Szolgáltatások

Úgy gondolom, hogy a modern nyugati orvoslás és a természetes megoldások együtt alkalmazása kölcsönösen növelheti az egészség helyreállításának hatékonyságát. 

Míg az egészség megőrzéséhez és az általános egészségi állapot javításához egyértelműen elegendőek a természetes módszerek, addig egy hirtelen kialakult akut betegségnél (azonnali műtét) a modern orvostudomány technikai vívmányainak segítségével gyógyulhatunk meg.


Az igazán bölcs ember nem az, aki a betegség idején akar gyógyulni, hanem az, aki a betegség melegágyát megszünteti.
 Hazánkban az emberek csak az első szívinfarktus után kapnak észbe."

                                                                                                    Dr. Czeizel Endre

Szolgáltatásaim összetettek, sosem egyfajta módszerből állnak:


Mindazokat szeretettel várom, akik most döntöttek  úgy,  hogy  - míg eddig nem volt idejük egészségük megőrzésére -  most viszont már  szeretnének annak helyreállításával foglalkozni.

 Ehhez pedig szívesen alkalmaznának kemikáliáktól mentes lehetőségeket,   akár rég elfeledett vagy nem ismert  népi gyógymódokat, a gyógynövények őserejét, a kínai filozófia  (ÖT-elem tanait)  és a kevésbé ismert  modern biofrekvencián alapuló sejttisztító és regeneráló hatású lehetőségeket.

Mindenki olyan tempóban  épül, amilyen ütemben  blokkolt működésű szervezete képes a regenerációra  és mindezt mellékhatásoktól mentesen érheti el.
Adjunk időt  tüneteink megszüntetésére - fontos a folyamatos "önmegfigyelés" -  amit minél fiatalabb korban ajánlott  elkezdeni, hogy ne alakuljanak ki belőle krónikus panaszok.


"Ha segítő kézre van szükséged, ott lóg a karod végén."
                                                                                                                            Bölcsességek könyve

                                                                               Utolsó frissítés: 2020. június 1.