Önképzés

FONTOS INFORMÁCIÓK a műhely-foglalkozásokról

                                                            A mottóm, "hobbimunkás" vagyok.


Tanuld Önmagad, hogy segíthess családodnak, környezetednek vagy épp a klienseidnek. Ismerd meg az ősi gyógymódokat, alternatív technikákat és  légy környezeted és családod természetgyógyásza!

Olyan tudásban részesülhetsz, amit már másnap alkalmazhatsz a gyakorlatias mindennapokban! Itt a helyed, akár masszőrként szeretnéd munkádba beépíteni a könnyen elsajátítható technikákat, vagy épp családanyaként szeretteid egészségét szeretnéd megóvni!


Szösszenet....

Sok évnyi tanulás, útkeresés eredménye az, amit szeretnék átadni az Embereknek. A megtapasztalás, a tanfolyamok, a hozzá olvasás mára megérett bennem és ezeket az ismereteket szeretném megosztani a TUDATOSAN ÉLŐKKEL, akik keresnek valamit, önmaguk, környezetük, családjuk és klienseik megsegítésére.

Minden vágyam, hogy a tudás, a természetes módszerek és alternatív technikák MEGELŐZÉS CÉLJÁBÓL ott legyen a családok mindennapjaiban és a szakemberek tarsolyában, ha szükség van rá.

Tény, hogy a túldinamizált és teljesítményorientált jelenlegi világunkban, meg kell tanulnunk - és tanítanunk az embereknek - kezelni a stresszt mert a mai embernek már "tudnia kell" gyorsan regenerálódni, hisz másnap ismét be kell szállni a mókuskerékbe.

Felgyorsult világunkban egyre fontosabb a TUDATOS GONDOLKODÁS ÉS ÉLETVITEL, hogy a minden nap "újratermelődő" problémákat önmagunk tudjuk kezelni, hisz nem járhatunk állandóan terápiákra. Viszont ha birtokában vagyunk olyan információknak, tudásnak, amik otthon vagy épp a munkahelyen alkalmazhatók, azonnal "orvosolhatjuk" bajainkat!

Ehhez pedig jól jöhetnek a kisebb egészségi problémák kezelésére bevethető természetes gyógymódok és technikák, amivel azonnal és kényelmesen elkezdhetjük a regenerációt.

Épp ezért szeretném, ha nem "csak" szakemberek, hanem a család egyik tagja, - akár az anyuka, vagy a nagypapa - akinek több ideje van arra, hogy a kis kurzusok után hazavigyen valami olyan információt a családba, aminek mindenki hasznát veheti.

Szakemberek pedig jól be tudják konvertálni a már meglévő szolgáltatásukba, hogy teljesebbé tegyék a klienseiknek nyújtott kezeléseiket, tanácsot adhassanak, mely által mihamarabb visszanyerhetik testi-lelki egészségüket.

Semmilyen előképzettség nem szükséges hozzá, hisz ezek többnyire  ősi és szelíd, valamint mellékhatásoktól mentes természetes praktikák.

Ezek a kis kurzusok egészségünk megtartásában, immunrendszerünk erősítésében, és nem utolsó sorban a mindennapi stressz, feszültség és félelmek leküzdésében segíthetnek.

Segíthetnek  hitünk visszanyerésében, rávezethet és motíválhat az egészséges életmódra, táplálkozásra és megtalálhatjuk a lelkünk által oly vágyott harmóniát.

Szeretettel ajánlom figyelmedbe a kurzusaimat, ahol családias hangulatban telik a foglalkozás.


Stúdiómban olyan kurzusok találhatók meg, melyek csupán egy naposak. A foglalkozások keretében a "mindennapi ember" életét hivatottak szebbé és minőségibbé tenni.

Épp ezért mindenki számára elsajátítható egy-egy gyakorlatorientált masszázs technika,  (melyet egyéniben és párban végezhetsz el)     csoportosan pedig stresszkezelés, természetes módszer vagy  önismereti technika.


          Ha úgy érzed, hogy fejlődni szeretnél, tápláld a vágyaid és gyarapítsd a tudásod!

Az Alternatív technikák, a természetes gyógymódok súlyosabb esetekben kiegészítő terápiaként remekül működnek, viszont egészségmegőrző céllal egymagukban is rendkívül hatásosak!

