Fontos információk  -  mielőtt bejelentkezik

Kedves meglévő és leendő Klienseim!

Tájékoztatom Önöket , hogy egyéni (KATA-s kisadózó) vállalkozóként valamennyi szolgáltatásról kizárólag gépi SZÁMLÁT állítok ki, mivel (2017. 01.02.-től a nyugtaadás megszűnt) és az online pénztárgép használati kötelezettsége ezzel a programmal váltható ki.
Az ÁFA tv. 166§ (2) bekezdésének megfelelően számla csak abban az esetben bocsátható ki, ha a termék beszerzőjének (vevő),a szolgáltatás igénybe vevőjének a neve és címe ismert. Megértésüket és együttműködésüket köszönöm és szeretettel várom bejelentkezésüket!

Érkezéssel kapcsolatos tájékoztatás


Kezelésének előre lefoglalt időpontja legkésőbb 2 nappal,  annak megtörténte előtt  mondható le díjmentesen, sms-ben, emailben, viberen, messengeren illetve telefonon.


A nem időbeni lemondás  vagy le sem mondott időpont miatt , a következő kezelésnél 70 %-os felár fizetendő!

Abban az esetben, ha bérlete van, egy alkalom lehúzásra kerül.


A fentiekre a fenntartott idő miatt, valamint egy másik Kliens fogadásának meghiúsulása miatt kerül sor.


Gondolom Ön sem szeret várakozni....Ezért kérem Önt, hogy tiszteljük egymás idejét és a megbeszélt időpontra pontosan érkezzen, mert esetleges  késése esetén a kezelés időtartama lerövidül, mivel a következő Vendéget nem áll módomban megvárakoztatni.


Ne vegyük el Embertársaink elől a gyógyulás lehetőségét!


Kedvezmények:


Kedvezményes Bérlet vásárlására is van lehetősége, bármelyik masszázsra illetve terápiás kezelés céljára.

  • 5 alkalmas 10 % kedvezménnyel, érvényessége 3 hónap
  • Amennyiben egy keretösszeget szeretne (vegyes felhasználással) akár Ajándékutalványként vagy Bérletként vásárolni, úgy 25 eFt -tól 10 % kedvezményben részesül. Érvényessége: 3 hónap.
  • Az 1-2 alkalomra szóló Ajándékutalványok érvényessége: 2 hónap


Amennyiben bármilyen oknál fogva 3 hónapon belül nem került felhasználásra, a továbbiakban  50 %-os értékben a lejárati időn túl még 1 hónapig  felhasználható!

A Bérletek és Ajándékutalványok felhasználása nem feltétlen személyhez kötött, így aki azzal érkezik , jogosult a kezelésre!


Extra kedvezmények:

  • Amennyiben egyszerre két különböző kezelést szeretne, úgy a magasabb összegű 10 % kedvezménnyel vehető igénybe.
  • Ha párban érkeznek egyszerre   (akár egy napon, vagy egymás után)   masszázsra illetve kezelésre  (férj-feleség, anya-lánya, nagypapa-unoka, anyós-meny, két barátnő) hogy egy-egy kezelésben részesüljenek, úgy  a magasabb összegűt 10 % kedvezménnyel  vehetik igénybe.

Bejelentkezési szándéka  esetén:

(Amennyiben nem veszem fel a telefont - épp dolgozom - a számkijelzés alapján ahogy van időm, visszahívom, ha pedig írt, amikor időm van, válaszolok: 70-774-3089 vagy info.egeszsegstudio@gmail.com


Keressen bizalommal, hogy segíthessek!

Szeretettel várom bejelentkezését!