Fontos információk  -  mielőtt bejelentkezik

Kedves meglévő és leendő Klienseim!

Tájékoztatom Önöket , hogy egyéni (KATA-s kisadózó) vállalkozóként valamennyi szolgáltatásról kizárólag gépi SZÁMLÁT állítok ki, mivel (2017. 01.02.-től a nyugtaadás megszűnt) és az online pénztárgép használati kötelezettsége ezzel a programmal váltható ki.
Az ÁFA tv. 166§ (2) bekezdésének megfelelően számla csak abban az esetben bocsátható ki, ha a termék beszerzőjének (vevő),a szolgáltatás igénybe vevőjének a neve és címe ismert. Megértésüket és együttműködésüket köszönöm és szeretettel várom bejelentkezésüket!

Érkezéssel kapcsolatos tájékoztatás


Kezelésének előre lefoglalt időpontja legkésőbb 2 nappal,  annak megtörténte előtt  mondható le díjmentesen, sms-ben, emailben, viberen, messengeren illetve telefonon.


A nem időbeni lemondás  vagy le sem mondott időpont miatt , a következő kezelésnél 50 %-os felár fizetendő!

Abban az esetben, ha bérlete van, egy alkalom lehúzásra kerül.


Ám lehetősége van Ön helyett valaki másnak átadni a későn lemondott időpontját, (családtag, kolléga, barátnő) így elkerülhető a feláras következő kezelés!


A fentiek azért kerülnek alkalmazásra, mert a lefoglalt időben a kezelés meghiúsult és már nem tudok mást fogadni! Egy időpontra csak egy Kliens érkezik , mivel egyéni kezelések zajlanak.

Itt nincs várakozási idő  , ez nem orvosi rendelő! Kérem, hogy azt is vegyék figyelembe, hogy meg nem jelenésével egy másik Embertársunktól veszi el a gyógyulás lehetőségét.!


Amennyiben nem tud a munkája miatt előre tervezni, válassza inkább az ad-hoc jellegű bejelentkezést - így elkerülhető a feláras kezelés - tehát amikor már látja a hetének alakulását, akkor hívjon!


Gondolom Ön sem szeret várakozni....Ezért kérem Önt, hogy tiszteljük egymás idejét és a megbeszélt időpontra pontosan érkezzen, mert esetleges  késése esetén a kezelés időtartama lerövidül, mivel a következő Vendéget nem áll módomban megvárakoztatni.


Ne vegyük el Embertársaink elől a gyógyulás lehetőségét!


Kedvezmények:


Kedvezményes Bérlet vásárlására is van lehetősége, bármelyik masszázsra illetve terápiás kezelés céljára.

  • 5 alkalmas 10 % kedvezménnyel, érvényessége 3 hónap


A Bérletek és Ajándékutalványok felhasználása nem feltétlen személyhez kötött, így aki azzal érkezik , jogosult a kezelésre!


Extra kedvezmények:

  • Amennyiben egyszerre két különböző kezelést szeretne, illetve párban érkeznek, úgy a magasabb összegű 10 % kedvezménnyel vehető igénybe.
  • Amennyiben egy keretösszeget szeretne (vegyes felhasználással) akár Ajándékutalványként vagy Bérletként vásárolni, úgy 25 eFt -tól 10 % kedvezményben részesül.    Érvényessége: 3 hónap.

Bejelentkezési szándéka  esetén:

(Amennyiben nem veszem fel a telefont - épp dolgozom - a számkijelzés alapján ahogy van időm, visszahívom, ha pedig írt, amikor időm van, válaszolok: 70-774-3089 vagy info.egeszsegstudio@gmail.com


Keressen bizalommal, hogy segíthessek!

Szeretettel várom bejelentkezését!