Nem helyettesítik a szakorvosok által alkalmazott, korszerű terápiás eljárásokat, hanem kiegészítik.

A gyógyítás mindig több síkon történik, és az első lépcső vitathatatlanul a lélek szintje.

Ma már elfogadott tény, hogy nem elég csupán a fizikai test szintjén legyőzni a betegséget, hiszen ez egyenlő a tüneti kezeléssel. Először mindíg a lélek betegszik meg, s az vetül majd ki a fizikai testre.

Ha időben észrevesszük a bennünk kialakult díszharmóniát, azt mi magunk is meg tudunk gyógyítani. 

                                    A jövő gyógyszere az energiagyógyászat, az öngyógyítás!


A masszázst egyéniben és párban bármikor elvégezheted! 


Minden masszázs elvégzésének az az alapja, hogy jelentkezéseddel a kurzus árának 30 %-át az egyeztetés után a megadott számlaszámra utalod, mivel csak azzal válik biztossá a jelentkezésed!

A "Kiscsoportos tréningek-öngyógyító módszerek"  esetében pedig a foglalkozás megkezdése előtt rendezhető  egyösszegű befizetéssel, illetve előre elutalható.

info.egeszsegstudio@gmail.com

A foglalkozások - igény szerint - szerdai, illetve szombat, vasárnap kerülnek megtartásra.

Amennyiben a megbeszélt időpont valamilyen oknál fogva időközben részedről mégsem megfelelő, annak jelzését a foglalkozás előtt minimum 3 nappal kérem jelezni, egy újabb időpont kitűzése céljából. Sajnos ellenkező esetben az elutalt összeg elvesztésre kerül.

Tehát arra kérlek, hogy csak akkor jelentkezz, ha biztos vagy a döntésedben és nem gondolod meg magad, hisz a jó kapcsolatok egymás tiszteletén alapulnak!

Köszönöm!

Változások és új információk 2019. január 01.-én kerültek kiírásra.


A foglalkozások végzettséghez nem kötöttek, 1 naposak,  laikusoknak és masszőröknek egyaránt ajánlottak.

A masszázs egyénileg és párban történő foglalkozás keretében bármikor megtartható!

Az egyéni masszázshoz szükséges hozni az "alanyt" (barátnő, párod,  kolléganő stb.) akin gyakorolhatsz!


Műhely-foglalkozásokA TUDÁS HÁZHOZ MEGY!


Öngyógyító természetes  módszerek  -  kiscsoportos előadások

(Ajándék Magnetspace testelemző  műszeres állapotfelméréssel)


Amikor összejön - EGYÉNI JELENTKEZÉSBŐL -  az 5-6 fős  létszám:

                            3 héten át   1 alkalom        hétköznap este     17.30-tól - 19.30-ig

                                                                                     vagy

                                                           egy vasárnapi napon 9.00-tól  -  15.00-ig


   Az előadásra  a Stúdióban kerül sor.

A  jegyzetet és a felhasznált anyagokat is tartalmazza,  13.000.-Ft,   aminek rendezése  az első találkozásnál illetve előre utalással történhet..


CSOPORTOSAN is jöhetnek a Stúdióba  ismerősök, kollégák, klub-közösségek, baráti körök stb. akik akár a városban vagy  közelében élnek,  így oldva meg az egyéni  közlekedés nehézségeit.

Ha szeretnél ilyen formában ezeken a tréningeken  részt venni,   bátran hívd magaddal  barátnőd és barátnőit, szomszédaid, kollégáid, vagy nyugdíjas ismerőseid  és  ahogy megvan a 8-9 fős kis csoport,  30 % kedvezménnyel   ( 9.000 Ft)   máris indulhat a kurzus.

(Egyeztetés alapján csoportonként változtatható a nap és az időpont!)


Ám ezt csinálhatjuk FORDÍTVA is!

MEGHÍVÁS EGY CSOPORTTÓL - amennyiben összejön minimum egy  9-10 fős csoport - szívesen elmegyek  akár helyi klubokba vagy  vidékre is ( kb. 50 km-es körzetben), ahol  a kis közösségnek ott helyben megtartható összevontan a 3 alkalmas előadás, az I.-es  ÉS  a II.-es témakőrből, amelyiket kiválasztják . Így, egy  kb. 6 órás tréning keretében sajátíthatják el a résztvevők az ismereteket. Ebben az esetben a tréning díja, mely a jegyzetet és a felhasznált anyagokat is tartalmazza 10.000.Ft, amit   kezdés előtt illetve előre utalással  lehet rendezni.


