Csakráink kiegyensúlyozása Soft lézeres "fülakupunktúrával" 

        Kisgyermekkortól az aggkorig nagy segítséget nyújt  energetikánk 

            megerősítésében.

           A helyreállítás stabilizálásához  Bach cseppeket és Schüssler sókat rendel hozzá a program adatbázisa, melyek a homeopátia körébe tartoznak!


Mik is  azok a csakrák?


 A csakra szó szanszkrit eredetű, kereket, korongot jelent. A csakrák a test energiaközpontjai, amelyek a gerincoszlop aljától húzódnak felfelé, egészen a fejbúbig. 

A  7  fő erőközpont összeköttetésben áll egymással, rendszert alkotnak, és  meghibásodásuk komoly fizikai és lelki betegségekhez vezethet. 

A csakrákkal való foglalkozás segít, hogy a mindennapi stresszt és zaklatottságot nyugalommá és higgadtsággá alakítsuk át. Tisztítja a tudatot és kiegyensúlyozottá tesz bennünket, ezáltal jól érezzük magunkat.

A csakráinkkal való foglalkozás  tudatosabbá tesz  bennünket és tisztább, ezáltal  egészségesebb ételeket kívánunk meg, mivel szervezetünk magasabb energiákat képes befogadni.


Csakrák és az endokrin mirigyek

Csakráink szoros összefüggésben vannak az endokrin mirigyekkel, vagyis a hormonokkal. Ahogyan a csakrák finomanyagi szinten az energia kommunikációs központjai, úgy a belső elválasztású mirigyek a test vegyi folyamatainak kommunikációs központjai. 

A mirigyek rendszere fizikai síkon képezi le a csakrák finom anyagi rendszerét. A belső elválasztású, vagyis az endokrin mirigyek irányítják többek között az anyagcserénket, és a hormonok révén érzéseinket is. A hormonokat, mint hírvivő anyagokat, a vér szállítja. A hormonok szabályozzák a vércukorszintet, a sav-bázis egyensúlyt, a hőháztartást, a stresszre adott reakciókat, a növekedést, a nemi szervek kiválasztását, olyan érzéseket, mint például az éhség, a nemi vágy és az izgatottság. 

Ebből a távolról sem teljes felsorolásból sejthetjük, a hormonok életfontosságúak. A hormon szó eredeti jelentése: mozgásba hozni. A csakrákhoz hasonlóan a hormonok is mozgásba lendítik az életenergiáinkat. A hormonrendszer olyan szabályozórendszer, amelyben a hipotalamusz üzenetet kap a test minden funkciójáról, a normál állapotról vagy eltérésekről. Például az éhség, a fáradtság, a hideg jelzése a homlokcsakrához rendelt hipofízishez fut. Erre a hipofízis azonnal hormont bocsát ki a véráramba, amely ösztönzi a megfelelő mirigyek hormontermelését. Minden eredményről ismét a hipotalamusz értesül. Így azt is lehet mondani, hogy a csakrák az endokrin mirigyekkel való kapcsolatuk révén specializálódtak életenergiáink bizonyos területeire.

A nyugati orvostudomány is alátámasztja, hogy a hormonműködés szintje az életminőség külső-belső megnyilvánulásainak mértékadó meghatározója.  Akinek a hormonháztartása optimálisan működik, elégedett lehet. Képes bármikor regenerálódni.

Amennyiben jól működnek, úgy az a testi-lelki egészségünkön is meglátszik, ám ha az egyensúly felborul és egy-egy csakra elkezd alul- vagy túlműködni, az akár  betegségek formájában is megmutatkozhat.


Miből áll a Soft (lágy) lézer  alkalmazása? A meridiánok kiegyensúlyozatlanságát alapul véve a rendszer terápiás javaslatokat ad a fülön levő akupunktúrás pontok, azaz a fül-csakrapontok kezelésére.


Egy példa csakráink ezoterikus és/vagy materiális, racionális  megközelítéséről:

A csakráink helyreállításához sok mindent tehetünk, testi és lelki  egyensúlyünk felborulását valamivel mi idéztük elő.
Elsősorban érzelmi viharaink, a stressz, a félelem az, ami miatt túl vagy alul működnek. Azok számára, akik spirituálisabb illetve ezoterikusabb beállítottságuk, az alábbiakban látható, hogy mennyi mindent alkalmazhatnak egyensúlyuk helyreállíátása érdekében.

