Öngyógyító foglalkozások

Tulajdonképpen ezek a foglalkozások olyanok, mint egy összevont  kezelés amire érkezik, azzal a különbséggel, hogy itt azonkívül, hogy problémájára egyéni javaslatot  kap, egy olyan tudást is szerez  mellé, amivel hazaérve máris tud önmagán, akár  családtagjain és környezetén  is segíteni.

Aki pedig  szakemberként érkezik, az információt  be tudja konvertálni kezeléseibe, ezáltal szolgáltatása teljesebbé válhat.

Mivel a foglalkozások 1,5 illetve 3 órásak, így lehetősége van arra, hogy praktikusságból  egy kezeléssel illetve állapotfelméréssel összeköthesse a kiválasztott  foglalkozás elsajátítását.


Egyéni foglalkozás bármilyen kezeléssel összekötve:   az összértékből 10 % kedvezményben részesül!


Párban érkezőknél  (barátnőnk, kolléganőnk, szülő-gyermek)  -  nem szükséges azonos foglalkozási témát   választani , sőt ha  bármilyen kezelést is szeretnének, azok is lehetnek különbözőek  -   ugyanúgy  összességében itt is 10 %  a kedvezmény.


Aki pedig jár hozzám kezelésekre illetve volt már valamilyen foglalkozáson nálam,  a fenti kedvezményhez még  1.000 Ft-os bónusz is társul.

 Kortól és nemtől függetlenül elvégezhetők és végzettséghez nem kötöttek a foglalkozások.

Igény szerint bármikor elvégezhetők hétfőtől-péntekig illetve szombat délelőtt az előre egyeztetett időpontban.

Minden technikához, módszerhez adott  írásos anyag segítséget nyújt abban, hogy a jobb memorizálás érdekében bármikor belepillanthassunk, ha otthon elakadunk.


  • Fül-  és testgyertyázás - 1,5 óra -  14.000 Ft

  • Stresszoldó Arc- és Fülkezelés  - 1,5 óra  -   14.000 Ft

  • Stressszoldó- és Fájdalomcsillapító  technikák (félelem, szorongás) - 3 óra  -   21.000 Ft

  • Fájdalomcsökkentő hát-váll-nyak-fej kezelése ülő helyzetben - 1,5 óra  -  14.000 Ft

  • Tenyér masszázsa, vitalizálás  -   1,5 óra   -   14.000 Ft

  • Talp masszázsa energetizálás   -    1,5 óra  -   14.000 Ft

  • Schüssler szöveti  ásványi  sók -  a "családi patika tartalma"    -   3 óra   -   21.000 Ft

  • Egészséges életmód-, gyógyító ételek-,  tápláló enzimek  (Ehhez a foglalkozáshoz végzünk egy Magnetspace gyors célirányos mérést is,  mellyel azonnal láthatjuk a nyomelemek, vitaminok,

  • ásványi anyagok hiányát, valamint a nehézfémterhelést,  így az új ismereteink  alapján  máris tudni fogjuk, hogy hogyan állíthatjuk vissza szervezetünk egyensúlyát.   -  3 óra  -   25.000 Ft


A kedvezmények a fenti díjakból kerülnek érvényesítésre.


A Magnetspace gyors-mérés bármelyik foglalkozás keretében  kérhető, 5.000 Ft


A tervezés miatt kérem, hogy legalább három-négy  héttel előtte jelentkezzen mint amikor szeretne  jönni, a lemondás pedig egy héttel a már kitűzött időpont előtt  mondható le, illetve módosítható, díjmentesen.


A foglalkozás díja utalással, Szép-kártyával (szabadidő zseb) és  helyben bankkártyával illetve készpénzzel  is rendezhető!


Amennyiben még nem ismerjük egymást, 30 % előre befizetést kérek!


info.egeszsegstudio@gmail.com


Szeretettel várok minden önképző és gyógyulni vágyót!