A 6 órás természetes gyógymódok - házilagos alkalmazása  tréning mellé  pedig INGYENESEN kap mindenki egy   Magnetspace testelemző állapotfelmérést, mellyel azonnal megtudhatja a vitamin- és ásványi anyag szintjét, valamint hogy van-e nehézfém terhelése, melyek betegségek okai is lehetnek!

Olyan ez, mint egy gyors "minilabor" tűszúrás nélkül!
GRÁTISZ a csoport szervezőjének:


Azok az ambíciózus   személyek pedig , akik   kedvet  éreznek  arra, hogy  egy  9-10 fős csoportot prezentáljanak környezetükből  akár a Stúdióba , akár vidékre, egy külön ajándékban is  részesülnek az ingyenes állapotfelmérés mellé,  mégpedig  Ők INGYENESEN  vehetnek részt a képzésen is!
A tréningek témái 3-3 előadásból állnak. Mindegy, hogy melyik témakőrt válasszák, hisz az előadások nem épülnek egymásra,  a technikák önmagukban is azonnal alkalmazhatók.:

I. témakőr előadásai:

 1. Kiscsoportos stressz és félelmek oldása, önismereti tréning (pókoktól, repüléstől, vizsgától stb. való félelmek)   minden korosztálynak. Megtanuljuk, hogy oldjuk a feszültséget, félelmet, hogy érzelmeink miként befolyásolják testünk működését, valamint  növelhetjük önbizalmunkat és erősíthetjük hitünket, kitartásunkat. Tanulunk hozzá pár nyugtató pontot is, melyek alkalmazásával csökken a szorongás és az idegesség. A végén kitöltünk  egy Önismereti tesztet  önmagunknak jobb megismerésére. 
 2. Az ötödik X körül - fiatalosan természetes gyógymódokkal a  fájdalmas öregkor helyett. Tanulunk gyógyító pontokat melyekkel csökkenthetjük fájdalmainkat és növelhetjük energiáinkat.  Majd egy kis szemtorna elsajátítása a jobb látásért.  Megismerkedhetünk a tenyér masszázsának technikájával. Mire jó a Su-Jok gyűrű és hogyan használjam?  Aromaterápia otthonunkban. Megtanuljuk, hogy milyen illóolajat milyen bajokra alkalmazhatunk akár párologtatás, akár testre való alkalmazás céljából.
 3. Beszélünk  az egészséges táplálkozásról, a vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok fontosságáról, valamint   gyógyító ételekről  ( gabonák, zöldségek és gyümölcsök )  az ÖT elem (kínai filozófia)  alapján. Hogyan méregtelenítsünk és végezzünk tisztítókúrákat  .


