Szolgáltatások

Úgy gondolom, hogy a négyezer éves  hagyományos keleti gyógyításnak nagy a szerepe  természetes megoldásaival a modern nyugati orvoslás  technikáinak  együtt alkalmazásával, mert  kölcsönösen segíthetik az egészség helyreállítását, mivel így a tünetek és az okok együtt kerülnek kezelésre.

Bízom benne, hogy a jövő orvoslása sem csupán a betegség kezelésére, hanem az egészség megtartására  és annak  megőrzésére fog fókuszálni ugyanúgy mint a természetes módszerek lehetőségei, melyek kiterjednek a megelőzés-helyreállítás-utógondozás területére egyaránt! Bízom benne, hogy így  a funkcionális orvoslás alkalmazásával  egyaránt emberközpontúvá és prevenciós jellegűvé válhat az Emberek segítése!

Míg az egészség megőrzéséhez és az általános egészségi állapot javításához egyértelműen elegendőek a természetes módszerek, addig egy hirtelen kialakult akut betegségnél, balesetnél (azonnali műtét)  a modern orvostudomány vívmányai által kapott  (CT, MRI, ultrahang, labor stb.) információk  és technikák nyújtanak nagy segítséget.


Az igazán bölcs ember nem az, aki a betegség idején akar gyógyulni, hanem az, aki a betegség melegágyát megszünteti.
 Hazánkban az emberek csak az első szívinfarktus után kapnak észbe."

                                                                                                  Dr. Czeizel Endre


Szolgáltatásaim összetettek, sosem egyfajta módszerből állnak.


A közel két évtizednyi munkásságom alatt az alábbi kisebb és nagyobb kurzusok, modulok és tanfolyamok segítik a tevékenységemet holisztikusan alkalmazni, melyet a mai napig bővítek, hogy az új információkat is beépíthessem a módszereim palettájába:


Anno,   Budapesten a Grafológiai Intézetben (1997) szakdolgozatom  elfogadása után okleveles grafológussá váltam, ami által most már tudom, hogy életem akkor vett nagy fordulatot, pszichológiai tanulmányaim által,  az Emberek segítése irányába úgy lelki mint fizikai szinten.


Utolsó frissítés: 2021. május 1.


Mostantól minden SZÉP-kártya zseb elfogadott, bármely szolgáltatásra.Mindazokat szeretettel várom, akik most döntöttek  úgy,  hogy  - míg eddig nem volt idejük egészségük megőrzésére -  most viszont már  szeretnének annak helyreállításával foglalkozni.

 Ehhez pedig szívesen alkalmaznának kemikáliáktól mentes lehetőségeket,   akár rég elfeledett vagy nem ismert  népi gyógymódokat, a gyógynövények őserejét, a kínai filozófia  (ÖT-elem tanait)  és a kevésbé ismert  modern biofrekvencián alapuló sejttisztító és regeneráló hatású lehetőségeket.

Mindenki olyan tempóban  épül, amilyen ütemben  blokkolt működésű szervezete képes a regenerációra  és mindezt mellékhatásoktól mentesen érheti el.
Adjunk időt  tüneteink megszüntetésére - fontos a folyamatos "önmegfigyelés" -  amit minél fiatalabb korban ajánlott  elkezdeni, hogy ne alakuljanak ki belőle krónikus panaszok."Ha segítő kézre van szükséged, ott lóg a karod végén."
                                                                                                                            Bölcsességek könyve