A materiális gondolkodók számára pedig a hormonháztartással való összefüggések lehetnek az irányadók, hogy mi miért okoz akár testi akár lelki panaszokat. 

Mai világunkban gyorsan veszítünk energiáinkból,  nehezebben töltődünk, így hamar legyengülünk és utat nyitunk egészségünk elvesztésére.

Koronacsakra

tobozmirigy melatonin

Homlok- vagy harmadik szem csakra

agyalapi mirigy  azok a hormonok, melyek a többi mirigy hormontermelését irányítják

Torokcsakra

pajzsmirigy tiroxin, trijod

Szívcsakra

csecsemőmirigy timozin

Köldök- vagy napfonatcsakra

hasnyálmirigy inzulin

Keresztcsonti vagy szexcsakra

petefészek, here ösztrogén és progeszteron, tesztoszteron

Gyökércsakra

vesék, különösen mellékvesék kortizon, adrenalin, noradrenalin


Miben áll  a Soft lézer  hatékonysága? 

Minden csakrához 1 fülakupunktúrás pont tartozik, így viszonylag  gyorsan ösztönözni tudjuk a szervezetet az energetikai rendeződésre, az öngyógyító folyamatok elindítására. 


Például az alábbi grafikonon látható, hogy a csakra kezeléssel, 43 perc múlva a meridiánokban igen jelentős egyensúlyi állapot jött létre.


A felkínált terápián kívül

a rendszerbe megjeleníthető a kezelendő meridiánhoz tartozó csakrapont   18 paramétere mint:

Elhelyezkedése; Késztetése; Lényege; Tudatszintje, Feladata; Kapcsolódó életkor; Elégtelen működése esetén; Túlzott működésekor; Színe; Uralkodó bolygója; Jegye; Eleme; Ásványai; Aromája; Arkangyala; Belső elválasztású mirigye; Kapcsolódó szervek; Betegségek.

Például

A Harmadik szem jellemzői:

A mentális fogalmak képi megjelenítésével kapcsolatos   energetikai központ és egyben ez a végrehajtó akarati központ is.

 Ez a csakra irányítja az értelmet és egyben a többi csakrát is ellenőrzése alatt tartja. Érzelmi szinten segít jobban megérteni a hétköznapi életünket, mivel  az intuíció is ide tartozik.


 • Elhelyezkedése: A homlokon, a szemöldökök között.
 • Késztetése: felülemelkedés
 • Lényege: spirituális tudat, lényeglátás, mások inspirálása
 • Tudatszintje: ráhangolódás az átfogóbb valóságra
 • Feladata: a képzelet fejlesztése, irányítása, kreativitás növelése
 • Alulműködés esetén: önbizalomhiányos, bátortalanság,
 • Túlműködés esetén: büszke, ellentmondást nem tűrő, manipuláló 
 • Színe: indigókék
 • Uralkodó bolygója: Neptunusz, Jupiter
 • Jegye: Nyilas, Halak
 • Eleme: fény (nincs kínai megfelelője)
 • Ásványai: azurit, ametiszt, indigókék zafír, szodalit,
 • Aromája: menta, jázmin
 • Arkangyala: Raziel


 • Belső elválasztású mirigye: agyalapi mirigy, hipofízis
 • Kapcsolódó szervek: Az arc, a szem, a fül, az orr, a melléküregek, a kisagy, valamint a központi idegrendszer.
 • Betegségek: folyamatosan visszaköszönő fejfájás, nátha, arcüreg-, melléküreg-gyulladásai, látászavarok (rövid-, és távollátás, kancsalság, kötőhártya-gyulladás)


Ha nem vagyunk összeszedettek, különböző panaszaink vannak, hatékony módszer a Soft (lágy)  lézerrel végzett fülkezelés, ahol csakráink energetizálása után beindul a kiegyensúlyozás, erőnlétünk megnövekszik.


60 perc                       8.000 Ft