II. témakőr előadásai:


 1. Test és fülgyertyázás otthoni alkalmazásra (megtanuljuk, hogyan használjuk a gyertyákat és hogy milyen fájdalmakra alkalmazhatjuk e népi gyógymódot.) Megismerkedünk a csakrák rendszerével és az aura fogalmával  (energia csatornák) funkcióival és színterápiával. Megismerkedünk gyógyító pontokkal, melyek az emésztést segítik, sőt a fogyni vágyóknak is nagy segítségükre lehet Elsajátíthatjuk a köpölyözés módszerét, mellyel hát- és vállfájdalmak kezelhetők. A végén pedig kitöltünk egy Csakra-tesztet önmagunk jobb megismerésére. A GYógyító Kód alkalmazásának elsajátítása.
 2. Megtanuljuk, hogy hol vannak  az "örök élet" pontjai , majd pedig  moxázunk immunrendszerünk erősítése céljából. Megismerkedünk a meridiánok fogalmával és az akupresszúra lényegével, majd egy pár perces tornával, mellyel aktiválhatjuk meridiánjainkat  (energia-csatornáinkat). Elsajátítunk egy egyszerű relaxáló-arcfiatalító arcmasszázst,  melyet önmagunkon és családtagjainkon egyaránt alkalmazhatunk stressz, fáradtság és fejfájás esetén is. Valamint megismerkedhetünk a fülmasszázs jótékony hatásaival.
 3. Megtanuljuk a Schüssler sók alkalmazását, melyek testi és lelki szinten egyaránt  hatnak,  megismerkedünk   a  12 féle  ásványianyag  életsó és a  krémek hatásaival, hallhatunk arról, hogy a Schüssler bioinformációs  sók és krémek mire jók és hogyan alkalmazzuk különböző bajainkra akut és krónikus problémáink javítására.  Sajnos a sók kevésbé ismertek, pedig nagyon hatásosak sok esetben akár önmagukban is, de gyógyszerek kiegészítésére is alkalmazhatók. Nagy előnyük, hogy nincsenek mellékhatásaik (!) és nem lehet hozzászokni. A sók és krémek nem vénykötelesek, bárhol bárki számára beszerezhetők. (Dr. Schüssler orvos volt, aki rájött, hogy pácienseinek melyik ásványi anyag hiánya okozta hosszú távon a betegség kialakulását. A Schüssler sókat (nem só ízű)  a homeopátiához hasonlóan alkalmazzuk és mivel  mellékhatásoktól mentesek és nem lehet  hozzászokni, így a  kismamák és a babák  is bátran fogyaszthatják!  A megfelelő só kiválasztásának elsajátítása a célja az előadásnak, akár prevenció céljából, akár a  meglévő tüneteink beazonosítására (akut és krónikus) bajainkra.

         

A fenti témákból és azok összefüggéseiből is látható, hogy mennyire fontos szervezetünk feltérképezése, hogy megelőzhessük a komolyabb betegségek kialakulását.  Ezért a problémához azonnal megoldást is ajánlok!


Az ajándék  műszeres állapotfelmérést pedig  két téma közt a  szünetekben Mindenkinek  sorban elvégzem . Ebből láthatjuk, hogy van-e nehézfém túlterhelésünk vagy vitamin és ásványianyag hiányunk, amik betegségeink forrásai is lehetnek • Örömmel látom mindazokat, akik fontosnak tartják saját és családjuk, környezetük  egészségének védelmét és a megelőzésre törekednek, nem pedig a gyógyulásra!
 • Szeretettel várom továbbá a szakmabelieket is, akik mert törődnek klienseik egészségével, szívesen bővítik tudásukat, hogy még teljesebben segíthessenek a hozzájuk fordulóknak!


Masszázs elsajátítása a Stúdióban  otthoni alkalmazásra is

Egyéni  (22.000 Ft)  és páros  (19.000 Ft)   foglalkozás  (a gyakorláshoz szükséges "alanyt" hozni) 9 és 15 óra között

Itt az egyéni foglalkozás végén részesülsz általam egy olyan teljes kezelésben, amelyet elsajátítottál, hogy megtapasztald amit majd alkalmazol.

Lehetőség van a masszázs megkezdése előtt  Magnetspace testelemző állapotfelmérést is kérni, 50 %-os  kedvezménnyel 9.500.- helyett csupán 4.500- Ft. Így gyorsan megtudhatjuk, hogy  vitamin, nyomelem hiányzik-e a  szervezetünkből vagy épp van-e esetleg nehézfém terhelésünk!


                 Masszázs elsajátítása  csoportos kihelyezett formában

Igény esetén a  masszázs kihelyezett kurzusként is elsajátítható, optimális körülmények biztosítása esetén a helyszínre megyek.

Erre 5-6 fő  jelentkező esetén van lehetőség, 15.000 Ft és 9-15 óra közt zajlik.

 • Menedzser + arcmasszázs

 • Indiai fejmasszázs
 • Energetizáló csakra-talpmasszázs + Aromaterápiás hátmasszázs
 • Fülgyertyázás és köpölyözés + Mézes immunerősítő hátkezelés 


GRÁTISZ a csoport szervezőjének:

Azok az ambíciózus személyek pedig , akik kedvet éreznek arra, hogy egy ilyen létszámú csoportot prezentáljanak környezetükből, egy külön ajándékban is részesülnek az ingyenes állapotfelmérés mellé, mégpedig Ők INGYENESEN vehetnek részt a képzésen !