Fontos információk  -  mielőtt bejelentkezik

Kedves meglévő és leendő Klienseim!

Tájékoztatom Önöket , hogy egyéni (KATA-s kisadózó) vállalkozóként valamennyi szolgáltatásról kizárólag gépi SZÁMLÁT állítok ki, mivel (2017. 01.02.-től a nyugtaadás megszűnt) és az online pénztárgép használati kötelezettsége ezzel a programmal váltható ki.
Az ÁFA tv. 166§ (2) bekezdésének megfelelően számla csak abban az esetben bocsátható ki, ha a termék beszerzőjének (vevő),a szolgáltatás igénybe vevőjének a neve és címe ismert. Megértésüket és együttműködésüket köszönöm és szeretettel várom bejelentkezésüket!


Érkezéssel kapcsolatos tájékoztatás


Tisztelettel kérem Önöket az alábbiak figyelembevételére:

Kezelésének előre lefoglalt időpontja legkésőbb 2 nappal,  annak megtörténte előtt  mondható le díjmentesen, sms-ben, emailben, viberen, messengeren illetve telefonon.


A 2 napon belüli  lemondás miatt , a következő kezelésnél 50 %-os felár, az aznap lemondott kezelési  időpont miatt pedig a teljes ár  fizetendő a következő találkozásnál  !

Abban az esetben, ha bérlete van, egy alkalom lehúzásra kerül.

(Természetesen hirtelen jött betegség és kivételes helyzetek sajnos adódhatnak, amik megértésre találnak.) 

Ám lehetősége van Ön helyett valaki másnak átadni a későn lemondott időpontját, (családtag, kolléga, barátnő) így elkerülhető a feláras következő kezelés!


A fentiek azért kerülnek alkalmazásra, mert a lefoglalt időben a szolgáltatás meghiúsult és már nem tudok mást fogadni! Egy időpontra csak egy Kliens érkezik , mivel egyéni kezelések zajlanak. 

Kérem, hogy azt is vegyék figyelembe, hogy meg nem jelenésével egy másik Embertársunktól veszi el a gyógyulás lehetőségét.!


Amennyiben nem tud a munkája miatt előre tervezni, válassza inkább az ad-hoc jellegű bejelentkezést - így elkerülhető a feláras kezelés - tehát amikor már látja a hetének alakulását, akkor hívjon!


Gondolom Ön sem szeret várakozni....Ezért kérem Önt, hogy tiszteljük egymás idejét és a megbeszélt időpontra pontosan érkezzen, mert esetleges  késése esetén a kezelés időtartama lerövidül, mivel a következő Vendéget nem áll módomban megvárakoztatni.


Ne vegyük el Embertársaink elől a gyógyulás lehetőségét!

Köszönöm együttműködésüket!
Bejelentkezési szándéka  esetén:

(Amennyiben nem veszem fel a telefont - épp dolgozom - a számkijelzés alapján ahogy van időm, visszahívom, ha pedig írt, amikor időm van, válaszolok: 70-774-3089 vagy info.egeszsegstudio@gmail.com


Keressen bizalommal, hogy segíthessek!

Szeretettel várom bejelentkezését!