Önképzés

FONTOS INFORMÁCIÓK a műhely-foglalkozásokról

                                                            A mottóm, "hobbimunkás" vagyok.


Tanuld Önmagad, hogy segíthess családodnak, környezetednek vagy épp a klienseidnek. Ismerd meg az ősi gyógymódokat, alternatív technikákat és  légy környezeted és családod természetgyógyásza!

Olyan tudásban részesülhetsz, amit már másnap alkalmazhatsz a gyakorlatias mindennapokban! Itt a helyed, akár masszőrként szeretnéd munkádba beépíteni a könnyen elsajátítható technikákat, vagy épp családanyaként szeretteid egészségét szeretnéd megóvni!


Sokévnyi tanulás, útkeresés eredménye az, amit szeretnék átadni az Embereknek. A megtapasztalás, a tanfolyamok, a hozzá olvasás mára megérett bennem és ezeket az ismereteket szeretném megosztani a TUDATOSAN ÉLŐKKEL, akik keresnek valamit, önmaguk, környezetük, családjuk és klienseik megsegítésére.

Túldinamizált és teljesítményorientált jelenlegi világunkban, meg kell tanulnunk - és tanítanunk az embereknek - kezelni a stresszt mert a mai embernek már "tudnia kell" gyorsan regenerálódni, hisz másnap ismét be kell szállni a mókuskerékbe.

Felgyorsult világunkban egyre fontosabb a TUDATOS GONDOLKODÁS ÉS ÉLETVITEL, hogy a minden nap "újratermelődő" problémákat önmagunk tudjuk kezelni, hisz nem járhatunk állandóan terápiákra. Viszont ha birtokában vagyunk olyan információknak, tudásnak, amik otthon vagy épp a munkahelyen alkalmazhatók, azonnal "orvosolhatjuk" bajainkat!


Épp ezért szeretném, ha nem "csak" szakemberek, hanem a család egyik tagja, - akár az anyuka, vagy a nagypapa - akinek több ideje van arra, hogy a kis kurzusok után hazavigyen valami olyan információt a családba, aminek mindenki hasznát veheti.

Szakemberek pedig jól be tudják konvertálni a már meglévő szolgáltatásukba, hogy teljesebbé tegyék a klienseiknek nyújtott kezeléseiket, tanácsot adhassanak, mely által mihamarabb visszanyerhetik testi-lelki egészségüket.

Semmilyen előképzettség nem szükséges hozzá, hisz ezek többnyire  ősi és szelíd, valamint mellékhatásoktól mentes természetes praktikák.

Az Alternatív technikák, a természetes gyógymódok súlyosabb esetekben kiegészítő terápiaként remekül működnek, viszont egészségmegőrző céllal egymagukban is rendkívül hatásosak!

Nem helyettesítik a szakorvosok által alkalmazott, korszerű terápiás eljárásokat, hanem kiegészítik.

A gyógyítás mindig több síkon történik, és az első lépcső vitathatatlanul a lélek szintje.

Ma már elfogadott tény, hogy nem elég csupán a fizikai test szintjén legyőzni a betegséget, hiszen ez egyenlő a tüneti kezeléssel. Először mindíg a lélek betegszik meg, s az vetül majd ki a fizikai testre.

Ha időben észrevesszük a bennünk kialakult díszharmóniát, azt mi magunk is meg tudunk gyógyítani. 

A masszázst egyéniben és párban bármikor elvégezheted! 


Minden masszázs elvégzésének az az alapja, hogy jelentkezéseddel a kurzus árának 30 %-át az egyeztetés után a megadott számlaszámra utalod, mivel csak azzal válik biztossá a jelentkezésed!

info.egeszsegstudio@gmail.com

A foglalkozások - igény szerint - szerdai, illetve szombat, vasárnap kerülnek megtartásra.

Amennyiben a megbeszélt időpont valamilyen oknál fogva időközben részedről mégsem megfelelő, annak jelzését a foglalkozás előtt minimum 3 nappal kérem jelezni, egy újabb időpont kitűzése céljából. Sajnos ellenkező esetben az elutalt összeg elvesztésre kerül.

Tehát arra kérlek, hogy csak akkor jelentkezz, ha biztos vagy a döntésedben és nem gondolod meg magad, hisz a jó kapcsolatok egymás tiszteletén alapulnak!

Köszönöm!

Változások és új információk 2019. január 01.-én kerültek kiírásra.


A foglalkozások végzettséghez nem kötöttek, 1 naposak,  laikusoknak és masszőröknek egyaránt ajánlottak.

A masszázs egyénileg és párban történő foglalkozás keretében bármikor megtartható!

Az egyéni masszázshoz szükséges hozni az "alanyt" (barátnő, párod,  kolléganő stb.) akin gyakorolhatsz!


Műhely-foglalkozások


Masszázs elsajátítása   otthoni alkalmazásra is

Egyéni  (22.000 Ft)  és páros  (19.000 Ft)   foglalkozás  (a gyakorláshoz szükséges "alanyt" hozni) 9 és 15 óra között

Itt az egyéni foglalkozás végén részesülsz általam egy olyan teljes kezelésben, amelyet elsajátítottál, hogy megtapasztald amit majd alkalmazol.


Lehetőség van a technika elsajátításának  megkezdése előtt  Magnetspace testelemző állapotfelmérést is kérni, 50 %-os  kedvezménnyel 9.500.- helyett csupán 4.500- Ft. Így gyorsan megtudhatjuk, hogy  vitamin, nyomelem hiányzik-e a  szervezetünkből vagy épp van-e esetleg nehézfém terhelésünk!