A  tudatos táplálkozás, avagy ételtől a lélekig az egészségünkért


                                       Csak az vét maga ellen, aki nem tesz magáért!


Az egészségvédelem és az egészségmegőrzés valójában egy tudatos életmód, egészséges táplálkozás és  életvitel, hogy betegségek és fájdalmak nélkül élhessük meg az életünket. 

A saját egészségünkért szüleink tehetnek először a legtöbbet azzal, hogy egészségesen élnek. Így  erős  immunrendszert és idegrendszert leszünk képesek átadni gyermekünknek.

Gyermekünket pedig már a  "nulladik évétől" egészséges tápanyag és vitamindús ételekkel, zöldségekkel és gyümölcsökkel tudjuk - közvetve -  táplálni. Amihez hozzászokik az ember, az épül be a tudatába és azáltal keresi már tudatosan is majd késöbb  a helyes táplálkozás lehetőségeit. 

Tehát egy "mókuskerékről" van szó, amit lehet, hogy épp most határoz el valaki, hogy az első láncszeme legyen! 

Méréseim során, amikor a család minden tagját megnéztük, feltűnően hasonló anyagokból volt hiány a gyerekeknél is. Érthető, hisz nagyjából ugyanazt eszi a család apraja-nagyja.


Mindenfajta rezisztencia és intolerancia világát éljük! (Gyerekeknél főként szorulás, rossz alvás, agresszív viselkedés, felnőtteknél fejfájás, fáradékonyság, hasmenés, refluxos tünetek, gyomortáji fájdalmak. stb.)

A  meg nem válogatott táplálkozásunkkal okozzuk magunknak a legnagyobb kárt. Ezt még tovább rontja a stressz, a félelmek  kezelésének hiánya, amitől idegrendszerünk által is károsodik emésztésünk.  Mindkettő hozzájárul az immun legyengüléséhez, ami sajnos a gyerekeket is ugyanúgy érinti . Leegyszerűsítve  így függnek össze a testi és lelki (idegi) panaszok , amik csakis együtt erősíthetők. 

Ennek alfája és ómegája a szervezet kitakarítása, majd feltöltése éltető vitaminokkal, nyomelemekkel és az élethez nélkülözhetetlen enzimekkel.


Mint Energy tanácsadó nagy örömömre szolgál, hogy hatékonyan működnek a hozzám fordulók egészségjavításában  és megőrzésében ezek a csodálatos természetes készítmények, melyeket opcionálisan ajánlok, mert tisztítást, feltöltést, regenerálást  vagyis   immunerősítést érhetünk el általuk.A kínai filozófia szerint az ember teste, lelke és szelleme egyetlen energetikai rendszerben fonódik össze, ezért a szervezet egészséges működésének alapfeltétele az említett három sík optimális együttműködése.

Ebből kiindulva nemcsak a betegségek kialakulásának megelőzését, hanem az egészségmegőrzés komplex kezelését tartom fontosnak.


A természetes   készítmények ajánlása  egy méréssel (MeriDim vagy Magnetspace)  és  egy manuális kikérdezés   után történik.  Majd kineziológiai karteszteléssel illetve   bióindikátorral ránézünk, hogy vajon melyik gyógynövényes készítménnyel segíthetünk a legspecifikusabban az egyénre szabva  egészségének helyreállításában.A készítmények a hagyományos kínai orvoslás (HKO)

több ezer éves tudására építve, mind a 14 alapvető energiavezetékre (meridiánra) kifejtik hatásukat. Segítségükkel hatékonyan befolyásolhatjuk a szervezet méregtelenítő és regeneráló folyamatait.


A Pentagram  módszere az 5 elem (5 fázis) tanának a HKO-ból ismert alapelveire épül, egyszersmind alkalmazza a fitoterápia, az aromaterápia, a homeopátia, a kristályterápia, valamint a biorezonancia legújabb ismereteit is.

Minőségi termékeinek köszönhetően már születésének pillanatától az alternatív egészségmegőrzés úttörőjének számít. A gyártási folyamat és a termékek minőség-ellenőrzése az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszer legszigorúbb követelményei szerint történik.Részletesen a  készítményekről itt olvashat:   https://www.energy.sk/hu/


Családtagjainkat akár meg is ajándékozhatjuk egy kis "természetes" ajándékcsomaggal  illetve egy testelemzéssel  a prevenció jegyében, hogy sokáig velünk élhessenek boldogan és egészségesen!