ahol csak Rád figyelek.

Masszázs érdekel?

Kis csoport, családias hangulat.

A választott téma menüjében megtalálod a pontos információt a foglalkozással kapcsolatban. 

Változások és új információk 2018. március 11.-én kerültek kiírásra.

A foglalkozások végzettséghez nem kötöttek és 1 vagy 2 naposak - ahogy összejön rá a csoport, máris értesítelek.

Egyénileg és párban történő foglalkozás keretében pedig bármikor tartható!

Műhely-foglalkozások

Minden módszer és technika ugyanúgy segítséget nyújthat szakmabelieknek és családi körben használóknak egyaránt.

Végzettséghez nem kötöttek és könnyedén elsajátíthatók.

Egyéni és páros foglalkozás: 25 eFt/nap (a gyakorláshoz "alanyt" biztosítok) 9 és 16 óra között

Itt a foglalkozás végén részesülsz általam egy olyan kezelésben, amelyet elsajátítottál, hogy megtapasztald amit majd alkalmazol.

Csoportos foglalkozás: 20 eFt/nap (4 és 8 fő között, gyakorlás egymáson) 9 és 17 óra között

Itt folyamatosan egymáson gyakoroltok, ezáltal tapasztalod meg a technika által nyújtott érzést.


Masszázs :

 • Lávaköves masszázs

 • Menedzser + arcmasszázs

 • Nyirokmasszázs alternatívan + cellulit kezelés köpölyözéssel

 • Indiai fejmasszázs - otthoni alkalmazásra is
 • Svédmasszázs alternatívan, kizárólag egyénileg vagy párban tanulni vágyóknak, saját időbeosztással, 6 x 4 órában.

 • Csakra talpmasszázs talpcsakrák gyertyázásával - otthoni alkalmazásra is

Egyéb módszerek:

 • Bach virágterápia

 • Schüssler sók a mindennapokban (az alapsók és krémek ismerete) - otthoni alkalmazásra is
 • Test- és Fülgyertyázás - csakrák és gyertyázásuk - moxa- köpöly kiegészítéssel - otthoni alkalmazásra is
 • Testi és lelki bajok megértése és kezelése - otthoni alkalmazásra is
 • Speciális gyógyító pontok és moxázásuk (meridiánok, kínai ÖT-elem ) - otthoni alkalmazásra is
 • Stressz, szorongás, félelmek kezelésére technikák, önmagunknak - otthoni alkalmazásra

 • Zóna-terápiás hátkezelés + Mézes immunerősítő hátmasszázs - otthoni alkalmazásra is

 • Relaxáló ARC-váll-dekoltázs masszázsa + KEZEK presszúrázása, tenyércsakrák gyertyázásával - otthoni alkalmazásra is

 • Aromaterápiás relax-masszázs + meridiánok harmonizálása rózsakvarccal

Szeretettel várom jelentkezésed! 


Ez az alternatív masszázsfajta a csakrák, meridiánok mentén történik és pszichés valamint testi ellazulás által egy holisztikus kezelés érzését nyújtja.

Mindenkinek ajánlom, aki akár önismereti terápiának szánja, vagy épp családjában, környezetében sok megoldandó érzelmi problémát lát. Gondolok itt a stresszes életre, megrázkódtatásra különböző félelmekre, akár felnőtt, akár gyerek "szenvedi" el.