Szolgáltatások

Úgy gondolom, hogy a hagyományos keleti orvoslásnak nagy a szerepe  természetes megoldásaival a modern nyugati orvoslás  technikáinak  együtt alkalmazásával, mert  kölcsönösen segíthetik az egészség helyreállításának mikéntjét, vagyis nem a  betegség tüneteinek, annál inkább az  okának megszüntetését. 

Bízom benne, hogy a jövő orvoslása nem a betegség kezelésére, hanem az egészség megtartására  és annak  megőrzésére fog fókuszálni! Remélem, hogy a megoldás a funkcionális orvoslás alkalmazásával emberközpontúvá és prevenciós jellegűvé válhat a természetesség jegyében!


Míg az egészség megőrzéséhez és az általános egészségi állapot javításához egyértelműen elegendőek a természetes módszerek, addig egy hirtelen kialakult akut betegségnél, balesetnél (azonnali műtét)  a modern orvostudomány vívmányai által kapott  (CT, MRI, labor stb.) információk  és technikák nyújtanak segítséget.


Tevékenységem során a természetesség jegyében az alábbi cégekkel dolgozom és ajánlom opcionálisan, személyre szabottan megállapítva 

az Energy (kínai gyógyászat)

 Pharma Nord

Ősi Magnézium

Wise Tree Naturals

cégek biokészítményeit, mivel a folyamatos képzéseiken szerzett információkat megosztom Klienseim javulása érdekében.


Az igazán bölcs ember nem az, aki a betegség idején akar gyógyulni, hanem az, aki a betegség melegágyát megszünteti.
 Hazánkban az emberek csak az első szívinfarktus után kapnak észbe."

                                                                                                  Dr. Czeizel Endre


Szolgáltatásaim összetettek, sosem egyfajta módszerből állnak.


A közel két évtizednyi munkásságom alatt az alábbi kisebb és nagyobb kurzusok, modulok és tanfolyamok segítik a tevékenységemet holisztikusan alkalmazni, melyet a mai napig bővítek, hogy az új információkat is beépíthessem a módszereim palettájába:

KoroKan keleti energetikai meridián masszázs,  Fekete Ibolya Sopron (2006.),

Izületi kimozgatásos technika a KoroKan kezeléshez,  Jene Kálmán Sopron (2008).

Shiatsu  japán  gyógyítási technika  a kínai akupresszúra alkalmazásával  Veizer Beáta Center Press Budapest (2010.)

TÁDÉ test- és fülgyertyázás (2011,) Lévai Borbála Hévíz

Akupresszúra alapjai, köpölyözés, moxázás (2010)., Daróczi Zoltán Budapest, Center Press

Alternatív nyirokmasszázs (2011)., Faragó László Kecskemét

Bach-virágterápia, MediCenter Budapest (2010.),

Frissítő talpmasszázs MediCenter (2012.),

A dr. Schüssler-féle ásványsók alkalmazása valamint  arcelemzés a homeopata dr. Farkas Orsolya, dr. Szűcs Erika és dr. Sasvári Ferenc, (2011.)

Holistic Pulsing  (magyar nevén Lélekmasszázs), Schneider Ferenc  Center Press, (2009)

Kinesio-Tape orvosi izület, izom- és meridiánragasztást valamint a hagyományos kínai gyógytechnikák, Budapest, Oriolus-Med (2013.).

Kineziológia I.-II.-III. One Brain modul és a fülakupunktúra/ fülakupresszúra  Budapest (2013.) Szeferinusz Attila addiktológus,  kineziológus

Emo Trance, az "Érzelmek Transzformálása"   alapfokú terapeuta képzés  Sághy András és  Sághy Margit trénerektől, (2015)

EFT alapképzés  Sághy Zsuzsi és Takács Péter trénerektől,(2016.)

Dr. Széchenyi István által,  Széchenyi Egészségközpont Budapest,  MeriDim készüléke a kínai meridiánelemzés, mérés (2014.)

Magnetspace elemző segítségével pedig kibővítve (2016.) ráláthatunk egészségi állapotunk jeleire és a vitamin és ásványanyag hiányokra

Az F-SCAN biofrekvenciás mérővel (2018.) pedig, a szervezetünkben megrekedt kórokozók feltérképezése, majd pedig a Ravó Zapper bió-frekvenciáival  való  tisztítás  (vírusok, baktériumok, élősködők és gombák)

Kristálypunktúra , dr. Kellermann Aranka Terézia (2017.) kurzuson  megismerkedhettem a hegyikristály "hatalmával".

Kristálygyógyászat alapjai (2017.)  Albecz János spirituális instructortól.

"Stressz és a hormonháztartás kapcsolata", valamint az "Egészségtudatos táplálkozás" Konnektív Felnőttképző Kft. (2019) ,


Dr. Csomai Zita orvos-természetgyógyász tanfolyamai (2017.-2021.) keretében pedig ismereteket szereztem a:

"Hagyományos Kínai Orvoslás, az ÖT elem tana" az egészség természetes  helyreállításának lehetőségei

"Laborleletek értékelésével természetgyógyászati szempontból",

"Rejtélyes betegségek, gócok és gócbetegségek"

"Szív és érrendszeri betegségek holisztikus megközelítése",

"Inzulinrezisztencia és a cukorbetegség"

"Az Autizmus és ADHD-s gyerekek" idegrendszeri rendellenességei

"Daganatos betegségek természetgyógyászati kiegészítő kezelése"  

"Időskori egészség megőrzése és helyreállítása"

"Pszichés kórképek támogatása  természetgyógyászati szemszögből" 

"Nőgyógyászati betegségek holisztikus megközelítése"Anno,   Budapesten a Grafológiai Intézetben (1997) szakdolgozatom  elfogadása után okleveles grafológussá váltam, ami által most már tudom, hogy életem akkor vett nagy fordulatot, pszichológiai tanulmányaim által,  az Emberek segítése irányába úgy lelki mint fizikai szinten.


Utolsó frissítés: 2021. május 1.


Mostantól minden SZÉP-kártya zseb elfogadott, bármely szolgáltatásra.Mindazokat szeretettel várom, akik most döntöttek  úgy,  hogy  - míg eddig nem volt idejük egészségük megőrzésére -  most viszont már  szeretnének annak helyreállításával foglalkozni.

 Ehhez pedig szívesen alkalmaznának kemikáliáktól mentes lehetőségeket,   akár rég elfeledett vagy nem ismert  népi gyógymódokat, a gyógynövények őserejét, a kínai filozófia  (ÖT-elem tanait)  és a kevésbé ismert  modern biofrekvencián alapuló sejttisztító és regeneráló hatású lehetőségeket.

Mindenki olyan tempóban  épül, amilyen ütemben  blokkolt működésű szervezete képes a regenerációra  és mindezt mellékhatásoktól mentesen érheti el.
Adjunk időt  tüneteink megszüntetésére - fontos a folyamatos "önmegfigyelés" -  amit minél fiatalabb korban ajánlott  elkezdeni, hogy ne alakuljanak ki belőle krónikus panaszok."Ha segítő kézre van szükséged, ott lóg a karod végén."
                                                                                                                            Bölcsességek könyve